推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-11 12:35 AM 發表

噢,紅色炸彈!  
係呀!

尋日做兄弟, 今日又有得飲!! 天日仲有呀!!

可以上幾次湖了!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

引用:
原帖由 edmondlin 於 2006-11-11 12:36 AM 發表

喂大哥, 有"廁"食你重想典呀!

我都無左 $1250 啦!
i buy GX34 Gunbuster and playing now
唉!! 你個一個都有得玩丫!! 我就乜都冇!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-11 12:39 AM 發表

我已經過左收炸彈既年齡!  
幾時到你派!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 edmondlin 於 2006-11-11 12:36 AM 發表

喂大哥, 有"廁"食你重想典呀!

我都無左 $1250 啦!
i buy GX34 Gunbuster and playing now
我反而想買番超獸機神!! 斷空我好正!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-11 12:43 AM 發表

Is' it PC game!?   
唔係呀!!

係超合金黎架!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-11 12:43 AM 發表

Is' it PC game!?   
睇下呢一個啦:

http://forum.timway.com/f/thread-29955-1-1.html
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 edmondlin 於 2006-11-11 12:45 AM 發表

i have whole set of SOC gar!
超獸機神 now just $1100 wor, gogogo!
1100 可以上兩次湖了!!

或者買到隻 G-shock!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-11 12:45 AM 發表

開始有壓力!  
總之, 你肯派, 我肯收!!   
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-11 12:47 AM 發表

咁佢話玩緊既??? 
咁玩緊玩具, 都係玩緊啦!!

正如玩緊囡囡一樣!! 都係玩既其中一種方法

相關搜索目錄: 玩具
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-11 12:48 AM 發表

嘩,好精美喎!  
所以要成千幾銀囉!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-11 12:49 AM 發表

真定假???  
乜我似講假話咩??  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-11 12:54 AM 發表

好,如果我真係派既話,一定唔少得你果份....
真係好兄弟!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-11 12:56 AM 發表

不醉無歸! 
下次我唔出車黎同你醉過!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

回復 #1852 edmondlin 的帖子

係都要下個月先得啦!!

今個月5張紅色炸彈呀!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-11 01:02 AM 發表

傻既,依家幾乎晚晚都洞房啦....

諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

回復 #1862 屈臣氏 的帖子

乜你返黎啦!!!  歡迎!!      
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-11 01:08 AM 發表

慘,連湖都無得去! 
今個月最多去三次咋!!  

過兩個月又要交稅了!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-11 01:13 AM 發表

唔怪得之你尋晚好似”蛋家雞見水”! 
即係點解?         
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-11 01:20 AM 發表
送比大家,似唔似「豆豆」呀?
似呀似呀!!

真係唔錯!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

回復 #1880 edmondlin 的帖子

唔好再講啦!!

一講就想去!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

回復 #1882 休谷客 的帖子

都係早少少訓啦!!

各位晚安!!

因為天日又要返夜更呀!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-11-11 03:03 PM 發表

http://forum.timway.com/f/redire ... mp;goto=lastpost###

Thanks!!         
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

回復 #1906 happycamel 的帖子

連你都交左, 我仲未有心機去寫呀!!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

放工了!!

不過, 今晚又要返夜更!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

晚上好, 又要返工了 !!!!!     
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。