推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

尋........情!探........性!

引用:
原帖由 royclub 於 2012-6-16 11:44 發表

粗過咩啊???
粗過條..........鍊囉

引用:
原帖由 Danny1997 於 2012-6-16 11:45 發表

吾通呢d叫有咁耐風流, 有咁耐折墮?
香港人努力d!
要啦..........要啦

引用:
原帖由 Danny1997 於 2012-6-16 11:47 發表
花姐陪完客就返歸陪太子爺? 定係4p麻雀脚?
4p..........打麻雀

引用:
原帖由 Danny1997 於 2012-6-16 11:50 發表

好粗豪, 台灣男人差吾多, 但台灣人又有好多學識好好嘅人, 特別係女性, 我真係拍馬都追吾上
台灣女人好溫柔

引用:
原帖由 Danny1997 於 2012-6-16 11:52 發表

小心食得多仲要去洗埋腸添, 冇個樣整個樣, 真係..........
真係唔明..........係咪真係錢多洗唔哂

引用:
原帖由 royclub 於 2012-6-16 11:54 發表

咁...真係好粗喎
你估有幾粗........

引用:
原帖由 Danny1997 於 2012-6-16 11:55 發表

加埋我5p遞下水得吾得? 不過我怕怕哋羞, 都係食下飯傾下好d
開夜場..........今晚先開枱

引用:
原帖由 Danny1997 於 2012-6-16 11:58 發表

錢多可以做下好多有益嘅事喎, 國內大把失學兒童同留守兒童都要人幫下, 又或者好似我咁每月捐$200俾宣明會又得, 得咗.
食飯叫到成枱嘢.........明知食唔哂浪費
佢地就是要豪要面子

引用:
原帖由 Danny1997 於 2012-6-16 12:00 發表

吾使陪太子爺睇波? 佢吾響度?
打完麻雀剛剛好........睇波

引用:
原帖由 royclub 於 2012-6-16 12:01 發表

唔知啊...
因為我都唔知粗唔得過我個條....
你果條...........有幾粗先

引用:
原帖由 royclub 於 2012-6-16 12:04 發表

打完再睇??
意思今晚6點開枱

引用:
原帖由 royclub 於 2012-6-16 12:07 發表

唔知啊...爸爸媽咪送的...
有先天給你的.........但后天都要操練

引用:
原帖由 Danny1997 於 2012-6-16 12:09 發表

我有時到國內出差都會事先講要食得幾多先好叫幾多, 不過通常都當我耳邊風
都見得多..........有人飽飯都無得食,有人竟可以浪費到咁

引用:
原帖由 Danny1997 於 2012-6-16 12:15 發表

我希望睇你嗰2個多d, 講下笑啫, 吾好打我
唔打你........咁洗唔洗咀你呀

引用:
原帖由 royclub 於 2012-6-16 12:19 發表

后天都要操練???
點練啊???
點知你點練呀

好似冇乜人.........

我都要出去啦..........886

hi.........返黎啦

引用:
原帖由 royclub 於 2012-6-16 12:39 發表

爸爸媽咪無教啊....
翠翠又點練呢???
用你對手比多些溫暖給它..........得閒就幫佢多些運動,讓它漸漸長大

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2012-6-16 15:12 發表
花花,未收工?
未呀.............

引用:
原帖由 decemmeimei 於 2012-6-16 15:14 發表

長大後都要搵個地方試試架
當然...........咁就要大佬關照佢啦

引用:
原帖由 clean2 於 2012-6-16 15:12 發表
咁!家嫂,妳比D溫暖我先呀!我凍呀!
大個仔自己黎啦..........唔使搵人幫

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2012-6-16 15:18 發表
真係辛苦你,呢兩日都無假放。
真係幾慘..........

引用:
原帖由 decemmeimei 於 2012-6-16 15:21 發表

有我地係度倍妳
嗯.............謝

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2012-6-16 15:23 發表
甘收工去happy下,不過吾多夠時間返大陸。
今日唔返大陸啦............

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。