推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

求救,試左上海上門,驚中招,pls help

咁多位師兄,琴晚第一次鬗W海叫左上門按摩,冇做但有bj,但冇帶套,我而家好驚好後悔,我想知我中招機會大唔大呀?我而家真係好好好後悔,諗到好多好長遠黻暋D…我一時醒唔起無帶套,唉,而家唔知點算

師兄可唔可以教我而家應該點做,我係第一次試,一時醒唔起應該帶套,我認我白痴,希望大家幫下我,我成晚都訓唔著不停爬文,我發誓以後都唔會,希望個天俾個機會我

祝大家身體健康!

希望有師兄做下好心,解答下我

應唔應該搵醫生check左先,或者應該幾時去

萬分感激!!

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-9-4 10:29 發表 唔洗緊張, BJ 會奶既野唔多, 林病, 非林, 衣原, 花, 包, 梅, A1) 你件事琴晚發生 頭3樣 你朝早起身去洗手間用手濟濟條野如果有D唔似水或白色野既就去家庭醫生度同佢講要做尿液種菌同試冰隻抗生素, 同佢講尿 ...
師兄你覺得中招機會大嘛??今朝唔知係咪成日係度諗,硬係覺得有灟囍P儱P覺,不過白色野就冇,

希望其他師兄可以再俾多禶N見我

引用:
原帖由 godblessme 於 2012-9-4 11:28 發表 紫亞兄你咪講咁多病嚇佢LA! BJ A 梅 機率=0, \除非小姐個口出緊一型(唇口瘡 HSV1),原過唔係都係冇事,再講大把人都有一型病原同抗體, 2型口交就唔會有,HPV(花)BJ其實都有可能, 如果小姐隻手有模自己下體(前提係佢 ...
多謝你儱N見

今日諗起都想嘔,我係咪都會有機會咩事都冇??佢應該無摸過自己下面
今日我成日覺得下面個頭痺痺地,都唔知係咪真,定係自己諗住

師兄,如果chk咁多野要幾錢到?

而家諗番真係覺得好白痴,想番轉頭都唔得,俾錢買難受!

引用:
原帖由 QWERTY99 於 2012-9-4 16:01 發表 一多謝你儱N見今日諗起都想嘔,我係咪都會有機會咩事都冇??佢應該無摸過自己下面今日我成日覺得下面個頭痺痺地,都唔知係咪真,定係自己諗住師兄,如果chk咁多野要幾錢到?而家諗番真係覺得好白 ...
岩岩大膽地發了個信息給小姐,禮貌地問佢有冇病,佢話佢無叫我放心好了,

但其實我仲好擔心佢自己都唔知自己有無,唉,又唔知佢會唔會呃我

引用:
原帖由 monster00888 於 2012-9-4 21:56 發表

一個人如心情太差, 抑鬱, 可以引起病的...
你連病狀都未有就驚成鬼, 冇病都變有病
明白, 多謝你, 希望真係冇事, 但幾時先會有病狀出現? 會有D咩病狀??

我冇磨過佢呀...

引用:
原帖由 monster00888 於 2012-9-5 19:56 發表

上網search下就知D病發病日數, 再係搞野當日3個月後驗個全餐, 等唔到, 點費D錢驗住D先囉..
我都唔知係自己"凝住"定真係, 成日覺得下面個頭有DD麻痺ge感覺, 有冇一種病會有咁ge病徵嫁??
但係就冇話痛,都冇野流出黎!!

仲有係咪過左潛伏期都冇野就係冇野嫁喇??

希望大家唔好嫌我煩! 可以再解答下我... 謝*1000000000

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-9-7 08:02 發表

我覺得唔帶袋被人BJ 中AIDS機會唔大, 其他野就真係有機會既,
雖然我好多朋友都係唔帶套吹, 上套上馬,
但係十幾年都冇事=0= 所以呢D野真係講唔埋,

我就玩3次, 3次都奶野, 最輕果轉都尿道炎~
師兄, 3次都奶野係咩意思0.0

其餘果2次係咩呀? 介唔介意講講???

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。