推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

hi...大家好...
唉..我e家真係好驚中aids...

事源:
5月15日去左三亞玩...晚上飲左D酒..跟住去左叫小姐...好後悔..
有帶dom性交 冇口交....
攪過陣因為有D驚所以好快就出左....
問題係我軟左先除dom... 好驚除戈時會high到對方d分泌物..我已經即時沖身(起廁所除..)
事後一直都好驚..

e家情況:
肚all左 4日 (一日2~3次) 唔係腸胃炎戈種all
e樣係我最擔心最驚ge野
因為上網睇肚all都係aids初期症狀...
e家真係好擔心...
我都分唔清真係症狀定係焦慮所導致..
每朝都被e件事嚇醒左....

e幾日對住家人...
覺得好對佢地唔住...
如果中左真係有諗過死左去....

e家先過左20日到...已經搞到我din...
真係好後悔...好後悔...
以後都唔敢去玩...

另外我想問下dr ho係咪何麗容醫生....

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-6-3 18:13 發表

呢位師兄唔洗咁驚青, 我覺得你唸多左.
我真係好驚...我第一次出去玩....
好驚中A  就甘就一世.......

事發後4星期上Dr.Ho到有冇必要?
只係想知有冇中HIV..同問下野..
係咪即時知結果?
真係驚到想死...

引用:
原帖由 肥仔生 於 2012-6-4 08:57 發表
師兄其實你真係真係好驚中HiV可以去驗p24你可以睇返我d post的網址都有自己睇下~
你用左幾錢驗?
我見到400睇+400驗
同埋幾時結果?

死啦..e家愈諗愈淆底..愈諗愈驚....
尋晚諗諗下..
當時 因為做緊戈時軟左 抽左出黎 自己打飛機(有套)...驚個套會爛.所以就除左先..再用濕紙巾抹過條野..再打..(問題係隻手冇洗過,好驚隻手張之前掂到安全套上d陰道分泌物high到)..之後再上新套做...完事...
唉...

已經約左聽日做第4代 TEST
E家心情恍如世界末日...

引用:
原帖由 肥仔生 於 2012-6-5 20:38 發表
約左幾點如果係朝早驗下午5點知結果!
之前有師兄問大約多少錢,唔見醫生只驗A大約400,見埋醫生再加400。但都係袋定多D上去先啦!
10點.... 唉.... e家心情好灰..好似聽日去行刑甘...
係咪間野打比你話你知結果 定自己上去拎?

岩岩終於打左黎 ..好彩HiV 係negative!
感謝神....我一定會重新做人!!
諗番起e 3個星期...真係人生最黑暗ge 日子....
我想係e到多謝甘多位
同埋 都係個句 以後都唔好出黎玩 好好愛惜自己身體同家人
見個鬼真係怕黑...

引用:
原帖由 肥仔生 於 2012-6-7 12:44 發表
都話應該無事的啦,你用左幾多银兩睇dr方?
900..
400 DR 方
400 驗
100 腸胃藥
仲貴過去玩....

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-6-9 07:44 發表

好在我19號考試, 可以剩機請假, 係呢BRO,
原來你果間野 A同梅都可以兩星期驗WOR,
你唔驗埋? 又唔係貴~=0= 不過我諗住19號
都去驗呢兩樣野算, 泡同花就留比DR.HO~
因為驗到要醫都係靠DR.HO, 驗到有但冇病晶 ...
你可以見埋E生
DR.方都幾好人

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-6-9 09:41 發表
見佢都人知有咩用。。。=^= 係呢。你上次見佢佢同你講麥? 你有無中尿道炎?
尿道炎唔知
不過佢開左D  ciprofloxacin
佢就話係腸胃炎藥
不過我之後上裝CHECK
原來係尿道炎藥
唔知佢冇間野冇藥定係點...

尋日發現尿道口有2~3 粒紅點(暗紅)
類似比D 虱咬到...
唔知咩事..

而DR.方
就同你CHECK下條野甘
同埋同你傾下
判斷下丟險甘...

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-6-10 10:44 發表

你係比佢BJ, 唔驚有陰虱的, 放心,

你WOR 點解你唔驗埋梅?

