推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

27 12
發新話題

尋........情!探........性!

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-28 12:41 發表

伏係寫字枱抖抖..........
不過會好樣衰
家嫂似係OL咁,成日坐好易有肚腩仔
家嫂邊區上班架

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-28 12:41 發表

伏係寫字枱抖抖..........
不過會好樣衰
小心走光呀

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-28 13:35 發表

鰂魚涌區........果度都有好多間酒吧
我都好近     和域大廈

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-28 13:35 發表

鰂魚涌區........果度都有好多間酒吧
幾時約埋飲杯嘢,星期五晚果度好熱鬧

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-28 14:18 發表

是呀!同一商廈.......只是東西翼唔同
我就pm話左你知我公司地址
靚家嫂你未講我知

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-28 14:18 發表

是呀!同一商廈.......只是東西翼唔同
其實果區好多靚靚中熟女OL
我諗家嫂想必都是靚靚中女OL.........

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-28 17:59 發表
在公司未走得...........好悶
我都未收工,洗唔洗等妳呀家嫂
橫豎大家都咁近

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-28 17:59 發表
在公司未走得...........好悶
我一陣會跟同事在公司樓下路口間露天吧位飲嘢
我是(藍色格仔恤衫卡其色西褲),方便的話可以過黎同我打個招呼
不方便也無妨,下次吧.........

引用:
原帖由 Danny1997 於 2012-5-29 10:42 發表

佢吾係驚, 係驚訝啫, 歡迎花姐回歸
花姐是
好似咁多ching識得

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-29 10:48 發表

你地仲記得........
咁多ching認識妳
果然堅料

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-29 15:10 發表

新鮮時一日做3次........
一段時間後,一日兩次........
再一後時間後.一日一次.........
再再一段時間之後,可能三日一次..........
唔搵 ...
哈哈!難得大家工作地點咁近,比個機會我接妳放工   
等妳等妳等妳............

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-30 16:30 發表

朋友都要講吓緣份........就咁問我唔知點答好
家嫂,妳果晚收工見個面打個招呼就擒擒青咁走
我同妳工作地點咁近,應該算有緣,下次要跟妳飲杯先
太古坊附近都好多好食既餐廳食晏,可以就妳方便返公司

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-30 17:55 發表

有個姊妹,話想試下結識後生仔,身材同我有得比.......
不過思想就沒我開放,又要痕又怕痛
我地笑佢咁保守點會識到仔架
介紹我識,我會改變妳個好姊妹

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-5-30 18:02 發表
886..........
盡情開心,明天出個報告

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-1 23:41 發表

睇返住呢張先啦..........
呢張相睇到人血液澎湃

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-2 14:14 發表
睇頭像.........
真的好偉大

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-3 10:42 發表
一白遮三醜..........
tsui tsui 妳又點會醜     妳真人好索   
雖然大家工作地點好近,要撞面都唔係咁易,不過.......有心就一定唔會難
希望黎緊呢個星期再有機會撞見妳

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-6 13:45 發表

我真係好易面紅.......真實既我同你地想像既我分別好大
唔怪得上次公司樓下見到妳面紅紅咁
妳常常跟同事一起去starbucks的嗎???

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-6 14:05 發表

我今晚比個........衰佬
約左我食飯添
我都排緊隊等妳
近近地公司附近都可以

早晨呀家嫂
幾時得閒再飲咖啡

相關搜索目錄: 咖啡

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-21 17:59 發表

睇拉丁情人c朗
琴晚做乜咁趕,見到妳趕住趕住咁走上車,我都唔好意思叫住妳

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-23 15:19 發表

端午節快樂...........
靚家嫂.........
端午節快樂

今日唔見家嫂上黎
點解會好似約有所失咁

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-24 13:29 發表

點解唔見我會約有所失........
唔知點解呢?
明天我老地方食晏,如果妳冇愛心飯盒可以找我一齊食啊

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-25 09:03 發表

今日有愛心飯盒.........下次先呀
冇問題
就下次啦!等妳

27 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。