推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

炮房ほ人鞠躬

引用:
原帖由 mtr613 於 2007-4-4 10:59 發表

其實識我d兄弟, 都知我好尊重女性

上次係我一時失言, 係第一次, 亦係最後一次 !
咁先係男人嘛

引用:
原帖由 bbbear 於 2007-4-4 10:59 發表
今日最開心既係見到有心人即刻無晒位玩挑撥, 唔使睇到眼怨......不過依d野, 我地會返sauna果便同佢玩, 唔會阻住炮房
2椅..你講緊....喵咪呀?

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-4-4 11:00 發表

女皇即係女皇!笑銀死...
屈dee dee, 你笑我呀 我入去你條thread笑番你架

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-4-4 11:02 發表
今日兒童節, 齊晒人一齊玩囉
你真係好悶下喎

引用:
原帖由 6769 於 2007-4-4 11:06 發表

可惜女皇認錯人......
唔係你就係你樓上果位
anyway, let it go

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-4-4 11:06 發表

都唔知幾恨你黎我...我就黎悶死
唔好隊隊聲呀, 我都唔飲得晚
下次有局call埋你囉 唔嘔唔準走

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-4-4 11:08 發表

極添啦!!!!!
網戀觸礁
蕉o左咩? 鬼咩, 成班圍村佬咁惡, 人家正經人黎架嘛, 嚇都嚇走人啦,
叫亞ape請nc填補下空虛囉

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-4-4 11:14 發表

有幾正經呀?
2椅, 唔通我地講緊唔係同一個人?????????????

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-4-4 11:16 發表

隨量啦!..我冧左記得幫我 call 的士
做野先
我都要開工做野

call的士咋, 唔使call白車?

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2007-4-4 11:19 發表
好唔慣law e+...
平時張曬"鋼"等抽...e+真係兄友弟恭...但希望唔好背後吊9我地啦...

我問心無law...有人pm我問lee問路又話某某咩咩...我都無re過佢半句....
我唔會背後吊人law...我最中意當面吊7人 ...
你係咪講緊喵咪呀?
係囉, o係度問咪得囉, 唔使pm你架

引用:
原帖由 bgfantasy 於 2007-4-4 11:21 發表

though i really don't recall what had happened, i apologize if i had said anything offensive and impolite......
okok...炮房好有家教既
得閒入黎吹水囉

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2007-4-4 11:37 發表

gk...好多人開始暗鏈你law e+
X死我? 呵呵~
唔好咁講呀, 我交遊廣闊咋喎, 炮房既親善大使
做野先~ 夜D傾

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-4-4 13:30 發表

kols咩?佢溝唔到女我請nc?我溝唔到果陣水請我叫G呀?
點知呀, 我都係睇post見到咋

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-4-4 13:33 發表

一嬲都有架啦................可?
:bird:.................:bird:.......:bird:

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-4-4 18:31 發表

咁係有吖嘛.....454比3個:bird:我wor.....乜妳50知架咩?
:bird::bird::bird::bird::bird::bird:

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-4-7 02:01 發表

gk就泥比12個:bird:我..............
唔係事實既野唔好亂講

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-4-7 16:37 發表

.................
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

推下先, 唔係會LOCK THREAD

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-3 11:52 發表

絕對支持推正經 Thread ....唔係尼度變成變態佬天下
變態佬係xocat既動力黎架

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2007-5-3 18:16 發表
邊到有變態佬???????????
有冇兄弟想開新版專Post高跟鞋包括洗樓射鞋圖

開頭唔知咩叫洗樓射鞋, 後來問o左d男士先咩係咩黎..
呢d唔係變態係咩呢? 射去人地d鞋度會興奮唔係變態係咩呢?
呢d私人愛好關埋門o係你自己間屋度玩, 我理得你用自己d液體黎搞奶昔飲, 唔騷擾到別人, 我唔會理佢囉!

哈哈~ 但估唔到有咁多變態佬囉 陳sir條thread話咁快就落o左垃圾桶啦, 教人非禮6次好收手喎, 唔係變態係咩呢?
話時話, 佢呢d叫唔叫教唆呢? 真係告得入又有人肯甲錢請律師, 我私人sponsor$2000

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-4 12:50 發表

你問返黎都好呀!我日日見唔少尼 d 烏糟野呀
唔知重以為自己時運低
好心 d 鐘意玩膠水既人死返屋企啦 ...你話夾錢搵律師?
我直頭想夾錢搵人打實佢?
唔該加多腳, 我既
請律師係要針對陳sir教唆人非禮女人既
果d玩膠水既咪"僕"下佢囉, 睇下d相果d膠水人o係邊頭影相囉, post個地點出黎, email去亞視嘛, 等d大眾市民比d壓力警察嘛...再唔搞搞佢, d膠水人會射埋人地d內衣褲度架喇

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-4 14:08 發表

好...腳印旁邊會幫你貼張 3M 紙 ..."係 gk 醒既"
我好想知道,係咪真係有紀律部隊/法團人仕專去釘死班 "膠水人"
宜家我見到一有呢 d 人...第一時間就殺左先:f ...
請d兄弟去半島茶餐廳嘆tea我既
唔知呢, 問下d警察朋友仔囉
野火燒不盡,春風吹又生

p.s. 可能已經搞埋老母d絲襪胸圍啦

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-5 09:50 發表

嘩!真唔真呀?
唔怪得香港咁多"成功" 既風化案啦
原來 xocat 成為咗變態佬培訓中心
培養尼班 "優獸人才"...我地尼 d 掃地阿叔!真係望塵莫及
其實諗下都好好笑
個女仔識o左個男仔, 跟手拍拖, 之後相愛o左一段時間, 點知有一日同佢執屋, 無啦啦打開個柜, 全部都都係女人底褲同絲襪, 打開個電腦仲見到自己男朋友著住黎影相....你係個女仔你會點???????

xocat萬歲

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 keithnam 於 2007-5-6 13:54 發表

我知個題目好認真,不過妳講得好有勁呀,攪到我認吾住想笑萬分支持妳既論點內衣褲就有知呀,啲人遲啲癲起上黎整個洗樓射人圖就大鑊
我個人好認真架果d絲襪人係好個人既嗜好我無意見, 只係睇唔過d偷影裙底, 教人非禮既所作所為仲離譜到洗樓玩膠水射鞋再係咁, 香港真係強姦人都係一個嗜好喇

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-6 20:08 發表
好可能陳 sir 會起度消失....奠!

趁女生巴士上瞌眼犯案 - 影裙底輔警被捕

【蘋果日報訊】

一輛九巴 6C 雙層巴士日前駛經旺角彌敦道信和中心對開時,展開了一幕名校女生合力捉拿「警長」的場面。
一名 ...
抵x死, 比我見到, 打x完佢先呀
btw, 佢當差既咩? 係就玩大佢喇

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。