推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

44 12
發新話題

[上樓骨] 水之戀

心急等陌生人師兄的report~

唔知會遇到邊位靚女呢~~

師兄,明日又有金多寶買呀~ 記得順便去買埋~ 中左日日都去揼都得呀

Thank You 陌生人師兄終於出report了~~

下次幾時再去呀?

會搵返ruby定第2個靚女先?

呢排RUBY咁多人搵呀   又多左新師兄都搵RUBY~~

之前好似有位師兄係 小芬 既忠實FANS來~

下星期我又要出去揼下先~~~ 睇下今次照舊coffee

定試下比其他 靚女 揼先   好多其他選擇......ruby , 小芬, 水晶.....

期待下星期來臨

相關搜索目錄: 水晶

To : 陌生人師兄 , James 師兄

我應該下星期會過去啦,今次都係搵coffee啦

估唔到我去過一次coffee記得我既存在,太感動啦

不過陌生人師兄好似上左穩喎,好似揼得都幾密下~ 想升級做忠實fans呀

而且最近呢度好似愈來愈多師兄加入,真厲害

下星期希望唔會撞正coffe放假或無返就好啦,當然我會早一日落定booking先啦

in 師兄 而家仲雙揼咁勁呀~
快D去試下,大家等你既REPORT呀
之後試埋有咩其他既黃金拍擋組合出來,出過詳盡既REPORT

陌生人 師兄 你而家差邊個未試過呀?

你好似一個星期都去一次啦喎?

引用:
原帖由 indicator 於 2012-10-29 15:36 發表

Chris 兄,都係齋啡好D
Yes ar~ In 師兄, 今個星期尾打算約coffee 呀~

唔覺唔覺就來一個月了~ 一定要睇下 coffee 個新look先

哇~ 又有新靚女呀~~

真係好吸引咁喎~~ 有新人會唔會無左d舊人架?

多謝 陌生人 師兄既詳盡---糖糖報告~~

似乎Ada 手下無弱兵喎~~ 個個都咁多支持者

陌生人師兄幾時出Double 揼既報告呢? 呵呵

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-11-3 00:01 發表
陌生人兄,我都估到水晶真係按得之人,不過經你老兄確定就冇花冇假啦! 今日我]又唔畬伅﹛A碰唔到面添!:)

Chris師弟,你幾時上去呀? 唔係又星期日N!? 哈哈哈
James 師兄:

係呀~ 岩岩落左booking 明日 搵coffee 揼呀

唔覺唔覺成個月啦,時間過得真係快~~~

相關搜索目錄: 水晶

報告報告  我返來啦~~ 終於比coffee揼完

一開門我以為認錯人  coffee頭髮點解一個月後可以長咁多既? 駁髮架?

搞笑呀~ 佢留長頭髮,我就剪短左頭髮,果一刻好似大家都有d唔認得對方,哈哈~~

講返揼功 coffee 手仔細細依然按得好夠力,不過對著我副硬骨頭,佢就可能按得辛苦少少啦,辛苦哂啦coffee  

揼完真係鬆左,坐巴士返屋企果時到我真係累到訓到死豬咁一樣

佢仲話叫我唔好等一個月先搵佢.....應該下星期就要再來咁話.....  同埋叫我下次星期六去,可以見下其他靚女喎~~

不過我真係未見過其他美人靚女,連老闆ADA都仲未拜會過,下次我就改星期日以外啦~~

另外好似有位師兄book左跟住我之後既時間~~

係咪你地其中一位師兄呀? coffee話今日除左我之外,仲有個客跟我後面

相關搜索目錄: 駁髮
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-11-4 18:32
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-11-4 18:32
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-11-4 18:32

引用:
原帖由 普通的陌生人 於 2012-11-4 20:56 發表
多謝Chris兄鼣孎i
以我所知老闆娘星期日係會放假,週日只係做booking客,所以冇booking在身鵅A星期日多數都會休息一天俾自己回一回氣。如果你星期六上去,我地可能會有一面之緣
見到都唔知咁多位師兄邊個打邊個啦

唔通好似以前玩online game 網聚咁,一見面 : 你係咪"陌生人師兄? 定係James師兄?

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-11-5 22:53 發表
這兩天我亦是非常忙碌,過兩夭亦會出trip數天。。。都要下星期才可上去享受按骨了!: (
辛苦哂~ 師兄又出trip~ very busy man~

需要下星期連續按返幾日來補數嗎

陌生人師兄 比哂 咁多位靚女 揼未?

估唔到陌生人師兄遲過我去試已經咁快升級 拋離我九條街~~~~

等級相差太遠~~ but support 你繼續出 report, 等我有機會睇下搵邊個靚女試下

不過早幾日搵完coffee, 中啡毒又好似深左好多,大獲~~

所以睇下有冇必要搵其他靚女 中和 一下 啡毒先, 因怕中毒太深就......

咁問師兄們除左coffee 仲有邊有靚女

揼得夠力夠岩位?   因為小弟肩脛 異常嚴重的緊!!!  因為成日對住電腦同打字,硬哂軚

coffe 都話我有冇緊得咁誇張  叫我要搵佢揼密d

而且我本身都好受力, 因為我之前都係只搵過coffee一個揼,覺得佢都揼得夠力位都準~

陌生人師兄而家都差唔多試哂,應該比到中肯既意見啦

講開沉就真係會少少咁啦,不過應該過一排又冇野架啦~ 哈哈

相關搜索目錄: 電腦

陌生人師兄~ 等你試齊咁多位靚女既手勢出report

in 師兄點解唔試下其他靚女呢 ? 因為都係習慣左搵開果個就果個?

而家我都有d心大心細,下次究竟如何決擇,哈哈哈哈

下次平日上去可以見到ADA同其他靚女,好期待呀~~

引用:
原帖由 普通的陌生人 於 2012-11-10 09:18 發表
起初我都以為已經試晒五位美女o既手勢,點知……上到去發現多左張新面孔叫柔柔,身高同coffee差不多,啡色長髮,有少許baby fat,好笑容。聽老闆娘講柔柔都係K得之人,各師兄弟又多左一個選擇,試左麻煩出 ...
非常之多謝陌生人師兄既超詳盡報告

聽你講完我好想試下 Ruby 同 小芬 既功力~~ 好吸引

我已經考慮緊 (1)下次book coffee時上去望下幾位依人先
              定係  (2)直接 book 另外兩位 靚女其中一位

如果我試左其他靚女都一定會出返個我自己個人感覺既report出來報答下大家, 難得陌生人師兄可以寫得咁詳盡,真係超有心囉,謝謝
本帖最近評分記錄

又有新師兄既加入了  歡迎

第一次已經同時試左兩位靚女 (仲要係 coffee + ruby)

難怪一試難忘啦~~

康師兄來緊試埋其他靚女同出多d report啦

比你講一講又話coffee問我幾時探佢..... 原來下次想搵其他靚女都......

來緊可能下星期末都係搵coffee.....

唔通我會變成同james師兄一樣咁專一 ?

差D以為陌生人師兄 失左蹤~~

原來仲係度,冇左你係度會覺得靜左少少咁~~

起碼每晚工作完上來睇下你同阿james師兄, in師兄吹下水都幾過穩

每晚睇下睇下時間過下過下又會好快可以相約coffee相聚一刻

而家我晚晚都keep住上來呢板架,忠實粉絲來架

44 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。