推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

45 12
發新話題

過檔香港電台女主播記者 - 程潔明

2-8-2013
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 1118# 的帖子

yes

3-8-2013 1:30am
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 1120# 的帖子

晨茜,fiona
tvb-Yuki, 美茵,可盈
慕蓮

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-8-3 15:19 發表
咁joyce,小Sandy,Kay呢?
唔好意思  呢幾個唔琱p弟  平日好少睇佢地  
不過Miranda都ok

引用:
原帖由 PLKLSP 於 2013-8-3 22:08 發表

現在台,,CCTVB和良心台都有

How about 畸寶?
Jasmine

>kenix>圓圓,海雯,

安怡

,記者曉盈,高祖怡(

順埋次序)

17-8-2013

引用:
原帖由 PLKLSP 於 2013-8-21 23:33 發表

GREAT!I am also a supporter of Fiona

我還是比較喜歡Fiona露出玉臂
她真的很不錯

2-9-2013

笑得好傻氣  

6-9-2013

引用:
原帖由 phyphylam 於 2013-9-19 23:23 發表
支持NOW第二靚主播Fiona Ching
我成日估計佢果素顏look 同平日on air出鏡果look 會差唔多囉
都係咁靚女
本帖最近評分記錄
  • phyphylam 體力 +30 我很認同 2013-9-20 19:46
  • phyphylam 威望 +30 我很認同 2013-9-20 19:46
  • phyphylam 金錢 +30 我很認同 2013-9-20 19:46

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-9-24 10:07 發表
我都like 大頭Screen Shot,可以清楚見到個靚女ge靚樣
太靚女了

P兄, Thanks your sharing

回復 1338# 的帖子

哈哈 好難諗到咁多形容詞

fiona 真的很美!把聲真係好好聽!會令聽到既人心動  ..令人唔想轉台
本帖最近評分記錄
  • phyphylam 體力 +30 我很認同 2013-10-22 07:33
  • phyphylam 威望 +30 我很認同 2013-10-22 07:33
  • phyphylam 金錢 +30 我很認同 2013-10-22 07:33

回復 1350# 的帖子

最衰Now冇得玩罪企

因為Fiona著黑C,應該會好吸引

頭髮越長越靚女  
……好靚女

Fiona好靚女

點解Fiona 可以越黎越靚

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2014-2-5 23:22 發表
Agree,如果知道下個星期係Fiona做港交所記者,就一定係今個星期沽左d貨先
原本仲打算讚佢靚女...

講真, 我最唔喜歡係now條bar  

尋日 18:00睇新聞,  條bar真係阻住哂
緊係琣n, 阻住哂.
如果條bar幼細,貼到底就好啦.Fiona就會更加靚.

引用:
原帖由 yhnujm 於 2014-2-12 17:28 發表
Now 都冇腳睇,條 bar 影響不大,Fiona 咁可愛,睇樣都夠啦
你睇多 你就明既啦

某灡伬 真係阻頭阻勢

Fiona咁可愛,有得睇就緊係睇多(面積)啦

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2014-2-12 21:34 發表
你就好啦, 你每日都可以見到你女神Fiona係Now TV出鏡;而我就可憐啦,我女神Big Sandy都唔知會唔會再出鏡
Sandy消失都很久了,Fiona都應該可以彌補你心靈既創傷。睇多躘iona…  Fiona真係幾好,唔會差過sandy囉

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2014-4-3 10:42 發表
Elegant and pretty
尋日好靚

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2014-4-3 15:21 發表
Me2, I love elegant Fiona
紮起頭髮, 真係好正
我都頂唔順 忍唔住

45 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。