推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

唔會興奮

引用:
原帖由 issacsac 於 2009-10-11 02:40 發表
各路c hing, 真係事與願違,原來被老婆人地屌都咁難, 報告如下:
揀咗星期五, 貪老婆明早唔駛返工, 心情會靚d..
條友揸番上次架七人toyota出泥, 先去三門仔晚飯, 佢付$, 睇住佢係度玩溝酒泥飲, 想隊醉我 ...

做乜夾硬來呀師兄,你都唔明你老婆,
見到冇水出,肯定係"對手"唔係你老婆杯茶啦!
玩到咁大,睇你點做善後輛導~
記住同老婆約法三章,以後唔同呢個人來往呀

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 issacsac 於 2009-10-15 17:05 發表
en鬼咩, 想佢淫d刀難,保守黨黨員,絕少主動埋牙,我成日想佢着淫d, 但去旅行ok, 返HK又打回原形,有冇計阿?.
師兄,佢係咪教徒?

原來係佢   

引用:
原帖由 issacsac 於 2009-10-25 20:54 發表
落左la, 佢屎眼好窄,唔同個西識出水,点屌?
屌屎眼好多後遺症, 攪到枕邊人賴屎就麻撚凡了
要屌屎眼都係出去叫雞啦

引用:
原帖由 issacsac 於 2009-10-25 22:15 發表
同意! 刀係玩吓絲襪屌吓狗仔好了.
哈哈,我都想玩,焗左十幾個鐘既銀行妹絲襪,正!
換過第二隻色絲襪後又好似玩第二條女

相關搜索目錄: 銀行

引用:
原帖由 issacsac 於 2009-10-25 22:41 發表
朝九晚六連搭車, 焗左十個鐘倒la, 加埋佢對漆皮高踭鞋d 臭皮味確實聞到即硬, 可惜條襪褲因係制服,不可換過第二隻色, 透絲only.
唔係,唔同牌子質感都有小小分別,絲襪配皮鞋係絕配
買過對貴D既牌子絲襪,明牌高踭鞋,索起上來多陣luxury 既味道

引用:
原帖由 issacsac 於 2009-10-30 01:51 發表
冇特別, 係前日送左條腳鍊給老婆, 玩雙腳掛膊屌時條鍊fing fing 吓幾high jack.
淨係檯上膊?
更係一邊捉住來索,一邊做愛做既事

引用:
原帖由 issacsac 於 2009-10-30 12:53 發表
dove兄極g 我玩法, 其實買鍊個晚,個金鋪sales踎低幫老婆試戴上腳時, 比我從鏡反射下绩到佢個肉絲黑底,沿途回家
刀硬硬地, 所以一入家門即keep 住老婆ng 準換3,鏱佢落木餐枱,張其臭絲襪老底扯埋一隻腳,就 ...
issacsac兄有個咁正又須得人既老婆,so jealous !!
但似乎丫嫂唔興玩滶情! 下次係街度借D耳頂下佢先,比佢有D心理准備
夠竟佢點睇你既戀襪辟?
試下搵次正正常常咁service佢

師兄試過零晨出門口開波末?

的碓,金鋪妹好似比較俗左D, 可能佢地一般著十零廿蚊既平價肉絲,九成一除鞋就會睇腳版位甩色.
都係真正OL誘惑D, 對絲都唔敢著平價貨.

引用:
原帖由 issacsac 於 2009-10-30 22:50 發表
issacsac兄有個咁正又須得人既老婆,so jealous !! (客咩氣)
但似乎丫嫂唔興玩滶情! (拍拖就有, 而家刀中女lu)
下次係街度借D耳頂下佢先,比佢有D心理准備 (佢ng 多受lee套)
夠竟佢點睇你既戀襪辟?(由起初抗拒 to 覺 ...
傾向戀襪多,like OL or 戀襪都可以冇沖特
其他的,好似OL,啤酒妹,空姐,同埋你個銀行妹都有襪可以玩

試下搵次唔玩腳,做足foreplay ,,,

相關搜索目錄: 銀行 啤酒

引用:
原帖由 tokyo-man 於 2009-10-31 10:14 發表
還堅持唔除對成三千銀既高跟鞋,服左佢
ching
個人覺得,空姐其實冇想像中咁正
佢地d裙通常都及膝,黑絲亦都太黑,透唔到肉既
我女人以前做過空姐,都不比依家做辦公室女郎吸引
純個人意見,交流交流haha
除哂更係唔及有著咁有 fantasy

師兄識貨
都係,及膝裙撓腳冇乜大比肉睇,加埋佢地黑絲真係韌左小小. 同OL比係差D.

引用:
原帖由 issacsac 於 2009-11-2 15:37 發表
睇到你地對話真係硬晒, 我夠想睇老婆當住我面係咁比佬屌LA,此刻尚未實現, 可惜.
啊嫂似乎係要有愛先可以有性, 搵對手時最好比佢同啊嫂獨處一排先,慢慢倍養....

引用:
原帖由 raymond98 於 2009-11-5 14:47 發表
妻未玩3p/4p前很賢淑,不會同我口交/肛交,著性感衫褲.但玩了知後,她變了另一人,變得很淫賤.妻冇著舊式內衣褲,著D新潮內衣褲(T-Back,開口T-Back,開口絲襪).她櫃內全部性感內衣.甚至有時出街/上班都不著內衣褲.夏天經常 ...
師兄識貨

引用:
原帖由 大小小 於 2010-4-12 15:01 發表
佢唔肯同D網友玩,因為怕人亂黎,同D朋友玩一早講好晒咩野玩得咩野唔玩得
例如老婆唔肯玩後門同唔肯俾人內射佢就係驚同網友玩如果人地偷偷雞造造下除左套內射完佢先知就唔好啦
係,一講到性,真係好難避免獸性。
網友唔同你/朋友...etc...
三唔識七,中出都仲未係大問題,一陣原來佢係性病怪魔,
真係吹佢唔漲

引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-26 16:11 發表

講黎講去都係玩3p或多p啦,等老婆可以享受多d唔同鮋size和技巧啦!
sounds good !!!!

叫佢試三十幾既男人 定 叫妳試三十幾個男人  ?
差好遠

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。