推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

34 12
發新話題

[原創] 同剛離婚人妻大戰

唔知會唔會有機會同人妻+佢個女3P呢

精彩 期待.............待續

又要等下次待續

師兄,你都係同你個人妻備左案先,如果唔係,真係出事.

男人到左一d時候,真係細佬支配大佬,唔覺意食左就唔好啦.

除非係你個人妻ok就冇問題.

唯有等佢自己諗,諗清楚之後,你同佢配合一下就ok啦

如果你,淫妻,佢個女一齊去叫鴨,你剩睇唔做,咪冇最壞既事發生啦

我估樓主一定冇食淫女.

有一個疑問 唔好介意,其實淫妻同淫女一齊去叫鴨,隻鴨小完淫妻再小淫女,會唔會都叫亂倫呢

等睇相

要黎既,始終都會黎

祝東北妹早日康復 ,再上戰場

師兄,雖然艷福無邊,但小心精盡人忘呀

淫妻

小心身體,行開下都好,可以俾條野休息

welcome back

係香港有冇上指壓玩呀

引用:
原帖由 daball 於 2013-2-1 04:35 發表
無呀, 好耐無係香港玩指壓場, 怕比人兇, 跌錢唔緊要, 比人兇無謂.... 記得十多年前返去有次買本叫雞書睇, 比個靚女吸引走左去太子乜Q發... 真係貨辦皆正, 重記得條女好細粒, 但大波大羅得黎又比例平均, 白淨好笑容,  ...
而家d指壓keeper都幾nice同禮貌,有些仲有女鐘房.至於囡囡就咸魚青菜,各有所愛,換女唔多都唔會黑面.

有冇update呀????

正,又有更新

引用:
原帖由 chan98 於 2013-5-25 17:17 發表
估唔到淫妻師兄調教到咁淫呀!
淫妻係唔洗調教都咁淫呀

引用:
原帖由 daball 於 2013-7-25 05:50 發表
�䌊�燵憟喳縧撌衣�𤾸�页�𤾸�㛖𧞅瘛怠氖嚗�𢅛頛芷����𣶹曏剝�笔�吔�𡒊焵敺埈迤撣詨椰D 嚗��脲��耦撟曉��敹��𦒘��楞��折𠗕��矋�峕�穃𧑐銝文�钅�靽����𧼮�鈭��鍦�穃���匧�堒�惩�瞈�... 蝏�䲰�𨭬��堒死�𤓖 ...
樓主師兄,,最後2編文章亂碼,睇唔到呀

Thank you

又多條女加入啦

keep in up date

34 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。