推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

尋........情!探........性!

引用:
原帖由 天逢元帥 於 2012-5-28 17:01 發表
果區真係好多好多靚女,老中青都有
係呀.........好多靚女
我都係呀

引用:
原帖由 royclub 於 2012-5-28 17:20 發表
真可惜!!!我好少去你果區,加上我公司D女同事!!!
呵........可惜

引用:
原帖由 ethan_hang 於 2012-5-28 17:30 發表
家嫂,咁聽日過黎同你食晏,ok?
唔方便呀.............我就算出去食都會成班同事

引用:
原帖由 ethan_hang 於 2012-5-28 17:40 發表
咁.................可以傾下電話嗎?
唔方便呀.........唔好意思

引用:
原帖由 天逢元帥 於 2012-5-28 17:44 發表
咁妳真係要快過妳老公番到屋企,唔係今晚無相睇
應該我會快過佢掛
不過我未仲收得工

引用:
原帖由 smith_7677 於 2012-5-28 17:40 發表
可以見到妳D 靚 女同事囉
我在公司係最唔靚果個.........不過我都算是靚靚c9

在公司未走得...........好悶

引用:
原帖由 天逢元帥 於 2012-5-28 18:26 發表
六點半走左未呀?????
未呀...........

引用:
原帖由 Mikkel_Mikkel 於 2012-5-28 18:36 發表
同樓主打聲招呼先.冇睇兩日去左20版追都追唔切
hi.............

引用:
原帖由 gosir 於 2012-5-28 18:31 發表

我一陣會跟同事在公司樓下路口間露天吧位飲嘢
我是(藍色格仔恤衫卡其色西褲),方便的話可以過黎同我打個招呼
不方便也無妨,下次吧.........   ...
見到就見.........
我都未走得.......你地經常係果度飲嘢嗎

就黎走得啦........

引用:
原帖由 ak526 於 2012-5-29 07:32 發表
早晨!翠翠
同各位巴打!!!!!!!!!!!!!!
早晨呀向位

引用:
原帖由 komike 於 2012-5-28 22:43 發表
你張相點影架?咁既角度唔似自拍可以拍倒個喎,唔通有人幫你影
梗係有人幫手啦

引用:
原帖由 BE@RBRICK 於 2012-5-28 21:38 發表

花姐?????
點解你滴哂汗...........做咩咁既樣

引用:
原帖由 tommy9547 於 2012-5-28 21:27 發表
靚靚家嫂:妳雪白的腿好性感啊!手指又好靚。個胸好勁好像件衫都包唔住啊!我就嚟不行了。
靚就好.........唔一定要低胸才性感

引用:
原帖由 frankie 於 2012-5-28 21:25 發表
花姐重出江湖??????
...............

引用:
原帖由 royclub 於 2012-5-29 01:31 發表
謝謝翠翠頭像....
不用客氣

引用:
原帖由 man282828 於 2012-5-29 08:39 發表
morning
早晨............

又要應付忙碌工作的一天

引用:
原帖由 notfree456 於 2012-5-28 21:19 發表
唔係話低胸咩?
咁樣係咪性感得黎健康些呢...........唔好吓吓都要拋胸

引用:
原帖由 man282828 於 2012-5-29 08:58 發表

忙住應付好多男人
唔好咁講啦

引用:
原帖由 man282828 於 2012-5-29 09:00 發表

唔拋胸可以拋蟹
街市好多.........小心唔好選錯那些臭的

引用:
原帖由 man282828 於 2012-5-29 09:05 發表

唔like 多p?
幾十歲仲咁激.........受唔住

引用:
原帖由 man282828 於 2012-5-29 09:06 發表

香與臭都係甘食
唔係呀...........都係咁食

引用:
原帖由 lfcshk 於 2012-5-29 09:15 發表
早晨.......咁得閒最啱入嚟吹吹
等一陣...........要做野

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。