推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[上樓骨] 水之戀

各位ching好, 小弟睇左你地既評論, 第一次拜訪水之戀
令我終於忍唔住獻出我既第一次 --- 寫返個簡單報告, 抒發下個人感受
硬件: 5/10
**尖沙咀區真係僅僅合格, 可以合格最主要係因為地方毛巾都幾乾淨, 但裝修佈置真係一般, 地方亦有d 淺窄
軟件: 9/10
**今日遇到Ruby真係幾靚, 雖然其他個d 未試過, 但第一次黎真係令我留下深刻印象
個人評分 (Ruby)
樣子: 8.5/10
骨技: 8.5/10 (手按力度還可以改進, 可能我比較受力, 但佢既踩背真係一流!)
熱誠: 9/10 (雖然把聲唔係溫柔型, 但Dup落發現佢好細心, 清楚知度邊度要dup耐d, 個種敬業精神絕對值9分!)
整體而言幾高質素, 難得遇上樣貌骨技兼備既技師, 待客真誠體貼, 讚!

相關搜索目錄: 裝修
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-9-25 03:35
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-9-25 03:35
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-9-25 03:35

引用:
原帖由 dick55 於 2012-9-25 23:12 發表
真係好, 又有新會員為左水之戀而註冊, 我地又多d水之戀資訊, 睇下中會員是否又係獨沽一味只在水之戀話題留言先?  
其實我每星期都去dup骨, 骨齡4年左右, 真係第一次寫報告
如果之後去開其他場, 有好野一定會再分享既

有幸於國慶日試了小芬, 可惜無時間出報告
由於未試晒所有BG, 堅持繼續唔預約, 測試自己骨運!
暫時覺得運氣幾好, 第一次遇到Ruby, 第二次遇到小芬

早排試左一個叫Sandy的女技師, 覺得太趺錢, 見開始淡忘左d 唔開心既回憶先再上黎

今次試左Coffee
骨技唔錯
力度夠而且準! 美中不足係唔夠放, 但想靜靜地享受個半鐘既服務, 我覺得Coffee係唔錯既選擇!

走的時候見到個靚女技師, 後來得知叫糖糖, 下次希望可以試到!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-12-2 05:31
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-12-2 05:31
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-12-2 05:31

引用:
原帖由 普通的陌生人 於 2012-12-2 10:46 發表
我都有師兄所講龠^錢經歷,所以之後都冇再搵sandy,coffee骨技的確不錯,亦會逗客人開心,過程輕鬆自在。不過想問下師兄點先為知”夠放”呢?
糖糖我有定期book佢,佢技巧比初是遇見時進步左好多,力度 ...
可能我中文唔好, 唔知應唔應該用"夠放"黎形容

我指Coffee唔夠放, 不是指服務
其實佢服務可以講, 是我在水之戀遇到服務最足的一個

但閒談的內容真的好"行"....不是那種主動與客人熟絡的那類形
可能是她比較慢熱? 但慢熱卻服務很足, 真的很矛盾, 不知怎形容

可能是我要求高, 又要骨技好, 又要傾計傾得舒服, 又要有女朋友feel...
所以在水之戀Ruby應該是首選
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-12-2 16:44
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-12-2 16:44
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-12-2 16:44

今天難得有空上來看看, 才發現早幾日有師兄遇到不愉快事件
希望老闆娘收到意見, 努力改進
很多客人遇上不愉快的事, 根本不回作任何反映就拒絕幫襯
遇到願意反映意見的客戶, 先不論他的意見是對或錯, 我認為也應該先謝客人的意見, 這一點老闆娘要繼續努力呀!
就算事情不是公司的錯, 但客人的感覺仍是很重要! 為甚麼客人會認為是公司的錯呢? 為甚麼會出現誤會呢? 下次怎樣避免呢? 這就是老闆娘需要思考的問題了!

今天做了"水晶" - 個人認為她與Ruby屬同一level
Part 1 我會給Ruby高少少, 但Part 2 水晶則較優勝
整體而言, 兩者實力稱得上不相伯仲

相關搜索目錄: 水晶
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝及認同 2012-12-8 01:47
  • 白貓兒 威望 +20 多謝及認同 2012-12-8 01:47
  • 白貓兒 體力 +20 多謝及認同 2012-12-8 01:47

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。