推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

33 12
發新話題

春秋的青春貨

春秋的青春貨

有件叫 MIKI 定 NIKI 的.......

有好重陀地的 FEELING, 但其實係 NEW IMMIGRANT, FINE ......WHO CARE

SPEAK FLUENT CANTONESE

似廿歲

五呎六

肥肥地

少可愛

真波大

腰都粗

SKILL = 3/10 其他的 SERVICE PLS DUN EXPECT TOO MUCH   

玩過一次, 好似新黎唔耐, VERY VERY VERY VERY 熱情, ENJOY THE FEELING OF ML............ 都玩得 OK 開心

THREAT:
呢啲囡 可能MOODY, 估計 SOMETIMES SERVICE ATTITUDE可能好西吓, 咁啱幫親佢, 會覺得冇咁值

WEAKNESS:
冇一般春秋囡果種温柔服務, 大男人世界的感覺
SHE SMOKES
佢係大件的東西, 中意 BODY SHAPE N CURVE 的人 佢 MUST NOT BE UR CUP OF T

引用:
原帖由 John_John 於 2008-5-18 13:22 發表
有件叫 MIKI 定 NIKI 的.......
SKILL = 3 ...
Smoking is not preferred!

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-5-18 16:19 發表

Smoking is not preferred!
好多都 有smoking !!! 爭在係唔係面前smoking ! Miki 我都見過, 好重陀地feel, 165cm左右... , but not MCOT, 新女我覺得Anna 好sweet 好溫柔 ! ! 吸手大波feeling !! around 153cm ! Anna 都有Smoking !!
gg

引用:
原帖由 tw2001 於 2008-5-18 16:28 發表
好多都 有smoking !!! 爭在係唔係面前smoking ! Miki 我都見過, 好重陀地feel, 165cm左右... , but not MCOT, 新女我覺得Anna 好sweet 好溫柔 ! ! 吸手大波feeling !! around 153cm ! Anna 都有Smoking !!
Yes, I know and thanks for additional info.

引用:
原帖由 tw2001 於 2008-5-18 16:28 發表

how is Anna's PPD skill? also, can she wet kiss?

thx a lot

引用:
原帖由 footslover 於 2008-5-18 17:12 發表

how is Anna's PPD skill? also, can she wet kiss?

thx a lot
你可以同做完PDD的囡囡 Wet Kiss ? (講笑)!
我無做PDD.... ! (答左你)
gg

PDD PLUS WET KISS , HAHAHA UR SO HUMOUROUS

引用:
原帖由 John_John 於 2008-5-18 20:06 發表
PDD PLUS WET KISS , HAHAHA UR SO HUMOUROUS
Great combination!

Miki, 我都試過, Last Tue night around 12:00,同C Hing describe 差唔多.....service一般...但後生....

佢話佢19歲.....1988年, 都似.....唔筧太大波....小小肥.....lin頭都好突下....

引用:

C Hing, Anna how o ??樣如何..?

引用:
原帖由 pc1858283 於 2008-5-19 01:29 發表

C Hing, Anna how o ??樣如何..?
26, 27 到 ! 樣絕對acceptable !!! 有70分 以上 !!
gg

引用:
原帖由 tw2001 於 2008-5-19 11:25 發表

26, 27 到 ! 樣絕對acceptable !!! 有70分 以上 !!
好, 找日去試下..再出report, 你覺得樣邊個好d.....anna Vs Miki,
另外, 有冇C Hing 試過小君???因上次見佢行過都好似OK....thx a lot

引用:
原帖由 pc1858283 於 2008-5-19 11:34 發表

好, 找日去試下..再出report, 你覺得樣邊個好d.....anna Vs Miki,
另外, 有冇C Hing 試過小君???因上次見佢行過都好似OK....thx a lot
小君BJ skill 一定好過 Miki 同Anna !!!樣ok是小肥得來有肚腩和細波 !!!
gg

有肚腩和細波, hahaha 扣好多分喎

引用:
原帖由 John_John 於 2008-5-20 18:48 發表
有肚腩和細波, hahaha 扣好多分喎
樣其實ok 架, 不過幾大陸feel, 另胸有紋身 !!!
gg

我尋晚試 Anna ,好態度,服務唔錯。

引用:
原帖由 uncle5354 於 2008-5-21 18:59 發表
我尋晚試鰦 Anna ,好態度,服務唔錯。
Good info!

引用:
原帖由 uncle5354 於 2008-5-21 18:59 發表
Thank you brogher. Will try her later.

呢兩個week 內真係要 try out anna

引用:
請問ching Anna 可否有2q service?

另外, 有無兄弟做個囡囡, 樣ok, 仲會講英文,talk 得兩句 ! 應該是陀地,  不過是無波, 好sllim and 膚黑, 手帶都有水晶, 知唔知叫咩名 ????

相關搜索目錄: 水晶
gg

引用:
原帖由 pc1858283 於 2008-5-18 15:26 發表
Miki, 我都試過, Last Tue night around 12:00,同C Hing describe 差唔多.....service一般...但後生....
又係 night shift

果次玩完出黎見到個囡囡, 問Keeper叫做 阿Yan

唔知有無爸打試過佢O唔OK架呢?

33 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。