推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

金豐吹水場

金豐吹水場

有無邊位爸打去開金記架? 一齊交流下吖!

發發當然係最愛!仲有61,62都係心水!

大家呢?

C 兄咁你玩邊類女先?你話#29我估你玩招呼多勒!可以試下#62,#20喎!
不過我都有少少厭啦去金豐……
又唔知去邊搵到好招呼的囡囡…… 無奈ing
你話搵到好似#88咁正就好啦!嘿嘿~

C 兄咁你玩邊類女先?你話#29我估你玩招呼多勒!可以試下#62,#20喎!
不過我都有少少厭啦去金豐……
又唔知去邊搵到好招呼的囡囡…… 無奈ing
你話搵到好似#88咁正就好啦!嘿嘿~

咁#20啦,戰鬥力強!掂!

C兄金多港又有咩好介詔呢?
我要長腿走肥+招呼!

有排爬……

d鐘房真係咁衰? 對我又無咩喎.....

#29係咪果個大件件, 入房同你沖涼叫大舉手大字企好果個呀?

#16 細細粒, 做野落力, 成日叫你老公~
好搏命想你返頭搵佢!
至於係咪環保我就唔知啦...

係呀!大波係26,身裁好fit 下!27就最初都幾索,而就功夫同身裁都一般!

。。。。。。。。

今晚心癢癢又去搵62,十二點幾去到都要等!頂!依然好鍾意佢d女友feel, 佢手口並用的吹功亦係我至愛!!!

係場度遇見個c兄,唔知可唔可以係度相認呢?

回復 37# 的帖子

C兄呢排仲有咩心水呀?????

引用:
原帖由 異骨邪神 於 2012-5-3 10:26 發表 試咗25唔好服務
25有話過好咩?

引用:
原帖由 TaiLookGulf 於 2012-5-8 15:31 發表
喜歡肥及大lin,有無好界紹。
#108, one and only one that is fat gal

引用:
原帖由 阿斯奧吉 於 2012-5-9 12:59 發表 有咩 NO. 係帮客吮腳趾?個人特喜!
#16 啦!!!!!

引用:
原帖由 jukujoo 於 2012-5-16 14:44 發表 有洗籮櫈冇用... 依家冇乜囡識洗籮.... 一味死力係咁捽就好多....
唔係喎。上面都好多女洗得好正喎
#62。#73,#16,#26,#61,#20都好好手勢架喎!

引用:
原帖由 AA666 於 2012-5-16 13:06 發表 金豐有冇D高頭大馬、有波有啰、四十幾嘅師奶呀?
#26啦,但係三十零咋喎

引用:
原帖由 jukujoo 於 2012-5-22 14:14 發表 咁多?唔該曬啊師兄.... 呢堆囡之中,有冇邊個好肉地啲架?
#26啦!
大波好肉少少!

引用:
原帖由 ay_san 於 2012-5-30 20:04 發表 2 幾好, 上星期一試會她, 做到有真水, 感覺良好
#2好有女友feel架!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。