我係DR。HO度拎左藥LU, DR。HO都叫我唔洗驚
因為驗左尿有隻菌, 隻菌平時係口係會喉嚨發炎的, 
係咁多啦, 7日藥~
梅冇甘驚
諗住遲下BODY CHECK先驗埋...

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-6-11 08:00 發表

睇番D 性病List , 醫好埋尿道炎就得番,
梅,A,花要驚, 我19號會去std度玩埋combo,
跟住就剩係驚花lu, 冇事仲會唔會去玩? ,
kiss都唔敢啦,,,,不過我真係會keep住多d上呢度, 因為呢度可以令我
唔會忘記呢件事 ...
唔去玩la ..仲邊敢..
正正經經搵番個女朋友好過...

e家我驚龜頭炎.....

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-6-11 15:15 發表

巴打, 請問係STD度 14天驗AIDS COMBO 同 梅, 準唔準?
E樣野我答唔到你= =
你可以問下DR.方

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-6-12 20:52 發表

你驗P24 DR.方點同你講呀?
唔係唔想講..
只不過唔想比人有種錯覺 以為去玩 驚2星期就去驗就冇事...
我去驗因為我真係好驚..等唔到3個月..
況且人人情況都唔同..我問dr 方 因為我講左個經過比佢知 等佢分析判斷..
所以我唔講係唔想比人有種依賴
就算驗左p24 3個月之後都要驗一驗第3代..
希望你明白...

引用:
原帖由 luishui100200 於 2012-6-17 03:46 發表
新人31日無套中出,2號龜頭開始痕,小便冇分秘物但經常尿頻及排尿困難
5號睇私家醫生驗衣原體、淋病、念珠菌及滴蟲
11號報告証實中左衣原體
醫生開左Azithromycin 250mg 一次食晒8粒仲打左一支針
Doxycycline  ...
得19日 你不如去情性中心做第4代HIV TEST...
http://www.std-hiv-clinic.hk/Product.asp?CategoryID=5&id=1014

唉...又係我呀各位...
講番件事先.
15/5 有帶套做 冇口交
之後好驚 6/6做左P24 抗原抗體組合測試 結果係negative
問題係 尋晚(星期日 17/6 ) 發燒發左3~4個鐘
之前戈日星期6( 16/6) 睇左e生(普通私家)
話我鼻炎+氣管炎..因為之前都試過呢種情況下發燒(類似感冒症狀:發燒,喉痛,肌肉痛)
e家我都唔知真係以上情況搞到發燒
定係真係中左A..
好擔心...

引用:
原帖由 luishui100200 於 2012-6-18 23:28 發表
末夠十二週做抗原係唔準,等到七月先做PCR抗體
你有帶套驚咩中HIV,就算發燒、喉嚨痛、淋巴結腫大都唔使驚住
如果中左急性HIV你而家冇可能仲上緊網,有氣管炎多數引起喉嚨痛,唔使咁恐慌
我冇套中出仲驚過你,而家 ...
P24 抗原抗體 測試話14日就過空窗期
之前出左報告係negative先冇甘驚..
本身諗住3個月後再去CHECK一次
不過尋日發燒
搞到又開始驚過.....
唉......

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-6-19 00:29 發表

其實我上次點解會問你呀DR 方同你講麥,
原因係我睇晒全台灣什至係美國MEDHELP,
P24, 14天都只係50% 排除,,,,,, =0=
反而RT-PCR 就有97% , 所以我上次先問你
而唔係想話覺得好準定點~ P24 係MEDHELP
既醫生 ...
我唔係14日 我係21日
今日打上去CHOICE 佢唔比我做TEST ..
話唔夠90日...

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-6-20 07:40 發表

咁你而家實情幾多日呀?
35日.................

好耐冇上黎
3星期同7星期做左combo test 係-ve
不過仲係驚...
唉...真係好後悔
甘樣驚一驚  搞左個腸胃病出黎
睇e生都睇左成皮野
仲有10日到就3個月
希望一切都解決

另外.. 7月尾有次去飲茶 去廁所開大時 比抆廁紙時比戈d鋸齒整損左隻手指 而我見到鋸齒上有D乾左GE紅色物體.... 好驚戈D係血黎...

相關搜索目錄:

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。