推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[上樓骨] 水之戀

我今日上過去,有幸見到ada姐,真係漂亮又大方得體

今日上到去,ada姐好好招呼, book左sandy,手法依然 ,可惜時間太緊迫,唔想佢難做,唯有cut鐘 ,希望下次可以做好d

引用:
原帖由 馬力2012 於 2012-10-18 15:12 發表
原來冇咗mandy,但多咗 sandy 同 水晶,ezone  師兄,不知 sandy 外型大約如何,我上去咁多次都好似未見過。 另外,我覺得水之戀地方和用品都幾整潔呀。 ada 及眾技師都好熱情好客。
Sandy后生又靚女, 待人熱情, 上星期先到

相關搜索目錄: 水晶

引用:
原帖由 Chris_W 於 2012-11-4 23:52 發表

見到都唔知咁多位師兄邊個打邊個啦

唔通好似以前玩online game 網聚咁,一見面 : 你係咪"陌生人師兄? 定係James師兄?
似以前玩online game 網聚 師兄講嘢好搞笑

引用:
原帖由 Ada2011 於 2012-11-21 14:57 發表
一定,Thanks!
Ada姐真係好招呼,唔怪得生意興隆啦

引用:
原帖由 Ada2011 於 2012-11-22 14:31 發表
多謝e-zone兄讚賞!Thank you!
引用:
原帖由 普通的陌生人 於 2012-11-22 14:56 發表
老闆娘招呼的確係幾好,教出黎歞陘k都有返咁上下水準。
我同ada姐都有緣二面(佢可能唔記得),希望有機會可以試下其他靚女的手勢

引用:
原帖由 Ada2011 於 2013-1-1 01:27 發表
恭祝所有,有緣相遇人客 、朋友、公司姐妹2013身体安康,Happy New Year !
都祝ada姐同旗下技師小姐: 新年快樂, 身體健康! 生意蒸蒸日上,客似雲來

本帖最近評分記錄

呢輪唔得閑,少左上去,

引用:
原帖由 indicator 於 2013-1-7 14:18 發表
Itplay 師兄, coffee 换了什麼新包裝呢?
我都想知

引用:
原帖由 Ada2011 於 2013-1-7 16:11 發表
coffee  Ruby  水晶  糖糖  鴛鴦

小芬有booking會返
ada姐,請問糖糖係新來既??

相關搜索目錄: 水晶

引用:
原帖由 斯坦利 於 2013-2-1 23:34 發表
首先聲明, 這是純粹個人感覺, 不喜勿插~!

滄海桑田, 人海中能夠遇見妳, 仲算是有點緣分吧,
請原諒我對妳的執著, 因為在水之戀, 我是非妳不做,
對妳是絕對有一種堅持, 義無反顧的執著。情義結。

今天妳也是那 ...
師兄可以做詩人有余了,佩服

引用:
原帖由 william01 於 2013-2-4 23:28 發表

晴晴我在區內另一個場也做過幾次, 第一次見她已說她像楊怡。 其後她告訴我有多個客人都是這樣說。
晴晴具大場經驗, 骨技不錯, 友善健談, 服務態度很好, 值得一試。
咁多人話似楊x,咁就一定好似,得閒要去探究下

引用:
原帖由 globalwarming 於 2013-2-19 23:54 發表

上星期決定去水之戀試骨,原因是這貼子巳超過10萬點擊,
應有其獨特之處。 作為新手,本來唔想寫簡報,因為唔識寫,
但既然試了,就不妨分享感受。 始終是十分主觀的,
希望師兄們不喜勿插,主持人亦請包容一 ...
師兄的包膠很詳細,不錯

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。