推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

29 12
發新話題

小心此人-騙子

我都想知邊個係鬼王。。。因為我都有朋友係咁上下名

其實有無可能講詳細d呢?我都想了解一下。。。

引用:
原帖由 kelvinkwok828 於 2017-3-19 16:30 發表
但鬼王有入翻錢比我喎
係咪因為個數無咁大,所以過番俾你??

佢就係鬼王??

引用:
原帖由 tw6789 於 2017-4-12 11:37 發表
I like very much
你個個貼都係打依句,會唔會煩左小小?
依d係咪叫洗板呢?

引用:
原帖由 boshit 於 2017-3-11 16:10 發表
真定假呀。。。。鬼王wo
一百幾千都呃。。
你都唔差呀…係咪?

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2017-5-5 11:43 發表

此言,又有騙子?
唔知呢?有d野,真係唔知點講好。。。

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2017-5-5 12:35 發表

明既!有時人夾人,相識都要講緣份!男女都係!
但而家係講緊錢。。。。

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2017-5-5 13:11 發表
都係呀!有人斤斤計較,有人唔想蝕底!
講錢,咪即係講人!我覺得係差不多!
而家係講原則問題,你去玩,會唔會唔俾錢?
講左俾,會唔會唔俾?
咁大個人,講左就係啦…但講左又唔做,咁即係點呢?吹水?

引用:
原帖由 wai3319 於 2017-5-5 15:21 發表

ching算喇....唔好唔開心,見你成日出post,不如分享下開心嘢喇!
其實之前我都有講過,其實果次係約左某師兄玩4p,之後訂左酒店,我驚對方會餓,所以果晚有飲有食。成個過程都無咩問題,到佢地走,我就問佢地收房錢。佢就過下次俾。

相關搜索目錄: 酒店

好。。。我信你,大概一星期後,果位師兄問我係咪有局,我話係,係荃灣某酒店,之後我就同佢講,我話你過番上次房錢俾我,佢問我幾錢,我話500蚊,佢話。。。嘩,洗唔洗咁貴呀?我話,你自己打電話去問下,果晚房間幾錢?佢打去問過,果晚房間1300~1600。我叫佢俾500好過份咩?重要有飲有食,之後佢話,不如咁啦,我俾300你算啦,唔好搞咁多野,哈…300?我間房用左1430去訂,你俾番300我?即係咩意思?我唔明囉…話過話過,到而家一毫子都無過到,我諗緊應該點做好。。。

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2017-5-5 18:43 發表

重有食物招呼,你真好人!
但佢話,俾番300我就算,我嬲唔嬲好?

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2017-5-5 19:09 發表

嬲,一定嬲!真係乜人都有!
話過話過,都而家影都無。。。唔知有無其他人可以提議我點做好。。。

引用:
原帖由 wai3319 於 2017-5-6 00:20 發表
出來玩遇到...之後想返都幾掃興,房錢都走 你講出來下了啖氣就唔好再嬲了!
咁係咪唔問佢收錢?

引用:
原帖由 wai3319 於 2017-5-6 00:41 發表

ching當然要收喇!
所以咪問大家大什麼意見

引用:
原帖由 peterkohk 於 2017-5-6 08:46 發表
有效的追數方法,不外乎那幾招,不難想吧
佢咩都唔應,唉…
我地都唔知點做。。。講左俾又唔俾,佢真係吹水怪

唔知道我係fb到講會點呢?佢係咪會做紅人呢?

錢真係可以睇到一個人係咩人~500蚊就賣起依個人的人格
有無人想知係邊個?

引用:
原帖由 theac 於 2017-5-8 15:23 發表

有樣??????????
唔知呢?
果個人要玩走數,咁我咪公開囉

我都估唔到咁多人吹水

引用:
原帖由 fatlady1017 於 2017-5-9 10:49 發表
我都想知邊個..........................
算吧啦…果個人已經講左話del果個acc
可能已經開左好多個acc,即係有好多分身

引用:
原帖由 強中堅 於 2017-5-10 16:43 發表

300同500差200都斤斤計較
同你講得價就知佢唔想比錢,應該300都收左先,跟住black list佢,好過一分錢都收唔到
佢夠講話俾3百啦…點知咪又係無

我見佢私私文文,咁我咪信囉,點知信錯人。依個人有個acc叫boxxxx

而家已經無用。。。應該有多個分身

其實話我開大個價,你自己都有打去問價,果晚1300~1600。我收500有錯咩?我驚你肚餓,我買pizza上去大家食,我知唔係什麼貴價食物,但係都要錢買,我想玩得開心d,買1664同喜力大家飲,都係要錢,加加埋埋收500。有咩問題?你咪試下搵第二個p,會有飲有食囉,再者我無分開收。做得幾好都係會不被認同。我明,但好過你講左會俾,點知一毫子都唔俾。我咁樣做都叫人小心我?應該要小心我咩呢?我對人太好?誰對誰錯,大家諗啦∼

29 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。