推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

芝琪私竇

引用:
原帖由 Big Rock 於 2007-7-21 17:46 發表
GK.
Puzzle版有幾個escape game好好玩,得閒過去玩玩。
不過個杜蕾斯我覺得佢幾x煩
唔check鴷H前有冇貼過,將d老年舊game搬返晒上薄A
排山倒海咁,睇鼢X頁都係佢post鵅C
最衰格人地Kitty猢ost個新g ...
我都無入去玩佢D GAME見到佢名就SKIP左佢算...
何止煩, 仲幾厚面皮架 (睇完佢磨爛席, 瀨死唔走入人地地方)
講真, 由佢啦, 見到佢咁努力洗地, 而家都無乜邊個囉
以後淨係睇KITTY D PST咪搞掂囉
X 佢都O徒9氣啦 又係食藥果堆架

引用:
原帖由 Big Rock 於 2007-7-23 01:49 發表

佢禁迷魂記男主角言果單夠好笑啦,禁完時間到利記幫佢開返。
佢見到又禁過,仲set到今年31/12,話其版主未得佢同意幫佢解禁,要同大版主投訴
最頂癮有句係"對本版主不尊重及不敬",真 ...
我想知點解要禁佢IP?

引用:
原帖由 小潔 於 2007-7-23 11:07 發表

垮i黑金卡出黎埋單.........................
唔係HELLO KITTY咭咩

引用:
原帖由 brasco 於 2007-7-23 13:08 發表

.............

durex959 的個人資料

用戶組: 元老用戶組  
發帖數級別: 高級大貴賓
丟....算甚麼
日日咁洗版, 終極都黎緊啦
叫佢吹水吹到過萬POST先講啦

引用:
原帖由 brasco 於 2007-7-23 13:16 發表

....冇做版主呀!!....豬!!........
...點會留意O者....
好丫....BAN人知唔知呢度唔X可以BAN人架

引用:
原帖由 小潔 於 2007-7-23 13:31 發表

巴士黑金,
潔hellokitty...
我用長者咭

引用:
原帖由 小潔 於 2007-7-23 13:32 發表

係架咩 ?

我就話唔係咁講喇 !! 直話直說, ban鳩我都係咁講架喇 !!
被人BAN可以, 但版主唔可以BAN人

引用:
原帖由 小潔 於 2007-7-23 13:33 發表

有折...
57折同59折囉

引用:
原帖由 Big Rock 於 2007-7-23 15:34 發表

佢係迷x記前女版主die hard fans嘛,咁咪一路追殺人囉
拔最新消息係佢版主位被打柴,呢餐佢真係抵佢死
妳入去查儭T止紀錄,利記個blog濕利魽C
人地自己友吹水,佢無厘頭扣人分,原因佢惡意 ...
無睇....都話佢要食藥架啦

引用:
原帖由 Big Rock 於 2007-7-23 15:55 發表

可能一向都有食但係d藥過晒期之嘛
哈...真係咩人都有
佢再洗地咪扣下佢分囉, 反正佢咁鍾意玩扣分

引用:
原帖由 利記 於 2007-7-23 16:14 發表

乜有鑨搰J事
點解我自己都唔知既
PS.各位好!!!!!!!我只不過係路過,各位繼續吹水啦!!!!
利記))))))
好耐無見

引用:
原帖由 Big Rock 於 2007-7-23 16:09 發表

真謘I估唔到timway有個現代花痴
男女都痴
無計, 呢度唔搞呢d搞咩丫
去睇腳囉

引用:
原帖由 利記 於 2007-7-23 16:21 發表

係呀芝其
好少入黎厘版
工作愛情兩順利嘛!!!!!
你地而家只去果一版之嘛

痾茄啦! 過得一日得一日
你仲係咁成日去飲呀?

引用:
原帖由 gtc 於 2007-7-23 16:34 發表

HKG 神經衰弱差不多佔人口4成!
所以咪睇開d囉香港人

引用:
原帖由 allure 於 2007-7-23 22:58 發表

幾時既事???
我都唔知呀, 巴士話我知先知道...
anyway, who cares?

引用:
原帖由 allure 於 2007-7-24 10:33 發表

咁又係....
呢度d人成日都好大流量架啦..
舊人都所餘無幾....
況且我好少會留意d傻既人....

引用:
原帖由 利記 於 2007-7-24 11:09 發表

佢個理由真係好好笑
即係要擦下佢鞋先可以留言
就係當正自己係官
擦下佢鞋先??? 老幾呀, 唔圍佢都偷笑啦

引用:
原帖由 mtr613 於 2007-7-24 11:47 發表

morning GK妹

我同佢交過手, 覺得果條友有d 搭搭地
車長哥哥,

呢d level你都唔放過呀 你呢排好悶咩

引用:
原帖由 mtr613 於 2007-7-24 12:38 發表

係早排d高官仲未落台既事咯 !

我發覺最難應付係呢類搭搭地, 完全唔依章法, 無得估

唔怪得之阿媽教落, 遇到傻佬, 千祈唔好同佢嘈, 第一時間走頭
哈..你而家先知呀, 一個變態, 一個傻!

見到都退避三舍

引用:
原帖由 gtc 於 2007-7-24 12:48 發表

係米做過SALES D 人醒目D,知道邊D係人邊D係鬼!
......果d人做埋d行為係人都睇到嘛
我怕人唔怕鬼

......................................
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 9-siu 於 2007-8-14 07:13 發表
你呀, 呢度用黎吹 ???
入黎搞事呀....係就快D喎

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。