推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 上海日日玩 (每日更新)

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-16 01:16 AM 發表
十一月十四日 (晴)

尋晚去左恆山路上一間叫 Hello Bar......
見到有個鬼佬單拖幾型,成個 keanu reeves 咁,不過企響度 on 99,唔知點溝女 ...
你估個個都係你,情場殺手鬼見愁

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-16 01:40 AM 發表
十一月十五  晚上 (唔凍唔熱咁)

去左華都,見一個相熟 DJ,仲搵到小環俾 Mark 哥。無見一排,小環正左, Mark 哥開心到丫!

硬件一向無問題,整體軟件都唔錯,睇左三轉,有幾件我都覺得唔錯。  不過想出街 ...
咁快去華都,咁我點呀

有無晶晶消息

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-16 01:27 AM 發表
十一月十五日 (晴)

日頭去左「智慧泉」,我覺得係上海桑拿最靚最高檔o既,比都市風情都靚好多 (個人觀感)。

做左按摩,採耳,按腳 , $1540 埋單,門口唔收小費。
按摩無上賓咁多花樣,但個半鐘,真係做 ...
我未訂酒店,第一晚可能要訓桑拿。如果過夜智慧泉好啲定香港城好啲呢?

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 markLee 於 2006-11-16 02:43 AM 發表
hehe.............小環正左..........係掛?? 但我覺得佢肥左(上次見佢好似瘦D架wor!!),  
但阿L君覺得小環(.) (.)勁左!!!!(我都覺得係)hehe!!

你個滿族 -格格(來自齊 ...
L君係咪大鵬佢又揾個良家婦女齋吹呀

引用:
原帖由 Peter123 於 2006-11-16 08:48 AM 發表

再戰上海.............
Yes, just for the weekend. Want to join?

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-16 01:14 AM 發表
我而家就響上海,由於玩得太多,所以每日報告尋日做過乜,費事返去寫乜都唔記得哂,家下年紀大,無咁好記性。

浦兄今曰唔知玩咩呢

好"蕉"急睇你報告呀

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-16 10:43 AM 發表

我就係覺得小環肥左先正左,上次見佢又瘦又殘。

我諗小環唔聲唔聲飲左好多。
應該係Mark哥灌佢,等佢更狂更野,然后.....

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-16 10:50 AM 發表

智慧泉靚好多,不過唔介意訓廳咪黎我度囉,不過講明先我唔幫你按摩採耳架!

按摩採耳都唔洗,不過要雀底按摩 無我就打算去大鵬度吹天光

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-16 11:06 AM 發表
十一月十六日 (有陰氣,仲涼浸浸)

訓到兩點,模落去上賓,搵我個舊愛做按摩。

無見一排,瘦左又殘左,差 d 唔認得佢,原來佢最近成日 fing 頭,搞到面目全非,都係時候「一代新人勝舊人」喇。

舊愛招呼仍 ...
我想雙飛頭盤,Agent主菜,唱歌做甜品,點安排好呢

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-18 03:19 AM 發表
十一月十七日 (究竟尋晚隊左幾多支支華士?)

捧個媽咪場,去左 151 club,硬件同華都有得拼,除左有線咪真係幾煩。

.......

like709394 大哥要遲少少到,幫佢執左個老翻「胡杏兒」,態度一流,仲有前有後,初初大哥未到,佢齋坐無人理佢依然笑容滿面,絕對地專業。  過夜玩成點就等大哥自己講喇。
......
真係多謝你同Mark哥執件好嘢比我,夠偉大不過你嗰個真係超靚!尋日白天無化裝原來老翻「胡杏兒」似徐若萱,當然包括身材,再見面比啲相你睇下!

好在個晚送咗你,唔係要開埋第二盒,你救咗我一命呀睇下中午有無時間寫下簡報!

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-20 01:13 AM 發表

係,不過玩得多癲同放,要玩溫馨上海好好多, d 女比較高班,成就感會大 d 。高班唔係靚 d o既意思,而係自視會較高,唔係咁易得到手。

上海同東莞分別就係你要溝OL 定 工廠妹 呢?

個人意見,唔同意 ...
我最近都成日去東莞,亦絕對同意,不過喺上海好易沉..........我都有啲喇

引用:
原帖由 markLee 於 2006-11-20 05:12 AM 發表

你渣𨋢啦!!!

華都: 可見小環多一面, 兼少D機會俾人再追殺!
151: 可再見湖北妹妹同呀倩文媽, 但我怕俾人再追殺, 兼再劏
帝豪: 你今個Trip未去過,而 ...
你地就好啦,重有幾晚玩!

唔洗理大鵬咖,我估佢會帶飯盒

如去帝豪唔好話我到過上海

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-21 02:08 AM 發表

我見佢幾有誠意話帶我去玩,睇下可唔可以好似 ilike709394 大哥咁有人送機。

I am sure there will be more than one girls to see you to the airport

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-27 06:28 AM 發表

嘩!你都好野喎,真係約到!
之後有冇搵個地方休息下咁呀?

有冇搞錯,媽咪做乜唔講我知?等我去問范冰冰拎個簽名都好丫!
有講你知咖,不過嗰晚你,比你見到范冰冰都冷冰冰啦

你真利害,咁多女鍾意你,果晚私人會所果條女都好似好鍾意你播

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-29 03:01 AM 發表
感想:

1) 以往我去上海都係日頭桑拿,晚上 ktv 咁玩,玩到第四日就悶。  今次加埋溝女, disco, agent ,就好玩好多,又駛少 d 錢! 有時間下次要加埋 QQ。

2) 上海消費係貴,但三年前帶女出街係 $1500,今 ...
金石良言 Words of Wisdom

相關搜索目錄: Disco

引用:
原帖由 markLee 於 2006-11-30 04:56 AM 發表

我都係間唔中去下咋!!! ilike709394兄同其它Xocat大哥會熟D..............hehe
我都係間中咋同其他兄弟一定無得比

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。