推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

再上春秋!!!

再上春秋!!!

今次試左位囡囡大約廿五六歲, 身形唔錯! 幾好!!

一入到房, 大家打聲招呼, 佢就已經急不及待咁為我除衫除褲..........

之後就捉住我既小弟弟入去沖涼房, 係果一刻, 我既小弟弟已經向左佢致敬了!!  

入到去沖涼時佢就真係好細心咁幫我沖, 仲有好細心咁為我既小弟弟洗得乾乾淨淨........

好快, 就黎一次水中蕭, 感覺真係冇得頂呀!!!  哈哈

真係估唔到指壓場都有按摩服務, 勁!! 就係沖完涼出黎, 我訓係張床度既時候, 囡囡幫我開始按摩, 當然唔係 骨場果一隻一個鍾咁耐架啦! 不過,雖然得十零廿下, 但係都好舒服!!

好快, 佢就開始用佢既舌舌為我服務, 乜解救佢條利咁得既! 咁柔軟既!!

果一種舒服度, 真係我細佬都俾佢感染到呀! 佢一路錫, 我既細佬就一下一下咁係度跳!   差少少就會俾佢錫到出火呀!!  

好快, 我同佢就面對面啦!!

佢亦都好開心同埋好專心咁係度錫我既 nipple 同埋小弟弟, 仲要錫到雪雪聲添呀!! 又係舒服到要初初要叫阿媽呀!! 之後要叫停先得呀!! 差少少就俾佢吹左出黎!! 勁!!

咁唔知幾耐之後, 我地就開始做我地愛做既事啦!  出出入入, 前前後後, 左左右右!!! 今次由於俾佢吹得實在太舒服啦! 連平時都有成十幾分鐘既我, 好快 都俾佢K.O.左!! 唉!!

不過, 囡囡番 mark 度就真係 100%啦!!
出門口時 佢仲叫我試下 double fly添!!

唔得, 下次要一試!!   
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

引用:
原帖由 Oskar 於 2007-7-4 18:05 發表
AY 兄~ 留個名好喎~
個囡囡名啦梗係~
Sent the name to u!!

hehe............
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

All sent!!

Remember to give us a report ar!!!

Thanks!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 x-men10 於 2007-7-6 19:01 發表
AY 兄~有冇囡囡名?PLEASE!!
你有心既, 就請到我既 blog度睇睇啦!!

唔好下下問人, 有時要自己努力架!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-7-7 16:14 發表
尋日晏晝得仙人(AY兄)指路,
走o左上去春秋,
都唔知係唔係路,又話香港場死晒,
上到去爆晒房不突止,仲有兩個客等緊,
個阿叔見到我就問,
你好彩咯,o岩o岩有間房,不過有D漏水,
我話事但啦,好過o向出 ...
Really thanks your report, Brother!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-7-8 03:47 發表

唉~點解D人講極都唔聽o既
有心就去AY吧o既Blog度睇啦
Thanks for helping me!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 didi1997 於 2007-7-9 04:00 發表
小弟本來一般都係晚上去,但由於呢排工作時間關係,搞到要下午去,真係好旺,有次爆晒仲要最入最邊果間房,連電視都無~~!
有時下午去真係幾多人, 要等房!!

我上次去都要等成十分鐘先有房
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

回復 #28 icheng609 的帖子

有冇得咀咀先?   
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-7-9 16:40 發表
Eva is back again to Chun Chau --- a lovely local who deserves a trial!
可唔可以形容一下呢一位囡囡呢? 謝謝!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-7-10 08:29 發表

I visited Chun Chau last Saturday --- didn't know that Eva had been back at first --- tried QQ tyhat time --- and she told me Eva was back --- later asked the lady keeper to confirm this inform ...
Thanks at first, await your report!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

回復 #38 stuipidkw 的帖子

Thanks at first!!

睇黎都要會一會呢一位Eva啦!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-7-12 12:59 發表

I was there at that time! But no way can you say I am handsome. In many girl's eyes, I am just an ordinary chick-worm! haha!
So do I!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 Oskar 於 2007-7-12 16:54 發表
we're all chick-worms~
都唔知答你係定唔係好!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-7-16 23:20 發表

any young local there? aged around 20 la
可以一試阿Y, around 23-28
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 112011 於 2007-7-17 01:27 發表

around 20,都唔駛做指壓啦
唔係話冇既,但係少之又少,一係就岩岩落黎,連半句廣東話都唔識
都唔緊要
連做同吹都未必識,呢d好難做指壓喎
呢 D 20-30 真係試一兩次就唔錯!!

都係要熟手技工先正既!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

回復 #53 beye 的帖子

can i have her name??
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

回復 #57 beye 的帖子

Really thanks your report!!

hope this newsgroup would have more report soon
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

回復 #60 mangojack 的帖子

Thanks your report!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 mangojack 於 2007-7-23 11:00 發表
I think Eva is a local gal ?? she told me usually she on duty at 4pm to 1200am
Thanks your information!!

等我下次又試下先!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 mtttyk 於 2007-8-9 21:13 發表
睇左咁多post....呢個場都幾爆喎....會唔會有咩時間會少人d 架....
你上去前打個電話問下先咪得囉!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。