推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

一兄好呀!!

天日要唔要返工呀?
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

各位早晨, 又要返工了!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

各位晚上好!!  

今晚我想曼聯 win 呀!!   
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

My new toy, Bravo!!  

but not expensive!!  
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-26 11:56 PM 發表
Design 唔錯喎!................
The Price is below $1000
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-11-26 11:59 PM 發表
幾靚吖!

不過皮帶點都好似爭少少咁!
皮帶 帶上手都唔差!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-27 12:03 AM 發表

我唔係好識評價, 不過真係好靚!   
esp. 個太極圖案!!

同埋呢一隻叫做 regulator!!
係80-90年代時係好興架!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-11-27 12:02 AM 發表
開波啦!

咁多位聽晚再見!
Good night, Klose!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-27 12:01 AM 發表

i pretty prefer to spend on nc.....
我都好想試下呀!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-27 12:10 AM 發表
開波啦, 各位, 閃!   
我冇得睇!!

因為內子睇緊肥田呀!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-27 12:41 AM 發表

哉正......
各位晚安, 小弟都要訓了!!  

諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

各位午安!!

又放工啦!!   
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-27 03:34 PM 發表

AkiraYuki哥你就放工喇,小弟就准备开工
但係我今晚又要返工!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-27 05:58 PM 發表

邊有你咁他條喎!   
係呀!! 辛苦命!!   
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

小弟轉頭又要出門口返工啦!

明早再見各位了!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

各位早晨, 岩岩放工了!!   
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

我又係度啦!!

岩岩訓醒呀!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-11-28 11:24 PM 發表
咁多位, 天氣轉涼喇, 小心冷親呀~~
多謝將軍送暖!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

各位晚上好!!   
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-11-28 11:59 PM 發表

禮拜四,飯!
我十點先放工!!

唔知得唔得呢?
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-11-29 12:31 AM 發表

咁就危小小喎!

搵休休傾傾先!
仲要果一日借左架車俾人做兄弟車, 冇車用呀!!  

想快快黎都唔得!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-11-29 12:33 AM 發表

咁可能要改期喎!
唔緊要啦!!

難得你得閒!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-11-29 12:37 AM 發表
要諗諗計再約你地!

我要去搵周小姐傾偈!nite....nite........
Good night!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

午安呀!

訓到而家!!   
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

成個下午都冇人呀!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。