推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

秋之樂Spa

恭喜秋兒樂兒榮升老闆,今曰身在花叢中,食燒豬,飲红酒,好幸福呢
今日做新來既KK, 唉! 冇左至爱既秋兒,是旦啦, 但估你唔到KK好鬼健談, 身型幾好,笑容好好,好玩得, 唯手骨末百份百試真,因為掛住同佢玩中間我又肚餓走左出廰食洁A好鬼搞笑,唯最尾按頭黥X野呢,一試就知堅

回復 60# 的帖子

樂兒下星期會忙於外出招兵買馬,期待帶來更多驚喜!!!各位師兄好好凖備彈藥

回復 58# 的帖子

KK佢好坏架,小心招架唔住呀
秋兒: 下次我要試飲另一柸coffee

回復 83# 的帖子

今曰冇预约下上左去,所有房都full booking,想排隊飲coffee, 結果coffee飲唔成,飲左三柸清水走人 所以兄弟們記得先預约,唔係注定飲清水啦

我都見到Ruby, 美麗健談如昔

回復 176# 的帖子

結束無良顧主三個星期的折騰,今曰終於可以喝杯靚咖啡,今次醒目打給秋兒留房留人,琠w咖啡等我, 6:30凖時交人 個人不喜歡Espresso 太濃,吃不消 鐘意 Vanilla Latte +"skin milk" 多甜多奶 呢柸coffee調得恰到好處

當然各人口味不同,真係要飲完先知畯琱f味,就我而言,俾小費時我俾得好高興,相信佢都好高興 咁就夠好了

相關搜索目錄: 咖啡
本帖最近評分記錄

回復 203# 的帖子

呢排心情好差,唔知吃碗一丁麵會唔會好D呢

回復 261# 的帖子

那天我亦做了有史以來既跟首個單鐘,陪伴著我的是第一天返工既Miumiu  。單鐘確實樣様都有D到喉唔到,可幸的是呢碟妙妙靓菜新鲜可口,令人回味,值得返炒

Tina 亦是另一個值得師兄們慢慢品嘗的美人,撻茈羌\,你真係有排受,其實有時候留給老闆娘發牌,反而仲多驚喜

回復 439# 的帖子

你條key硱\(犅ey), 就好快撻得荂A之後路路通顺,暢快暢快

回復 454# 的帖子

Ken兄,信差兄形容得好,就是這種使人入心入肺既感覺

回復 453# 的帖子

CC 在其他埸按過,是—位全能型師父 骨技簡直超班,真正喜歡dup受得力既師兄一定冇投訴,其餘部份手技亦非常了得
CC唔係一個—眼看你就喜歡既女仔,但同佢熟左你會覺得佢
除左把囗好talk得,轉數好快,有時仲要咸咸地之外佢亦都係一個好细心既女仔,有時有D野諗唔通或者唔開心,按完出房你會身心都舒服晒

回復 444# 的帖子

Mia:做有情有義既男人有時候好累的

回復 452# 的帖子

Ken兄,你本郵册一定好厚啦

William兄有情有義,我就冇人鍾意
引用:
原帖由 william01 於 2014-1-9 23:00 發表

global兄過譽了,其實人間有真情,骨場中有情有義的師兄有許多。

回復 493# 的帖子

祝秋兒樂兒生意興隆,日日爆房
祝各位師兄馬上行運,財色兼收

回復 511# 的帖子

飲左頭啖湯

回復 2268# 的帖子

秋老闆確實很靚女很好人, 所以共事既女仔都好得

回復 2289# 的帖子

叉完電靚靚的回來努力工作:-)
祝福各位新年快樂,身心康泰!

我估應是走場囡囡,間唔中夜晚來幫手, 要的話要同秋老闆訂

回復 2316# 的帖子

正常服務,正常水位

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。