推介:| 旅行社 | 機票 | 航空公司 | 行李箱 | 旅遊保險 | 酒店預訂 | 民宿 |

發新話題

★¨*·¤.☺早午晚安☺.¤·*¨★

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-4-17 20:48 發表

妳鍾意幾大就幾大我吾鍾意賭錢架
打牌有助老人癡呆呀
我都唔打咁細既麻雀既.....

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-4-20 12:52 發表

呢排市道好,妳搵得快又多ma,同印都冇咩分別............其實係祝福啫
吾會係問候語呀
市道好, 大家好~~ 印都要墨水架
問候語?? 唔通係你好嗎?

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-4-20 12:54 發表

拋書包就吾敢當,得閒响屋企都會拋兩下鑊既
家陣d男人真係入得廚房出得大堂

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-4-20 13:08 發表

我識個朋友個亞媽真係有老人癡呆,有一次上佢屋企食飯,食飽冇耐亞伯友又話煮飯過我地食,要我老友開雪櫃話佢聽頭先煮左雞翼呀咩餸咁先記得,都好危險,所以掛左屋企地址响心口度,不過遇著壞人都好危險: ...
所以你都要得閒同我打番8圈喇, 唔係我地要打個牌比你掛o係心口
不過人老o左, 好多都唔方便, 搏命玩多廿幾年啦
奧運有麻雀咩????

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-4-23 17:50 發表

妳滿肚子墨水,出口成文
我很好,學黃霑講..屎尿屁都係三字經
屎尿屁都出埋? 你都好有文采喎

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-4-23 17:51 發表

出得大堂我幾時轉左行
唔通你係上得大床

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-4-23 17:54 發表

我吾係咁識打,有機會打隻牌黎食下好過吾洗掛0向心口
得閒切磋下囉

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-4-23 22:58 發表

吾係你估不過有句幾過癮....愈快樂,愈墮落
愈快樂愈墮落好多人都鍾意喎

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-4-23 23:00 發表

天為被,地為床,有冇興趣
天為被,地為床, 翻風落雨捉迷藏
落雨濕濕最好瞓
好快收工

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-4-23 23:04 發表

咁妳切我多勒...得閒打下波都得..球類
球類? 例如???
檯波? 細b聽講打得下架...
我而家好少打麻雀, o徒時間, 嬴得一千幾百, 坐成晚, 我寧願早d瞓覺

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-4-25 04:05 發表

我都鍾意,好多人都鍾意,不過吾係0個種,暫時吾係
o個種? 即係邊種先?暫時唔係即係好快會係

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-4-25 04:25 發表

捉迷藏好似我呢家做緊架野咁.............吾諗
呢排都好忙,因要hold住啲客,有啲緊張,5月又要行開一陣,呼.........讓一切隨風
去邊? 旅行工幹?? 記得買手信比我喎
捉迷藏好似我呢家做緊架野咁? 你份工咁得意
星期六有無胸呀? 我地BBQ飲酒呀, 有時間咪出黎反下囉

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-4-25 04:37 發表

細b打得下我都有聽聞我諗住.............有時間先
果然祈福黨黨主一千幾百由餘垃圾
我都聽返黎咋, 我未見過佢打
要我坐成晚, 又未必一定嬴, 第二日又腰酸背痛既娛樂....SORRY, 我寧願同周公談情一千幾百真係用唔到幾多日架

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 johncage 於 2007-4-25 18:04 發表
Morning John~

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-4-25 19:39 發表

我都吾知自己up嘜spring,番到屋企都貓貓地sorry,等我諗下先,邊種呢...哦....................嗰種呀
哈哈~ 貓o左唔知自己講咩既人最恐怖

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-4-25 19:43 發表

可以幫妳祈福既
係呀,我份工好得意架,好有破案feel架
巳覆巴士,要上big6傾野,下次,妳地玩得開心啲好似係咪哥生日呀
你同祈福黨黨主祈福?
有破案feel? 你做私家偵探架? 上大陸捉人包二奶呀? 2椅, 呢行d生意好好賺喎
係呀, 米米生日呀! 下次囉, 下個月都好似有人生日

相關搜索目錄: 私家偵探

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-4-25 19:48 發表

腰酸背痛其一,其二我吾鍾意打牌打到手呀面呀全部都係煙油,真係煎隻蛋都得
睇妳點用囉,睇電視有啲家庭靠5,6千蚊為持一家三,四口好厲害,不過到果個環境就可能做到,吾到你做吾到
你地o係廚房開檯呀?
當然有d家庭比較辛苦, 所以要知足常樂
識搵要識洗先係懂得享受人生

引用:
原帖由 ttretwetrwet 於 2007-4-26 06:13 發表
恭喜珠珠榮升音樂版版主, 星期二, 三你識做啦
up乜呀你邊位呀你

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-4-27 16:46 發表

貓o左唔知自己講咩嗰啲叫酒話,而我覺得貓左有暴力傾向既人最恐佈叫醉拳
咁究竟醉o左講既野真唔真既呢? 我覺得好多人醉o左講既野都唔算數, 但好多都係真心話 (真係醉果隻喎)
無酒品先會郁手郁腳

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-4-27 16:51 發表

私家偵探好多都揾笨,响收費過程都好虛無飄渺比好多預支費用又做吾到要求,咁當然都有正派,而通常做lee行既人以前都係當差
好多行都係呃飯食架啦
私家偵探係有錢人既玩意, 台灣就興用黎捉姦

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-4-27 16:54 發表

係煙油食煙嗰啲煙油,比妳笑死我真係要放去笑話版先得
我很認同,大家努力
放去笑話版要放埋你果句喎 乜你d朋友係煙剷咩?
我已經好很努力

相關搜索目錄: 笑話

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-4-27 18:28 發表

酒後吐眞言,妳响平時唔敢講,唔想講都會吐出黎,咁當然有啲係借醉行兇,等妳冇仇報
而醉左應承妳啲嘜啲物呀,好多都係酒話,所以少信為妙(以上是本人個人意見)
哈哈, d人醉o左講既野我當然唔會記住啦, 但會有可信性...醉後應承人既野係唔算數, 包括我自己都係

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-4-27 18:30 發表

妳嗰行呢,講啲黎聽下
好似嗰個據x鳳咁呀
我果行? 當然有呃飯食既人啦
璩x鳳果隻碟我無睇過 因為台灣如果告另一半通姦, 係要通過徵信社 (私家偵探)捉姦先會嬴官司所以都好好搵

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-4-27 18:33 發表

咁响啲聯誼會房好焗好易變豬油包
睇得出,成日7:00am就見妳蒲頭
我好少去聯誼會打牌 不過賭局通常都要食支煙 (叫糊緊張嘛)
咁早起身係因為我返工遠o者 我都唔想咁早架

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-4-27 21:27 發表

妳都好坦白喎不過點都好,可以同班好朋友一齊飲酒吹水已經好開心
咪係. 今晚你又唔到

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。