推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

過檔香港電台女主播/記者 - 李朗怡

引用:
原帖由 WiCE 於 2012-6-18 22:02 發表
剛剛中華掠影完之前,朗怡又笑得好燦爛同好甜美
其實,朗怡係笑拉尾個男人懵盛盛將成皮野人仔碎晒~

今朝嘉儀都係因為呢個故仔笑得好燦爛同Sweet.

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2012-6-18 22:31 發表

今晚我諗應該文采代朗怡報天氣~朗怡可以休息
希望朗怡今日真係處於完全休息狀態,唔希望佢俾公司call番黎報天氣.

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2012-6-18 23:30 發表 邊個都好啦~文采朗怡都係我最鍾意、最欣賞既主播
妳有排忙啦而家,睇完85,跟住轉83睇文采啦.

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2012-6-18 23:48 發表 如果今晚又到返紫盈返深~我重要繼續忙但係我寧願係下晝見哂四個(文采、朗怡、芳婷同紫盈)
今日頭三位主播都係夜晚先出現,

唔知一陣邊個深宵出現呢?

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2012-6-18 23:59 發表 得返紫盈同雪瑩未出現~不過我覺得紫盈機會大dOh No!真係朗怡~算啦..重好~今晚唔洗悶住等睇歲月風雲
冇諗過朗怡報完天氣跟住第二晚返深.辛苦晒辛苦晒.

今晚繼續係朗怡報天氣

件衫好靚

但希望唔洗第三晚返深.

引用:
原帖由 WiCE 於 2012-6-21 18:28 發表

朗怡同紫盈傾計,唔知係工作上定係閒聊中呢?
PS,朗怡今日件粉紅外套好sharp,離遠望成個office第一個就見到朗怡
我諗佢地都係閒聊多d架啦.
話晒佢兩個而家係同台,之前又同一間大學出身,實好多野好吹既.

咁睇又唔覺得紫盈同朗怡唔熟喎.

聽日端午節唔知洗唔洗報新聞呢?
點都好啦都希望朗怡過一個愉快的端午節假期啦!
我最鍾意聽到呢句---各位由黃紫盈同大家一齊睇天氣^^

希望好快響既天氣報告再見朗怡啦!

尋晚除左講再見之外,仲比平時更加好笑口喎.
我最鍾意聽到呢句---各位由黃紫盈同大家一齊睇天氣^^

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。