推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

97 1234
發新話題

有線新聞首席女主播 - 游安怡

本主題被作者加入到個人文集中
果日
特首選舉 睇直播
見佢係會展做直播 訪問嘉賓
因為打側身坐,所以見到佢真係太瘦
佢如果肥番少少會好睇d

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-5-1 08:52 發表

佢著最好睇
感覺係好d

..但呢幾日 我都見佢真係 精神左
隻眼大左, 俾佢電一電

哈哈 ,不過可能因為球季經已結束, 唔需要追睇最聯,休息多左

今晚11:00-1:00
又見番黑絲安怡  

New Promo 既最後 大頭相
影得安怡好靚

晚上 呢個組合好少見  

佢尋晚呢個look 好靚 ...頂爪爪

引用:
原帖由 lwy1314 於 2012-6-27 11:40 發表

X2............
正係個樣,
我已經可以轉台...............
英雄所見略同

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2012-6-27 12:05 發表
係唐詩詠,黃穎嘉比起Natalie多髐@份成熟儱P覺。
黃穎嘉就真係好一般 但也不似唐詩詠
(唐詩詠家下都不是靚,以前就靚d)

引用:
原帖由 lwy1314 於 2012-6-29 06:29 發表
安怡 呢排 樣子很精神
狀態大勇

真係幾索

引用:
原帖由 lwy1314 於 2012-7-3 18:41 發表

咁既年紀
短多少少好啦
咁至顯得佢成熟美...............
應該要再短多d

夏天 短d好

呢條裙好正

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-7-7 08:35 發表

條裙冇乜特別,不過安怡著得好睇
我就係喜歡條裙 夠簡單 夠簡潔

唔係人人都著得好睇lor

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2012-7-10 11:52 發表

有4張啦.姖同莊安宜,王巧,關嬸,差唔多同期,年齡都差唔多.
http://zh.wikipedia.org/wiki/%E7%8E%8B%E6%98%A5%E5%AA%9A

王春媚沒有40, 我計數差,但也計不到

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-7-10 12:48 發表

34歲左右
Taly 約31-32

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-7-11 16:39 發表
媚E係2000年畢業,,同洪綺敏同班
哈哈
洪綺敏及 媚E似 34多過40

...唔講唔覺
我仲以為洪綺敏細過Tyla...(見佢日日短裙服侍隻狼,好似好young咁)

引用:
原帖由 hkctcs1 於 2012-7-28 08:46 發表
好少見佢露BRA帶 ,以佢來講就失手了
露得正合時

引用:
原帖由 simonlba 於 2012-7-29 16:07 發表
mic條線
好似係 條mic 線多d

引用:
原帖由 soccersoccer 於 2012-8-1 12:16 發表
羽田有囍佢
...羽田

8-8-2012
本地新聞
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

9-8-2012
本地新聞
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 2484# 的帖子

安怡 真係好靚

好喜歡佢雙明目

她呢排狀態不錯, 精神奕奕

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-8-15 12:28 發表
安怡報新聞好壓得住台
仲有30幾歲仲係腿后
最喜歡佢既節奏, 好鬼死淡定 又輕鬆 .... 成日都帶點微笑

29/8/2012 18:00 Cable新聞

97 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。