推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

秋之樂Spa

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-12-11 20:38 發表
William兄,呢度越褻V多茶痗撲漶I :)
係呀,James 兄,喜歡來飲茶的不只小弟,所以很多時房間供應比較緊張,
我已先後3次享用SVIP房了。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-12-28 16:55 發表
琴晚夠凍啦! 鬺A]度不知幾溫暖……嘻嘻嘻! :)
James兄真幸福。的確天寒地凍,幸而有熱水浴、丁麵加紅酒,我都好溫暖。

相關搜索目錄: 紅酒

引用:
原帖由 ken19lam 於 2014-1-6 11:41 發表
被遺忘的靚女,韻之,有無留意,某齯隢蛈(法拉)
我就無遺忘過韻之,已做了九次,下次要睇真係咪似法拉。

引用:
原帖由 高佬偉 於 2014-1-7 14:53 發表
做左9次都睇唔到個樣???
偉兄、wewa兄、James兄見笑了,可能是看的角度問題,加上小弟老眼昏花,所以不肯定韻之是否一如Ken兄所說某D方度似法拉而已。
下次一於戴番副老花眼鏡睇清楚D。

引用:
原帖由 高佬偉 於 2014-1-7 16:45 發表
c兄,可以簡單講下韻之既外形嗎?
偉兄,韻之斯文靚女、身材高挑、性格溫柔,個人來說就很滿意了。另可參看帖子72#indicator兄的介紹。

引用:
原帖由 messenger 於 2014-1-7 21:06 發表

下次做第十次要慶祝下喎
係喎,點慶祝好呢?

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-1-9 00:27 發表
派喜糖,十次之喜,飲紅酒,入洞房
咁正!

相關搜索目錄: 紅酒

引用:
原帖由 globalwarming 於 2014-1-8 12:54 發表
剛落到樓下,師兄就問我仲上唔上秋兒度?
我心唸:師兄真是個骨場浪子 任我行 来的,
我都要改首歌賀一賀佢先

上到去,秋兒照舊曉放電,佢介紹我從未見過
的 KK 給我,高佻有台型,跟咖啡,妙妙的
...
看來global兄是盡興而歸了,我這個骨場阿伯也替你高興。
係呢數一數場中技師是否只有韻之兄台尚未一試?

相關搜索目錄: 咖啡

引用:
原帖由 globalwarming 於 2014-1-9 18:41 發表

的確是盡興而歸
如没記錯,韻之在别的場已按過了,
都可以說是攻陷全場了

我發現師兄對{主和D師傅都好有情義,
非一般客人可比,難怪你到那處都受歡迎
global兄過譽了,其實人間有真情,骨場中有情有義的師兄有許多。

引用:
原帖由 ken19lam 於 2014-1-10 15:24 發表
洞房???咪亂講一通
純屬搞笑,ken兄幸勿介意。

引用:
原帖由 globalwarming 於 2014-1-10 17:15 發表
我估計D筍盤一早就比師兄私有化鱁
global兄又來開玩笑了,小弟又窮又老,點會有筍盤垂青!

引用:
原帖由 globalwarming 於 2014-2-10 17:27 發表

占兄真識賣關子,“原來係佢” 這個迷一定要去解開
趁在附近公幹,辦妥事務後上去拜年,場中客似雲來,遇見多位師兄。
一場來到,難得該時段有個吉房便與韻之再結骨緣,自上次按後不覺已
兩個月了。今次是第10次,感覺特別好。

由明天起會多兩間房用,數月來房間供不應求的難題應可解決。

大家都忙,尚未打聽「原來係佢」是誰。

引用:
原帖由 James.Ko 於 2014-2-11 12:40 發表
Mia, 又有新房,又有新人……哈哈哈! : )
William兄, "原來係佢"走鰴漶I 不過大把其他新人等你試呀! : )
James兄新年好! 昨天我巧遇wewa兄,與你卻緣慳一面。
走左唔緊要喇,一切隨緣,其實我並非太熱衷於試新人,
時間精神有限,幾個場中合心意的舊人已做唔切。。

引用:
原帖由 wewa_168 於 2014-2-12 10:22 發表
sorry ! 將 William兄錯打 為Wilson, 望 William兄見諒 !
wewa 兄太客氣了。兩張新床姍姍來遲,終於運到,今後安排房間會暢順得多。

