推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

芝琪私竇

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-2-14 23:02 發表
芝士 cake.....Happy Valentine's Day ....日日都咁多人錫你....
多謝屈dee dee

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-2-16 14:10 發表
芝士 cake!同你掛定炮竹裝飾下先....預祝新年快樂
屈dee dee呢串炮仗好熟喎
多謝晒~~

我都祝你有情人終成眷屬

引用:
原帖由 炮艇工兵 於 2007-2-17 05:37 發表
芝琪,祝你:

豬年行好運,健康又發財! 越黎越靚,窈窕省鏡!

多謝兵兵~~
我唔要變豬頭
發達唔使多, 夠使就算

大年初一同咁位多老友記拜下年先

豬年行好運, 工作順順利利~
做生意既生意興隆, 貨如輪轉~
打工仔升職加薪, 步步高昇~
結o左婚既年生貴子, 不勞而獲~
未婚既青春常駐, 財色兼收~

引用:
原帖由 SIG 於 2007-2-20 05:12 發表
恭喜發財!

恭祝芝琪身體健康, 萬事勝意, 步步高升, 如意吉祥, 心想事成, 青春常駐, 出入平安!
多謝樽樽~~
我都祝你不勞而獲, 財色兼收~~

引用:
原帖由 messenger 於 2007-2-26 22:33 發表
有心唔怕遲,初十都是拜年時

祝芝琪美女

知足常樂
棋開得勝

恭喜恭喜 !!!
信差叔叔,
你好遲先黎拜年喎

我都祝你心想事成, 要果樣得果樣

引用:
原帖由 炮艇工兵 於 2007-2-27 03:11 發表

送花咁好牙?????
我送花話咁易啦

引用:
原帖由 messenger 於 2007-2-27 10:51 發表
"要果樣得果樣" ?

係唔係先 ?

我要芝華士............酒
無問題

引用:
原帖由 messenger 於 2007-2-27 20:30 發表
謝........謝.......謝....

唔好....以...為我.....醉..
一支對你黎講濕濕碎啦

好多會員都對呢度意興闌珊時,
先有人想搞好個論壇...有無遲o左d?
當然亦有人辭官歸故里,有人漏夜趕科場既

吹水既人唔見o左好多, 希望post廣告既人繼續post多d廣告,
呃post既人繼續出thx呀, good呀

o係度要做到朋友既已經坐埋o左一檯, 自成一角好開心喎
呢度? 哈哈~~ 清下自己果版d廣告囉, 同真係想傾計既人傾下計囉!
果d九唔搭八既人入到人地果版唔係幫手, 淨係識串人果d收皮啦, 唔該!!

其實你睇到呢段說話可以出聲架~:bird:
你地又估緊邊個呀? 哈哈~ 我去第二邊開估呀

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-3-15 01:06 發表

你都未做我明燈,點去喎?
我都唔係揸lift人
不過我地o係巴士站果陣你都無咩入黎喎

有人再努力, 話事人唔做野都係多餘
個論壇係佢既, 佢咩事要聽你講呢
以前齊心就係力量, 而家辭職就係正常
咪就係咁搞到d圍威喂走晒囉

anyway, 遲來的春天

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-3-15 17:40 發表

Please PM me the "揸lift人" 呀 ...
我預備擘炮啦
條炮擘又係咁, 唔擘又係咁
唔擘唔係對呢度留戀喎, 我真係唔care架 (比大哥見到又比串人架喇)
係因真係鍾意旅行o者

你溝女得啦, 做咩版主丫 除非比個溝女版你啦

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2007-3-15 17:53 發表

幾時輪到妳
你咁盡責都要辭我呢d potato緊係要留低等人篤眼篤鼻啦
唔係點做大圍圍村人呀

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-3-15 18:09 發表

~~~溝女版?~~~so gooooood
我都係吹下水、上下網算把啦!....話晒都無乜大志
成日溝女...又睇下我幾時喊晒口比女飛
溝女好有大志架
比d心機, 你請飲記得比帖我喎

呢度? 唔使咁認真啦

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2007-3-15 18:12 發表

一句講晒, 我唔想再為昏君做任何野
oh...你終於都醒喇

多謝你終於都醒喇

收工先夜d再傾

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2007-3-15 18:19 發表

一心諗住仲有一絲希望...而家完全幻滅晒
都好彩你仲識諗

睇到d廣告日日咁多我都覺得呢度好有希望

引用:
原帖由 brasco 於 2007-3-15 20:30 發表

醒鰴!!....
佢瞓醒喇

廣告清不盡, 今晚又再POST

又話SUPPORT既, 唔見做O左野喎
唔通出個POST比人知佢SUPPORT佢既意見,
但繼續用人手清廣告???

我相信有人要睇醫生
慢慢努力~ 對呢度咁有意義~~ 加油~~

係喎, 我就係"無意"果一群
我唔入果度re你係唔想正面衝突, 正所謂道不同, 不相為謀...

引用:
原帖由 brasco 於 2007-3-19 14:49 發表

係喎, 我就係"無意"果一群 x 2....
無意D人咪坐埋一檯囉

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2007-3-19 15:35 發表

x 3
痴呆京.....

引用:
原帖由 brasco 於 2007-3-19 22:59 發表

呢次仲唔到我坐埋一邊睇戲...
得閒就up骾廢話!!....
你好野, 我仲要日日清下D廣告, 幾很忙呀

O岩O岩貼完D柬埔寨相, 去LOOK LOOK啦最好比下分啦
我咁盡責, 唔係掛名架

引用:
原帖由 出火仔 於 2007-3-19 23:11 發表

見你呢句突然諗起,其實係咪有廣告至會係覺得呢度有價值?無價值既話搵鬼黎貼廣告
係架如果唔係又點會有咁多人提議登記會員既方法都有人反對呢

老實講, 做版主清下D廣告好閒O者, 但係版主既意見好似廢話咁 , 講多無九謂啦, 版面內容日漸下降, 搵鬼睇咩, 出O左報告都係RE D咩GOOD呀 THX呀, 都唔會討論分享下, 仲搵鬼開THREAD咩

我去第二度出個印度之旅你都POST埋一份啦呢D咪高質素會員囉

引用:
原帖由 brasco 於 2007-3-19 23:13 發表

好好好!!....
多謝~~~

真係一個有質素既大版主, 呢D咪做得O岩囉

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。