推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

我系女,確認左系花  搽左幾次藥都好似冇咩效,想知道一直講緊ge dr.ho系男定女?可5可以比d資料我??同埋做一次冷凍大約幾錢到?

回復 14361# 的帖子

你系睇邊個醫生??無論大小都1000?

引用:
原帖由 candycandy 於 2011-12-12 10:54 發表

DR.HO 係男醫生

頭10頁有佢個名

睇呢類型醫生你預開頭1,2次貴點約千幾, 快去睇做冷凍啦唔係野開仲煩!
明白  約左星期4去睇

引用:
原帖由 JessicaS 於 2011-12-31 13:26 發表
我係女,我都中咗花,今日睇完Dr Ho, 佢同我做咗冷凍,好痛呀...
我真係唔明點解咁不幸會中,三個月前,我前男友因為鐘意第二個而狠狠地拋棄我,對我來講都係一種幾大嘅傷害,點知而家先發現佢仲 ...
我都煩緊E樣野  林緊好5好醫返好就當冇左件事!不過5好甘灰住 花系可以好返,等自己身體免疫系統殺死D病毒就OK DR.HO都系甘講!等D焦冇晒再去睇啦,我都就黎去覆診希望好返晒啦/_\

引用:
原帖由 JessicaS 於 2012-1-2 07:21 發表
多數你哋...
我想問做冷凍治療多數做幾多次先消除哂病灶?
冷凍治療同電灼邊樣好啲?上次唔記得問醫生...
我做完冷凍治療後,經常有啲膿性液體流出,我要每隔一至兩個鐘換護墊,係咪正常呢?
我冇問做幾多次先得,不過醫生話女的通常3個月就OK~  做完頭果幾日系會有D膿性液體 冇咩大問題 記得擦藥膏啦 幾有用

引用:
原帖由 Nomoodgirl 於 2012-1-3 00:50 發表
其實看係5月尾都中左花,前前後後做過6次冷凍,之後我打左子宮頸癌疫苗,打左會好好多,無咁易番發咖!不過一定唔可以飲洒,同埋早啲訓有幫助咖!
6次甘多?甘咪用左好多錢=.=?

引用:
原帖由 JessicaS 於 2012-1-4 23:13 發表
多謝你,我平時都唔煙唔酒架,不過有時係夜瞓啲,咁我想問洗唔洗戒口架?我會努力醫好,但怕在復發...

係因為兩個月後我沖涼摸到啲粒粒,我冇意識到係性病,因為我當時從來冇諗到前男友會有,直 ...
你算好..可以有家姐講...我對象都冇@@   我都5煙5酒...但感覺BBQ果D好似會加重病情(?

相關搜索目錄: BBQ

引用:
原帖由 JessicaS 於 2012-1-4 23:03 發表

但係六次已經要用好多錢 仲未計復發。我家姐叫我電灼
我驚生到入去    好可怕

引用:
原帖由 JessicaS 於 2012-1-4 22:56 發表
但係醫生話如果感染咗先打就冇乜效了,我都諗緊好唔好打來博下,你打咗幾多錢?
不如冇晒D表徵先再去買啦~~~比較好

引用:
原帖由 bear147 於 2012-1-6 23:23 發表
我都係成日驚住會生係入面
唔知生係入面有咩徵狀??
生系子宮頸會有少少出血WOR 我都5清楚 果日醫生問我CHECK 5CHECK埋子宮頸  我驚痛5敢CHECK=.=

引用:
原帖由 fastfit 於 2012-1-7 21:41 發表
應該可以先做子宮抺片檢查,如果無HPV 就盡快打子宮疫苗針啦!如怕陰道有花,就最好比婦科或專科醫生check check 最好!
我5知入邊有冇  但外邊仲有囉 一個月後先返去再CHECK

引用:
原帖由 Nomoodgirl 於 2012-1-8 16:11 發表
我個醫生話打在都有幫助,唔會出得咁犀利。
不過無番發之後做左抹片檢查,因為花所以子宮裡面既細胞有變化,
最終要做leep,宜家飲酒都無出。新年前要番去檢查同打最後一支針。
想問你抹片檢查點做GA@@" 我系同男朋友磨擦就有左花 未試過入去  所以我5知做5做抹片檢查好

引用:
原帖由 Nomoodgirl 於 2012-1-9 13:23 發表
我都叫好番啦,下星期去覆診,如果無事既就keep住做抹片檢查就ok啦!
心情好影響咖,所以大家唔好太擔心就ok ga la!
醫生講到好可怕  話會用鴨咀鉗

仲有7日復診  自己睇5到希望醫生都系甘講啦

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-2-6 14:00 發表
小弟都中花了,一星期前做左電灼,而家傷口都未埋,日日隔過鐘頭就去厠所睇,反到公司無心做野!好灰!早兩日發現其他位置又起,反去睇醫生話太細粒唔知係米,俾葯水自己反去一星期點一次!葯方買左疣定寧自己搽 ...
我覺得你夠3個月就去驗啦  驗左自己安心D 做野應該會專心  至於傷口我林5洗睇甘多GE  越睇越驚丫

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-2-7 20:04 發表
上身衫洗唔洗同屋企人分開洗?而家轉左著紙底褲,日日換!
你個身都有定點? 一般黎講內衣自己洗就可以 上身衫5洗分開GE!  5好林甘多啦

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-2-8 10:44 發表
多謝catzy c姐回覆,係呢?你病情點?
今日去左醫生到睇 話冇新的花~~ 佢話算系穩定左

引用:
原帖由 fastfit 於 2012-2-9 16:54 發表

穩定就是好事來,加油呀!
多謝    冇林過會好甘快  大家都加油

花冇返發幾耐先算冇事??

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-2-15 21:35 發表
上網睇過好多case,一般先睇三個月,再睇半年,跟住一年,最後年半無事就9成唔再發!dr ho都講年半無事就可以生bb(即唔用套)!有d台灣網話18個月d病毒一本身體都會控制到,甚至完全消滅!
原來系甘            THX~

好煩丫> < 自己檢查又發現疑似紅點肉粒  唉

引用:
原帖由 ding 於 2012-2-29 22:33 發表
N年前係度, 估唔到宜家又返黎, 唉............
做咩事又返黎?復發?

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-3-2 21:11 發表
琴日用wartec葯水點左四個鍾,今日粒疑似都重係度!但又唔係凸起,都唔知係唔係!今晚再用3m試下搽!
今日睇完15/F  我又系紅左但冇一粒粒凸起 醫生話5系黎..最多發炎 我都5知@@"

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-7-8 14:04 發表

大師兄,

1.我已經係 Dr Ho 舊症,所以今次平D,共800蚊,睇醫生加藥600,冷凍200。不過只係我 case , 其他師兄弟收費我唔肯定,只供參考

2.和 Paul 師兄傾完,佢個情況比較復習,我都有開解佢叫佢慢慢來,要 ...
有幾慢? 會幾粒生埋一粒嗎

好左2年...e排又好似出返d花....好煩啊

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。