推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

過檔東網新聞台女主播/記者 - 陳海雯

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2013-1-17 01:15 發表
唔知你屋企有冇裝有線?喺16-1-2013都有佢。
Hi Jacksonhon, of course !! 不過出左差見唔到...依加靠你們post 相出黎,我會繼續支持海雯的~~~

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2013-1-18 22:16 發表
我都見到,不過我嗰時冇影到
咁其實16/1有咩特別呢??

好想快D再見到海雯BB做7:00am - 9:00am 時段啦....
都唔G點解位北韓Look佳麗做左咁耐同一時段既...都唔G cable 點編更.

Yeah 海雯終於做番K保早晨啦~~~~

引用:
原帖由 無人地帶 於 2013-2-5 14:19 發表
我覺得佢今日應該係做替更,明天可能又變番Anita拍Kenix.....話時話,踏入13年,Lizzie好多時都鍾意咁著,唔知係佢自己改變style,定係導演或上級指示佢要咁著
妖...位北韓Look 大嬸做左好長時間K保早晨啦...快D換走佢咯.....樣衰...我要海雯BB 呀...唔要做頂包果個....

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2013-2-7 10:50 發表
佢只係做上晝,唔包《Cable早晨》。
佢之前做得太耐啦...樣又唔係討好....見到都無晒精神 !!!

引用:
原帖由 JaceYiuHK148 於 2013-2-7 09:38 發表
海雯BB o係May姨面前騷黑C ,今朝BB既look真係正到令人流口水或者鼻血
舉旗致敬

引用:
原帖由 A205A240 於 2013-2-7 14:19 發表
所以宜家佢長駐06更咪好o羅......
係就好咯....

引用:
原帖由 龍龍九 於 2013-2-7 01:28 發表

你唔係話佢呀嘛
Yes !! 長頭髮都好過家下...戴埋個金屎眼鏡,加埋80年代衣著....都唔G想點

引用:
原帖由 hurricaner 於 2013-2-8 00:58 發表

ching 好貼切
呢D就叫做"80's

Cross Over....." 係Game over 個Over

今早可以見到海雯BB個肚腩仔。正呀

紅噹噹既外套+黑c,索成咁,海雯BB新晶頭想殺死人咩。。。

海雯bb 真係好好好好好靚呀.

海雯BB去左邊呢? 唔通真係比人放逐

好掛住海雯bb 呀

yeah....海雯BB強勢回歸

海雯bb 實在太正了。

:'( :'( :'(

Yeah..見番海雯bb

高清海雯😍😍😍😍😍

而家除左靜文。何靜雯外。都冇邊個標青。。海雯係及時雨😍

不過海雯比離開前肥左少少。但點變我都鍾意

正到冇朋友

回復 1515# 的帖子

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。