推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

又係諾亞方舟,班友仔成日樂此不疲,悶唔悶啲呀∼∼

引用:
原帖由 無神論狂徒 於 2010-4-29 15:59 發表
http://news.chinatimes.com/world/0,5246,110504x112010042900157,00.html

每隔一排都會有班友仔話找到諾亞方舟真身,由我讀教會中學到出嚟做嘢∼∼以前讀書個牧師都有吹水話諾亞已經被找到,亦已被 ...
睇個標題我仲以為雄叔返左嚟.....
不過話時話, 香有關個方舟公園好似好重商業味, 我就懷疑此舉對信仰究竟有何好處???

引用:
原帖由 penisonic 於 2010-6-6 22:23 發表
聽到耶教成日講耶穌, 覺得好九唔搭八, 其實耶穌關耶教乜野事? 佢地一早都背叛左耶穌啦
你錯啦, 耶教即係耶穌, 耶穌即係耶教咁解呀!!!!

[quote]原帖由 jacky. 於 2010-6-7 22:00 發表
大概應該沒有人會懷疑jacky.有能力解答所有謊舟的疑問吧, 不過
九哥有個習慣係, 若然jacky.在道理上取得優勢,
佢老人家就會有理無理, 來個刪文,

佛教徒的慣技, jacky.領教得太多了 [/quot]

好久不見

jacky.都返左嚟, 咁幾時輪到雄叔呢??

引用:
原帖由 jacky. 於 2010-6-13 10:08 發表

真係九唔搭八,助乜野呀。

叫你講清楚刪文BLOCK人的準則呀,九爺!
我睇你都係算吧啦!!!
記仇記咁耐!!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。