推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[上樓骨] 水之戀

引用:
原帖由 realbbb 於 2012-11-2 06:40 發表
點解唔係小芬加水晶?(小啡走糖)
我鐘意小芬+Ruby,剛柔並重(我諗)

相關搜索目錄: 水晶

今日上去見過水晶鴭f郈}糖苤A外形唔錯,高得黎有返d肉 ,長頭髮皮膚白淨(應該幾滑),骨技方面就毻待其他師兄補充資料 。上去當然唔敢白坐呃水飲(恐怕老闆娘會blacklist我),所以我都做返個中式先走,由於ruby有booking在身,只好作其他選擇 。在場有水晶及糖糖兩姊妹俾我揀,正當我心大心細黈伬唌Aruby介紹我試下水晶同出份報告 ,膽粗粗試一試係咪傳聞中手骨同ruby不相百仲。由開背已經知道佢係按得之人,手法力度穴位都唔錯,按得我貼貼服服,係按肩頸時仲幫我通下淋巴,相當抵讚 。不過最令我印象深刻反而係推油,除用油較多外(我鐘意 ),手法有d似美容院手勢,柔中帶剛,輕滑過剛才K過鴭狾野祧均A帶黎一種舒緩儱P覺,一試難忘 。總結整個行程,我只可帶走兩樣野陏P虷P赲n苤A好K之人鴾@個選擇。最後希望ruby隻手早日康復,小心保重

相關搜索目錄: 美容 水晶
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-11-3 00:39
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-11-3 00:39
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-11-3 00:39

以前都試過啦
我個人認為雙K唔一定會比一位好,雙K得好個隻會一左一右同你K,差D個隻雙K時一上一下係咁K個一兩個位,同一個位K得太耐都幾痛,有時遇著一D情同姊妹o既技c,全程可以不停傾計,唔係同你傾,而係兩姊妹你一句我一句,你就好似路人甲咁,俾下"哦"…"係呀"…之類o既回應,想靜一靜,專心感受下技Co既手勢都唔得,如冇特別,應該唔會再試雙K……

Chris兄講得琚AAda現時手下的確係位位精兵,個個都有個人之處
引用:
原帖由 Chris_W 於 2012-11-2 23:42 發表
多謝 陌生人 師兄既詳盡---糖糖報告~~

似乎Ada 手下無弱兵喎~~ 個個都咁多支持者

陌生人師兄幾時出Double K既報告呢? 呵呵
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2012-11-3 08:40
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2012-11-3 08:40
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2012-11-3 08:40

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-11-3 00:01 發表
陌生人兄,我都估到水晶真係按得之人,不過經你老兄確定就冇花冇假啦! 今日我]又唔畬伅﹛A碰唔到面添!:)

Chris師弟,你幾時上去呀? 唔係又星期日N!? 哈哈哈
我五點幾走,James兄你幾點上黎?不過見面係遲早o既事

Ruby同水晶屬同一師門,質素都有返咁上下同有保証(個人認為),我骨齡雖淺,但都知何謂良品

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-11-3 17:51 發表 Chris師弟,原來真係星期日! Btw, 你真好洁A忍倒成個月! 我家陣一星期都忍唔倒!哈哈哈! Anyway, 聽日慢慢享受啦! : )
Ruby手骨又真係幾難忍

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-11-3 21:32 發表
陌生人兄,你就一定明白我儱P受!:)
絕對明白,不過都想通下小芬同糖糖,如果下星期有期的話會約小芬

引用:
原帖由 Chris_W 於 2012-11-4 18:28 發表 報告報告  我返來啦~~ 終於比coffeeK完 一開門我以為認錯人  coffee頭髮點解一個月後可以長咁多既? 駁髮架?搞笑呀~ 佢留長頭髮,我就剪短左頭髮,果一刻好似大家都有d唔認得對方,哈 ...
多謝Chris兄鼣孎i
以我所知老闆娘星期日係會放假,週日只係做booking客,所以冇booking在身鵅A星期日多數都會休息一天俾自己回一回氣。如果你星期六上去,我地可能會有一面之緣

相關搜索目錄: 駁髮

引用:
原帖由 Chris_W 於 2012-11-4 23:52 發表 見到都唔知咁多位師兄邊個打邊個啦 唔通好似以前玩online game 網聚咁,一見面 : 你係咪"陌生人師兄? 定係James師兄?
唔需要特別自我介紹,自然有人介紹你係邊位

