推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

HelpHelp.......T_T 又要去見下 Dr. Ho

我年幾前都中左花....都係找Dr. Ho 醫的,都凍左好幾次, 但touch wood 黎講都差不多兩年...... 叫 settle 左.唉~我又衰左,我星期頭出左去玩......但發現完事後先知個套穿左。第二朝發現小便後又想繼續小便,但又痾唔出。我懷疑自己中非淋,但我又怕事出幾日,無咩病徵,咁早去搵Dr. 唔知好唔好。我食左D燒炎藥,小便正常番,但每次去完小便睪丸都好似唔係好舒服咁 (唔識表達),宜家驚驚地,上網又話可能係睪丸炎。聽日就星期六又係公眾假期,我想試下book星期日去睇下, 但我睇番Dr Ho 張卡片佢熙明星期日同公眾假期都休息,我想問下各位 Dr. Ho 係唔係都仲係公眾假期休息? 我想唔係.....我想快D睇  ><

引用:
原帖由 afterwards 於 2012-4-28 00:51 發表

病毒已經成為身體ge一部分…好恐怖但係係事實 =(

皮膚接觸都有機會傳染…唔止介唔介意ge問題,就連自己都對以後的伴侶於心有愧

如果呢排 hpv vaccine 個電視廣告早d出就好了...o係某個網見到呢樣: ...
如果真係得,都係一件好事............

相關搜索目錄: 廣告

回復 14972# 的帖子

大獲......又要等多幾日。承你貴言

回復 14939# 的帖子

聽日紅假! Dr ho 會開咩?

引用:
原帖由 肥仔生 於 2012-4-28 14:22 發表
而家中左非淋之後日夜都好擔心中埋AS!
我已經同女友講左,差不多叫做分左手!
我都好擔心!

引用:
原帖由 肥仔生 於 2012-4-28 15:20 發表
師兄有無用套?無用就驚好多!
我有用而家都好驚!醫生同關愛都同我講機会好低但知中左非淋之後就好擔心啦
我係做完先知個套穿左.........之後到宜家每次去廁所都少少唔舒服......點解你有用套都中非淋?

引用:
原帖由 肥仔生 於 2012-4-28 15:57 發表
我懷疑我包皮過長係我除套個時嗰套卡住到亀頭冠但位感染的!
哦....咁你唔駛太擔心既

引用:
原帖由 肥仔生 於 2012-4-28 16:38 發表
但都仲係好驚!如果中as我會死左佢
希望大家都無事.......你幾時會去驗 a?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。