推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

107 12345
發新話題

過檔蘋果動新聞女主播 - 陳美茵

引用:
原帖由 bb_XD 於 2012-7-14 21:04 發表

都未出哂!應該仲有曮Y八月先出
大部分都係扒左d ,希望8月有奇蹟出現

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-7-15 08:18 發表

今年真係誇張,連有線、pearl都唔覺有邊個靚
只係暫時記得  余凱婷 一個ok

過埋8月,大家可以做一次投票 選<最靚的新實習>

引用:
原帖由 trytotototo 於 2012-7-28 01:17 發表
Dont know why, i feel that she is very 緊張, is that the pressure is too high?
Add oil!
加油
好運自然來

引用:
原帖由 fighterplane 於 2012-8-10 17:35 發表
點解個妝化到好似靈堂紙蚺膝J咁,
無線搞乜鬼?

舊曆7月都未到...TVB化妝 真係好差... 靚女變醜了...

劉海唔長唔短 後面又係咁 ...TVB究竟想點 係唔係真係好想做CCTVB...娘爆

相關搜索目錄: 化妝

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2012-8-10 19:31 發表
肯定剪第二次頭髮時會喊晒咁:「我衋Y髮呀!
化妝個果 真係玩野  
..佢不如索性幫美茵化個80年代妝...  橫掂都係亂Q黎化

hairstylist肯定係見上次剪衰左
想再執一執
結果...

相關搜索目錄: 化妝

回復 337# 的帖子

引用:
原帖由 0000000 於 2012-8-17 21:25 發表
17/8/2012 周末闖蕩
靚過係廠..好多

引用:
原帖由 zakyuk 於 2012-8-18 00:48 發表
好濃妝
佢自己照鏡既時候, 一定都以為見鬼

個髮型好似... 日日退步

膠左d

引用:
原帖由 socalli 於 2012-8-23 12:16 發表

又真係幾似小丸子喎...
可能美茵真係 小丸子既fans

引用:
原帖由 wing128 於 2012-9-15 15:24 發表

的確令人擔心
佢既進步真係慢左d ,依然好緊張

我地等得,但怕你老細唔等得..放鬆d

..我覺得佢應該戴番條頸鏈
會好睇d

引用:
原帖由 keith2012 於 2012-9-27 19:00 發表
..我覺得佢應該戴番條頸鏈
會好睇d
終於 戴番條頸鏈

回復 768# 的帖子

真係似模似樣

回復 838# 的帖子

童顏美茵

真係瘦得滯please add weight to the legs

83 高清左既美茵.. 好靚

引用:
原帖由 ronno 於 2013-6-30 20:05 發表
美茵自拍
.
我好喜歡佢既自拍照

趁後生呢幾年  美茵要自拍多d
因為過幾年第日老左會俾人話"老餅仲扮可愛"

哈哈  今日黑c

引用:
原帖由 吾想來 於 2013-7-22 23:05 發表

同意, 跟張文采一樣, 身型單薄左少少, 未能壓場 !
可愛既女仔多數都係

單薄D... 不過佢塊面又好圓又唔單

整個可愛look都好靚 頸鏈亦超可愛

引用:
原帖由 陳志雲 於 2013-8-8 10:49 發表
美茵真係好瘦
上鏡都咁瘦
真人應該更瘦

美茵可以食番多d野 ...大把quota

引用:
原帖由 dennis123456789 於 2013-8-10 23:02 發表
原來今日係美茵出道83台一週年
拍爛手掌

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2013-8-24 18:13 發表
OK,咁希望你以後黚d言唔好引起不必要嚜~會啦;你都知有部份人都幾敏感架啦。
版主 咁都睇到可能引起誤會 真厲害

零兄, 美茵 ,最後一秒@多面睇    好似申"舌頭"

美茵攪乜鬼  驚慌失措

107 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。