引用:
原帖由 Leo9 於 2012-11-5 22:13 發表 出了差加功公事煩忙,完全抽唔到時間dup...
攪掂晒咪上去K一K囉

上星期約好左小芬,今個星期一試佢手勢探個虛實。
小芬落位快而準,力度屬中力,手勢溫柔,如以試入骨海o既人黎講,係一個非常好o既選擇。  
小芬K法好似有別於其他技師,會以手掌打圈按背(或者係我未遇過),感覺舒適。 可惜令我難忘都唔係K,而係推油 ,相當令人回味,K過小芬o既師兄可能會有同感,從落手推油第一刻,已經深深感受到一雙溫熱且綿o既手係背部游走,油因為小芬雙手而變成熱油,舒服到想唌A推油最舒服莫過於此"熱油加一雙溫熱o既手",超讚!
下星期會約埋糖糖及咖啡,一於體驗不同手勢

相關搜索目錄: 咖啡
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-11-7 22:52
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-11-7 22:52
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-11-7 22:52

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-11-7 22:50 發表
Happy兄,咁又可以去按骨啦!:)

陌生人兄,果然小芬都冇令你失望喎!: )
James兄,小芬又真係冇令我失望,反而係推油方面令我有意外驚喜,或者我較受力,小芬Not My COT

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-11-7 23:19 發表
陌生人兄,Ruby手骨琝AD呢!:)
現時為止,Ruby手骨的確係最啱我,水晶手骨亦令我回味

引用:
原帖由 Chris_W 於 2012-11-8 00:35 發表
陌生人師兄 比哂 咁多位靚女 揼未?

估唔到陌生人師兄遲過我去試已經咁快升級 拋離我九條街~~~~

等級相差太遠~~ but support 你繼續出 report, 等我有機會睇下搵邊個靚女試下

不過早幾日搵完 ...
中左毒就無謂去解毒啦~  不過有時間去試下其他靚女又真係需要o既

引用:
原帖由 indicator 於 2012-11-8 01:20 發表
Chris 兄,
冇事謘A我去M躗offee 咁多次都冇中毒。
不过上瘾
睇黎師兄沉左船

引用:
原帖由 扭擰仔 於 2012-11-8 03:28 發表
  請問咩收費?
請扒文

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-11-8 10:29 發表 師兄弟們,沉船都冇乜大不了呀! 我都樂在其中!哈哈哈!:)
咁又係呀,唔沉唔會大

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-11-8 11:58 發表
但其實我好大架啦!: )
聲大定骨齡大先?講清楚好d

引用:
原帖由 super123123 於 2012-11-8 14:03 發表
Tried "Tong Tong" someday
I guess age around late 20s early 30s
Look ok, tall, nice body too
Dup is fine and other sevice quite detail too
I guess she had such experience, maybe in mainland
睇黎Super師兄都幾滿意

引用:
原帖由 Chris_W 於 2012-11-9 00:36 發表
咁問師兄們除左coffee 仲有邊有靚女

K得夠力夠岩位?   因為小弟肩脛 異常嚴重的緊!!!  因為成日對住電腦同打字,硬哂

coffe 都話我有冇緊得咁誇張  叫我要搵佢K密d ...
Chris兄,如果係因為工作姿勢問題,而出現痛証的話,我諗你應該調整一下工作姿勢,多做伸展運動或者去睇醫生。但如果按摩可以幫你消除到你肩頸痛的話,不仿多去一次,你會發現成身都鬆好多(但銀包會緊好多)

你受力,又覺得coffee都已經夠力同位準的話,你仲想追求乜野呢?定係想俾個籍口自己去試其他技師?
Chris兄,你自己決定啦。如果想要中肯意見,扒返前文你可以了解更多,話晒都係個人感受,我話好時,又未必真係琝A,有d野要親身試過先知

相關搜索目錄: 電腦 運動

引用:
原帖由 indicator 於 2012-11-9 00:50 發表

應該沉髐@半啦,咁罊潀n?
係咪要MRuby,小芬,水晶等靓女
襄捃悇r?
中左就無謂解,不過間唔中搵其他靚女調劑下又真係需要o既

引用:
原帖由 indicator 於 2012-11-9 10:00 發表

陌生人CHing,你都講得琚C
其b我都祗係做过Coffee 同 Ruby。
有時都N比其她靓女話我偏心
人本身就係偏心,冇所謂啦
今日有可能上去試埋另外兩位靚女﹕Coffee 同 糖糖

