推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

銅鑼灣流星語

引用:
原帖由 農民 於 2013-5-25 00:12 發表
請問地址係邊?收費怎樣?
舊名141有廣告,自己搵下

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 白貓兒 於 2013-5-24 18:43 發表
無錯Sandy 即以前曼美芝Nancy 也通知我接左六楼伊利莎 我都去左探佢
佢叫我幫佢查通勝擇日  我話上網網上擇日啦
哈哈佢心目中已有新場名 幾得意的
我亦好開心  那些年我識她和她四位同事
至今她們五位都已 ...
猫兄,我都跟sandy過左几個場

下午經過銅鑼灣,剛好有少少時間,上左伊莉莎 ,試新嘢.老闆娘熱情招呼,介紹個靚女lily比我識,后生廿嵗頭,面貌清秀,中等身型,身材不錯,走肥,但都有波,都叫有前有后,長髮短裙,合眼緣,人又健談風趣。
推油力水夠,穴位准,好心機帮你按,按壓功夫都有水準,好舒服。一路按一路同你傾偈,夠晒溫柔,直頭有女朋友FEEL,尾段大家都投入咗另一境界。值得再返頭搵。
出左來又見到2位靚女,都合心儀,下次可以試下。
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2013-5-28 22:50
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2013-5-28 22:50
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2013-5-28 22:50

引用:
原帖由 ttbone 於 2013-7-10 16:46 發表
好開心,手骨純正的琪琪返咗來,我是她的忠實Fans,她年紀輕輕,能有這麼深的造詣,真是難得,以後又要多D上來了,另外看到一個身裁豐滿走肥的靚女坐在梳化上,老闆娘說她叫Anna,也是今天才上班的,叫我下次試試,可 ...
引用:
原帖由 白貓兒 於 2013-7-10 22:02 發表
琪琪  短髮  幾靚女
今日上去試左琪琪,年紀廿零,身材不錯, 好健談, 覺得佢手法好好, 一問原來佢正式學過既, 唔怪得, 手法純熟, 力度適中,  rpp好舒服, 正如樓上師兄所講: 年紀輕輕,能有這麼深的造詣,真是難得!

另: 上去時見到anna, 身材好好, 出返來時見到另一位Bowie都好靚女, 仲有位新來既嘉嘉,下次試返!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2013-7-19 05:38
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2013-7-19 05:38
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2013-7-19 05:38

引用:
原帖由 e-zone 於 2013-7-19 01:02 發表

今日上去試左琪琪,年紀廿零,身材不錯, 好健談, 覺得佢手法好好, 一問原來佢正式學過既, 唔怪得, 手法純熟, 力度適中,  rpp好舒服, 正如樓上師兄所講: 年紀輕輕,能有這麼深的造詣,真是難得!

另: 上去 ...
我昨天都乘有少少時間, 上左去搵Bowie, 30頭, 身材唔錯, 好DUN得, 功夫唔錯,值得. 出來時又見到位后生靚女, 20嵗出頭, 打聽下知叫阿May, 下次一定試佢.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2013-9-8 12:35 發表

may年輕貌美
我主觀意見 她技術比不少尖沙咀同齡後生技師過之要無不及。
前日有事過港島, 有時間順便上去見老闆娘, 她介紹阿may給我.
初次見面, 如猫兄所言, 阿may年輕貌美,身材不錯, 再加上5寸高踭鞋同黑色超短裙, 更顯得亭亭玉立, 一雙美腿盡現.
阿may按摩技術同人有少少唔同, 穴位准兼夠力, 人又健談冇冷場, 90分鐘轉眼已過, 又要期待等下次有時間過香港

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。