推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

各位師兄師姐你地好!我睇左dr ho, 確診皰疹, 想做一次全面鴭坒f檢查, 請問你地知情性/保瑞ok嘛? 你地有無好介紹? 謝謝!~

引用:
原帖由 freedom23456 於 2012-8-7 23:30 發表 情性都ok....你可以係dr ho度做晒又得……
師兄,多謝你回覆。請問dr ho 驗全套幾錢左右?係咪逐樣計?我見保瑞個plan好似幾全面。仲全面過情性。但唔知信晤信得得過

CANDY姐, 請問你鰣鰜蚹r? 我係女仔, 有野想問你意見, PM左你呀, THANKS!!!

呢度有無女仔唙度呀?? 請問你地知唔知淋病係用尿液定係女性分泌物檢驗出薨@?? 我前排做左檢查, 用分泌物驗淋菌, 結果係無淋菌, 但我見張REPORT寫住淋菌可能要用DNA測試先準確, 所以有D擔心

我都係中左皰疹,而家長期食藥,食足一年,希望之後唔會成日發。唉,我鰡〝坅蚺S驗到有解甇嚃憿A係支原體鴾@種,我諗緊睇婦科定係泌尿科。我好擔心惹到我男朋友,各位師兄請問你地知唔知我男朋友應該睇性病科定係泌尿科啊?謝謝!

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-8-24 23:03 發表 Kitty, 係醫生提議妳食足一年皰藥? 妳食邊隻?
熊貓兄你好,dr ho叫我自己考慮食唔食一年藥,甘我諗住食一排睇下點先。我食果隻係aciclovir200mg 我估來來去去都係呢隻。其實食一年晤知副作用會晤會好大

請問有無朋友知道鐰r ho度驗支原體係咪$700?係驗邊一隻支原體呢?支原體有幾隻,包括解獢A人型、生殖

我鐰r ho 度配藥咖,好似500一個月藥
引用:
原帖由 monster00888 於 2012-8-26 21:13 發表 師姐食邊隻?? 邊度買同幾錢?? THX

點解而家呢度無咩師兄師姐薑嬤氻U病情?? 佢地去左邊度呢??

我都想知STANLEY兄係咪5年無番發~
引用:
原帖由 monster00888 於 2012-8-28 22:45 發表

ching你中過\之後完全痊癒冇翻發過呢5年??

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-9-4 10:32 發表
[quote]原帖由 worrykitty 於 2012-8-27 16:16 發表
請問有無朋友知道鐰r ho度驗支原體係咪$700?係驗邊一隻支原體呢?支原體有幾隻,包括解獢A人型、生殖 [/q ...
我男朋友蠤R HO度驗左呢幾隻支原體喇, 佢無事呀, 不過我都唔知個結果信唔信得過, 因為唔係用DNA測試~!

紫亞兄,乜DNA方法唔係最準咖咩?點解你會話dr ho度驗仲準鵅H同埋你話'雖然到DNA 只係HPV同HSV'請問你儱N思係?,
引用:
原帖由 紫亞 於 2012-9-7 08:00 發表 DR.HO 果度驗衣原支原OK的,佢一次過幫你小便驗晒,,,,,,,會比DNA 更準, 雖然到DNA 只係HPV同HSV, ^^

請問有無皰疹的師兄食緊aciclovir屪藺O?有無師兄鶱藺訄t藥呢?幾多錢呢?謝謝!

引用:
原帖由 807 於 2012-9-7 17:30 發表
呢隻葯到到唔同價錢,由10-20一排十粒
師兄, 我樓下藥房賣$180/30粒, $6一粒~! 萬0仲賣$8.7一粒~! 勁貴呀~!
請問師兄你可唔可以話我知鶱銊炩R?? 平甘多鴰! 謝謝~!

引用:
原帖由 807 於 2012-9-7 17:41 發表
其實中庖無物野可以做,所有醫生都係話一發就食葯,無其他方法,平時身體好就會返發小d,有醫生提議食一年葯,我就唔理佢,每月頭都食7日葯,sofar係平平安安無發了。
師兄你個月食7日藥...每日食幾多次每次食幾多mg呀? 醫生建議你甘做?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。