推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[上樓骨] 水之戀

有關水之戀的問題

不知水之戀是甚麼場?是 vegetable, airport 還是 big site?

去水之戀的報告

上週第一次去水之戀,第一次見ADA,預約了 COFFEE,我一到COFFEE 就為我預備好SPA 的一切。
小弟的評分如下 (10分滿分):
環境:6分,比我想像中狹窄,不夠優雅。
COFFEE 的技巧:
PART 1:6分 (一般而已)
PART 2:9 分 (好好)
樣貌:7分 (不算靚女,未有我想像般中漂亮)
態度:10分 (非常好,沒有問我抓貼士,我差點忘了給她,最後我還是給了$200TIPS比ADA。)

各位是師兄,有無其他女介紹,我認為靚女及態度好是最重要的。
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +25 多謝分享 2012-9-19 00:14
  • 白貓兒 威望 +25 多謝分享 2012-9-19 00:14
  • 白貓兒 金錢 +25 多謝分享 2012-9-19 00:14

陀地妹是甚麼意思?

常常聽到你們說 "陀地",究竟陀地妹是甚麼意思?

覆 james ko #325

哈哈,james 兄,我是地道香港人來的,不過 "陀地" 我就係唔知點解,謝謝你的解釋。
1). 一般來說,你覺得內地妹服務好還是本地(陀地)妹好d呢?(我覺得無理由香港女仔會肯做這類行業。)

2). 聽過新月莊嗎?我在網上看過,好像新月莊的硬件比水之戀好點 ,但女女的素質我就唔知道了,兩間spa比較起上來,師兄們你地認為邊間好點?那間口碑好點?

相關搜索目錄: SPA

Ruby 定 小芬好

看過你們去水之戀的報告,好想試試 Ruby 或 "小芬"。你們認為以下各方面那位好一些?
*樣貌
*身材
*骨技
*服務態度

哎呀,這樣問,我是不是很過份呢?

deleted

deleted
deleted
deleted
deleted

delete

delete delete delete

覆 yellow white 師兄

引用:
原帖由 yellowhite 於 2012-9-24 12:27 發表
其實都係嫁! 非常之睇過程中的"Interaction"呀, 通常都有D身體語言的.

去"新場"的時候大都不敢亂來, 所以又要交一輪學費, 先熟習到個場的STYLE,

而家冇乜$$$同時間去explore~~所以都好少試新場啦... h:" /> ...
終於都有人答我了,好野

講得好,講得妙,講得瓜瓜叫。很棒呢!!!!!

想請教一下 yellow white 師兄,會有甚麼 interaction 和  有D咩野身體語言呢?可否講多 d比我聽下呀,謝謝。

相關搜索目錄: 語言

回復 364# 的帖子

好似水之戀好多靚女咁
各位認為 mandy,"小芬" 定 RUBY 靚 D?

引用:
原帖由 philipwongsk1 於 2012-9-25 16:05 發表
Try amy face ok ,not pretty ,poor part 1 skills , part 2 cant be touch both part ,like Mr. yip ,worse than Tobe.Lose $ &)) totally ! Never try again !
"Cannot be touch both part" 是英文的動式,她到底你搞到邊度先?你會唔會太猖狂,嚇親個女仔呀

Like Mr. Yip 係點解呀?請解釋,謝。

真咸濕與假君子

引用:
原帖由 dick55 於 2012-9-25 23:17 發表

師兄, 什麼場提供什麼服務? 大家心知就算啦, 想做正骨自然就會去做正骨水, 你問得咁露骨, 好多師兄怕影響形象, 點敢答你呀? 出得黎玩既男人得兩種, 一係真咸濕, 一係假君子.  
哎呀,怕甚麼影響形象遮?又見唔到你個樣,又唔知你是誰,應該講真話才對,如果要我揀我係 "真咸濕" 定 "假君子",我會認係 "真鹹濕" law。 辦咩野喎。男人邊個唔鹹濕?

不過話說回來,philip wong SK1 師兄說:"I dont think that touch her upper part is savage (猛烈的)during part two." 我就未敢苟同了,雖然我都係 "真鹹濕",但我認為主動去碰技師個胸部 (upper part)是太猛烈了,甚至太侵犯性了, 個女仔肯定會有被侵犯的感覺,而且我實在也做不出來,太衰了 ,也難怪她變身成了葉問,防衛起來。小弟認為她 part2 主動摸我 JJ 就 OK,但我不會主動摸她的。我相信水之戀的女女是有條底線的,所以我們就不應該越界了。

如果想開大,就要去另外提供這種 "服務" 的場了,不過有性無愛的服務,唔係我杯茶law.

相關搜索目錄:

葉問

引用:
原帖由 philipwongsk1 於 2012-9-25 20:04 發表
Sorry for my  poor english,I dont think that touch her upper part is savage during part two.Mr .Yip = 葉問
你咁樣摸人UPPER PART (胸部),人地當然變身做葉問啦 ,有幾出奇遮?
小弟相信師兄你係看錯了對方條底線,才誤踩了地雷的。 又或者你揀錯了場,人地根本就唔 expect 你會咁樣出手的。

你話係唔係?

引用:
原帖由 wewa_168 於 2012-9-26 13:27 發表
忍唔住搭句咀,其實想玩得放就唔應該去正骨場 la,去正骨場始終 massage 行先,BG靚唔靚,part 2 都只可當係 bonus.我係依間場常常見到很多客做3 hrs.,有 D 仲叫埋外賣係 Spa房開餐,可想而知好多客同 Ada & Bgs 己建立非 ...
照你咁樣講,究竟水之戀係乜野場黎?

相關搜索目錄: SPA

DELETED AS REQUESTED

deleted

deleted deleted deleted deleted

引用:
原帖由 dick55 於 2012-9-26 13:18 發表

師兄真係可憐, 想多謝人, 為左輕鬆一點講句thank you monkey大肚池都要扣分, 我加返少少風趣幽默分比你, 師兄記住下次對住有幽默感的人先好講笑呀.
很支持你所講的, 人家講下笑遮,版主又何必禁認真。

相關搜索目錄: 幽默

討論下呢個話題都無妨吧。

引用:
原帖由 dick55 於 2012-9-26 19:15 發表

師兄, 好似係你#345帶起話題先喎.  
討論下呢個話題都無妨吧。

引用:
原帖由 Leo9 於 2012-9-26 21:46 發表
today tried this shop.

say hi to all brothers.
Hi, 你好,若可能,出個報告來。

引用:
原帖由 Leo9 於 2012-9-26 22:59 發表
詳細報告我就懶得打喇.
免得被誤會是開新account的打手. haha,

總結: 地方比我expect 的ok.
技師都熱情好傾,我仲shy 過佢. 可能佢會嫌我悶添.  
呢個forum都係佢介紹我上來.

追緊呢道D舊post中.
你試過邊個技師呀?叫乜野名?服務水平如何?

引用:
原帖由 indicator 於 2012-9-27 14:33 發表
刚試了這裡的咖啡,香滑濃郁。 一試難忘
MCOT   
跟活潑開朗的小芬,Ruby,是另一好選擇
咁 小芬定 RUBY 靚 D 呢?

相關搜索目錄: 咖啡

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-9-27 15:41 發表

不喜勿插,每個女仔,也有特色,不同人有不同喜好,梗係要自去体驗,

所以我打算每個女仔都要試一試,才懂得樓上骨之精髓
怎會不喜呢?所謂各花入各眼,只要無人話醜就 ok 了。

Deleted as requested

deleted as requested.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。