起初我都以為已經試晒五位美女o既手勢,點知……上到去發現多左張新面孔叫柔柔,身高同coffee差不多,啡色長髮,有少許baby fat,好笑容。聽老闆娘講柔柔都係K得之人,各師兄弟又多左一個選擇,試左麻煩出個報告

Chris兄,如果你遇到一個知你需要o既技師,而你又一直搵開佢,一入到房,大家都會自動波埋位做應做o既野,傾下計開開心心渡過90分鐘旅程。
我試過五位,大致上都已經清楚每位技師o既特式同技巧,當中以R小姐o既骨技令我最難忘,力度夠,位準,推油手法亦舒服,其中以腿法最為出色(我覺得),遇到奇難雜証,我一定會搵佢
水晶手法與R小姐相似(同門出身),力度與R小姐差不多,遇到根骨有阻塞,佢會大大力幫你解決,可能我唔係太受力,試過幾次都叫佢要輕手d,真係痛到叫救命,之後就係會背後傳黎一陣陣o既奸笑……穴位準,推油手法以輕及柔為主(各師兄亦可選擇大力),加上多油,可令剛剛K完o既地方帶黎一陣陣o既舒緩感,平時想鬆一鬆,K一K,我會搵佢
小芬手骨就好似西部牛仔咁,快而準,手法乾淨利落,力度適中,加上雙手質感較綿,按起上黎都幾特別。推油方面,絕對係我遇過最出色o既一個,成個過程就好似做緊熱石按摩咁,按摩油係佢手上變為熱油,個種舒適程度,筆墨難以形容

Coffee一如各師兄描述一樣,身形嬌小,手掌同樣細小,好似一位小妹妹幫你K骨咁,力度屬中等力度,落位是滿意的,K骨同推油技巧均衡,加上細心及健談,氣氛良好同真係有糖食,初入骨林o既不二之選
糖糖係注場靚女中,最高一位,長髮姑娘,骨技雖未及以上四位咁有個人特色,有進步空間,力度可算中上,可惜未係好識用力,落位唔差,手到力到,整體黎講按法算不錯;推油屬多油手法唔錯,感受到係一個好俾心機o既技師,睇評價好似只係一般貨仔,的確!現時真係好一般貨仔,但我對呢位小妮子抱有期望,相信佢會係一位出色o既技師,與前四位比齊

Coffee同糖糖係同一日分兩次做,前者已經K鬆左,所以後者未必試得咁清楚,如有錯漏,請各師兄指教一下。

本帖最近評分記錄
  • s-pimp 金錢 +11 讚! 2012-11-12 13:57
  • s-pimp 威望 +11 讚! 2012-11-12 13:57
  • s-pimp 體力 +11 讚! 2012-11-12 13:57
  • london 金錢 +15 多謝分享 2012-11-10 22:08
  • london 威望 +15 多謝分享 2012-11-10 22:08
  • london 體力 +15 多謝分享 2012-11-10 22:08
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-11-10 10:02
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-11-10 10:02
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-11-10 10:02

引用:
原帖由 Chris_W 於 2012-11-11 00:30 發表 非常之多謝陌生人師兄既超詳盡報告 聽你講完我好想試下 Ruby 同 小芬 既功力~~ 好吸引我已經考慮緊 (1)下次book coffee時上去望下幾位依人先               定係  (2)直接 book 另外兩位  ...
有機會真係要自己體驗,我認為好,你未必覺得好,試過先知邊個適合你自己
寫報告鴾擗l暫別於此,寫得太多怕俾人誤會係寫手,有機會去新場或試過新技師先再出報告

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-11-11 19:12 發表 陌生人兄,多謝哂你儭埏伈齱I 我需然成日上去,但係你知我除襱uby外,其他女仔都只可以報告個樣架咋! 哈哈哈! 話時話,你好似仲有一個新技師未試喎! 咪收工住呀!:)
近排試得太密,想休息下先。加上搵到心頭好,唔洗再左試右試除非老闆娘俾個優惠套餐我又或者異常吸引鴽獀v啦〜唔係儭隉A都係時候收工

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-11-11 20:50 發表 心頭好!? 莫非就是我的至愛!? :)
有D野又唔可以講得太明
劃公仔唔洗劃出腸

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。