引用:
原帖由 ken19lam 於 2014-2-15 11:53 發表
昨日情人雙節,喜在老尖同伴找吃!
還有點時間上去齋拜年,過年都未上過去見新房,兩靚老闆娘,罪過!罪過!
先講兩間新房:粉紅色調,需然比較細點,但非常浪漫,好有氣分!
小燕子的確是古典美人,高挑走肥! ...
日做夜做,雙節決定休息半天,walk in上去與各隹麗一敘。剛好韻之有空檔,又有吉房,既然緣份如此,便入房起鐘。
正在邊按邊談,忽聞悉ken兄駕臨,由眾美作伴,傳來陣陣歡笑聲,令場中倍添熱鬧。按完正要離去,秋兒享以美食,
並大力推介多做一個: Joey。本來不太熱衷試新技師,而且已做了一轉,但盛情難卻,便答允再按60分鐘,結果是對
Joey的服務態度和手勢非常滿意。ken兄覺得Joey面善,我也有同感,其實Joey與CC和Ruby是區內另一場中的舊同事,
可能在該場中見過吧!

引用:
原帖由 James.Ko 於 2014-2-15 22:36 發表
William兄,恭喜你又試到合心意鴽獀v! : )
多謝James兄,係呀又多一個,希望不久可與你及Global兄一敘。

引用:
原帖由 ken19lam 於 2014-2-17 10:13 發表
william兄真係利害,梅開二度
在你之前,亦有位師兄一樣,連續兩個
ken兄未試過?若時間許可,又有心情,按兩轉ok喇,其他師兄都有。
我的個人記錄是當年在八樓,正在放大假,既有時間、興致,又遇上
特別情況,一天內共按了四轉。可一不可再,以後都不會了。

引用:
原帖由 globalwarming 於 2014-2-17 23:32 發表

William 兄,
今日試了找Joey按,熟熟地,古裝樣似皇帝後宮,
好耐無試過咁舒服 service, 多謝師兄的推介

同白紙傾了幾句,佢仲係傻更更的
global兄太客氣了,我也覺得很舒服,幾乎走寶。據秋兒告知,多位試過Joey的師兄都讚好。
係呢,上月加盟的技師CC你有做過嗎?她在區內另外兩個場中工作時與我相識,骨技和服務
俱隹,mark單甚多。

引用:
原帖由 Becky 於 2014-2-18 15:59 發表
William 兄,CC 係我首选,大場水準,試完難忙啦!
Dc妹吾係果皮!
完全同意Becky兄和貓兄所言。CC的骨技無庸置疑,加上細心待客,服務態度良好,
難怪有咁多粉絲、咁多booking。我試過後也一再encore。

引用:
原帖由 messenger 於 2014-2-18 11:29 發表

如果要做兩位,我會選擇做一先一後,多過雙飛∼
我的選擇和messenger兄、wewa兄相同。當然試試無妨,雙飛、三飛我都做過,但感覺還是單對單好。

引用:
原帖由 Becky 於 2014-2-20 10:27 發表
有骨技又有服務,去ㄨD搵,楼上spa有此靚女招待,ㄨDM得到?
佢都已經係我唯一至愛啦!
Becky兄、messenger兄,幸會。也見到「原來是她」。

有骨技又有服務的除CC外,還有Tina。多次時間不就,昨天終可再結骨緣,
上次按算來已是近三個月前的事。想不到星期六套房都供不應求,我用了
5號房,色調很romantic,加上有用心體貼的Tina,感覺非常好。

引用:
原帖由 ken19lam 於 2014-3-12 13:21 發表
coffee身材的確流鼻血,見她一個接一個,真係要book定先有!
小燕子,纖幼身型,長腿吸引,試了不是白紙了,還未轉身已令我高企側身,呵呵!正!
小燕子的手勢已大有進步,global兄會否再試一次?

引用:
原帖由 globalwarming 於 2014-3-17 20:14 發表
William 兄,
我反而喜歡白紙喎
過年以後是另一番景象,工作和時間不斷追逐,
論壇我也很少上來,但這反而是因禍得福,不知
不覺戒掉9成骨癮,以前是習慣,一週按2-3次,
唔按唔舒服,依家只為興趣,有精選 ...
global兄,過完年我也是收拾心情,忙於工作,最近少了按骨。
冰冰上月做過一次,由於她接著有mark單,只按了45分鐘,
雖意猶未盡,但既溫柔又好傾,印象很好。還以為來日方長,
正打算明天再找她,想不到這麼快就走了。

今個月都未見過樂老闆,冰冰雖走了,還是依約上去,想不到lunch time已full house,再一次用了5號房。
這是繼上月中後第二次做Joey,彼此熟絡了,感覺更好,服務excellent。怪不得有這麼多師兄找她,
今午我是第二個客,昨天她做了七轉。

引用:
原帖由 SCWT 於 2014-3-20 15:44 發表
i want my 冰冰呀
So do I. 想不到竟無緣做第二次。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。