推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[新裝] 俏佳人SPA

引用:
原帖由 Tong彤 於 2015-10-20 15:46 發表
中午有新同事安琪同Kitty加入
上到去,彤彤介紹安琪和Kitty給我認識,眼前一亮,
哈哈,相逢疑是夢,原來是她們。緣聚欣然,待安琪有空檔,
便入房一訴離情,舊夢重溫,其樂融融。

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-10-21 10:51 發表
William兄,恭喜! 睇黎呢個先係你主場
謝謝柴哥,係呀,世事如棋變化多,
如今又添動力了。小弟主場有幾個,
包括呢個,珍惜眼前緣,有空會上去敘舊。

引用:
原帖由 messenger 於 2015-10-21 11:18 發表
適逢九月九,秋高氣爽,宜放風箏
冇放好耐了,差兄提起,令我心思思。

引用:
原帖由 seacow 於 2015-10-23 02:47 發表
此安琪是否跟紫荆的安琪同一人?
非也。

引用:
原帖由 messenger 於 2015-10-23 08:50 發表
謝謝師兄有心的應齯嬤氶

之前因不會去該場
所以沒有再找她
如今終於等到她轉場了
亦收到她的通知
會安排與她重聚∼
我重聚後,有緣何處不相逢,晚上到TST,
竟先後巧遇三位下班的俏佳人 - 安琪、心怡、佳隹。
有說不盡的話題,來日方長,今後可邊按邊談了。

飲完茶上10樓,full house,
等房冇問題,想取籌做安琪,
點知入場券一早派哂lu,
下星期一請早。唔緊要,
在場中飲開水、食nuts提子,
靚女、吹水,一樂也。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 messenger 於 2015-10-23 23:19 發表

幸好得彤彤的安排,我成功取到籌與安琪重聚
靚女多人約,quota有限,無計,想重聚的粉絲最好提前book定。

引用:
原帖由 寒森 於 2015-12-17 01:40 發表
今日心思思又上去俏佳人,嘩!點解咁多女仔,太多好難揀喎⋯⋯⋯最後試鬙新joey,joey真係好新,並且佢真係幾靚,身形仲好fit,part 1 K骨尚算可以而且佢好有heart(但仍有進行空間),推油又手多多 ...
靚女多客mark,最好預約,昨天心思思想encore,幸而取得入場券,排第五。
Joey的質素和服務一向有口碑。五分鐘?哈哈,小弟不才,未試過。
人生如夢,最緊要是健康和開心。做過Joey多次了,初見心動,
入完房俾100分。
本帖最近評分記錄
  • 水流柴 體力 +31 我很認同 2015-12-29 10:52
  • 水流柴 威望 +31 我很認同 2015-12-29 10:52
  • 水流柴 金錢 +31 我很認同 2015-12-29 10:52

引用:
原帖由 寒森 於 2015-12-29 22:28 發表
今日又再試joey,一個字「正」
part 1 舒舒服服
Part 2 手法獨特
最重要小費冇壓力,過幾日,我相信自己又要幫襯!
如果荷包和兄弟都爭氣,我想日日幫襯。
本帖最近評分記錄
  • 水流柴 體力 +31 真情流露! 2015-12-30 10:36
  • 水流柴 威望 +31 真情流露! 2015-12-30 10:36
  • 水流柴 金錢 +31 真情流露! 2015-12-30 10:36

引用:
原帖由 Tong彤 於 2016-1-4 13:56 發表
下午有新同事越南妹妹Fanny,YoYo加入
舊相識靚Fanny加盟,又來一杯A茶,
點做得切!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Tong彤 於 2016-1-18 12:26 發表
大家好!今日返工同事有:Joey,Angel,Sasa,yoyo,可兒,Sophia,陀地妹妹Stephy。
Joey女神回來啦!昨晚知道,第一時間落booking,
取了頭籌。再聚欣然,百分百滿意,正呀!

引用:
原帖由 messenger 於 2016-1-19 13:29 發表

哈哈!妳那"好野"好joanne feel呀!
Joanne feel咪好正!

引用:
原帖由 寒森 於 2016-1-19 14:05 發表
今日人才濟濟,揀都有排揀!
有幾個想做,點揀好呢?

人才濟濟,舊的難忘,新的想試。上到去,Joey女神開門,
梨渦淺笑,氣質、魅力沒法擋,陶醉花月容,更難得伊人有空檔。
陣前易角?不會了,還是與知音人共度良辰吧!

先後在三個場結骨緣,初遇觸電,由相識而相熟,無所不談。
相逢休恨晚,夾得來,貼心的服務,交流互動暢順,有真感覺,
每次相處都愉快溫馨。

引用:
原帖由 水流柴 於 2016-1-22 14:58 發表
Joey的確係一位不可多得鴽獀v,難怪William兄咁鍾情於佢。係呢,唔知長情的你支持鰲X多轉
知我者柴哥,三個場加埋,31轉。
吸取過往的教訓,現時是珍惜眼前緣,
時間荷包許可,多見想見的人。

引用:
原帖由 london2000 於 2016-1-31 13:39 發表

Why Joey女神, Brother William?
london兄,她樣貌、服務完全符合個人期望,
咀型,夾得來,小弟的A茶。她開始放假了,
過完年再聚啦!

相關搜索目錄:

過完年交完稅,天氣又回暖,各場的生意都好了。
前晚上俏佳人,full  house,美女雲集,客人排長龍等入房,
我飲杯開水八下便撤退。昨晚預約好夜D才上去,
由Joey女神出手,再圓舊夢,共上雲霄。

引用:
原帖由 messenger 於 2016-3-9 16:28 發表

Lisa笑容真的好燦爛
比Koey更斯文
師兄好好享受那份純純的
不激不火的感覺吧
Lisa 樣子清純可愛,笑意盈盈,健談開朗,和她相處很愉快。
聽聞場中會再有優質技師加盟,將拭目以侍。

引用:
原帖由 寒森 於 2016-3-12 11:17 發表
今日又要早鷷ook心目中鴾k仔先⋯⋯早book早享受
我到了,師兄book左未呀?

昨天時間唔就,做唔成Joey,心思思,今天再上去,full 房,在Joey quota 排第三,輪候中。

引用:
原帖由 warhammer 於 2016-3-22 16:23 發表
師兄等三個咪差不多要等三小時?!
忠實fans 呢
我今晚約了cici 再聚

快輪到了,心頭好,靚女多人約,冇計。
祝師兄今晚有段愉快的時光!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。