推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[上樓骨] 重新包裝下的映月湖

S兄可否形容一下外表?
引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-10-19 17:33 發表

这些是私人或半私人資料喎
我就算知也不能公開

一试無妨。

貓兄介紹得o既都係好野,我都要去試試

引用:
原帖由 白貓兒 於 2013-1-5 20:59 發表 這媔带恭賀上月Joey榮升老闆娘代替離去的miu miu 成為燕的拍檔Joey只做麥單和在場師傅上哂鐘仍欠人手時才入房按
又一位榮升老闆娘,真係可喜可賀

今日見周身骨痛,就走左去試另一個場,增廣見聞。今次上左映月湖諗住鬆一鬆,環境中規中矩,主持人安排左間有獨立沐室鴭衪琝琚A唔洗我走黎走去,都幾好。又問下我有咩心水,我一向都冇乜所謂,加上初黎報到當然由主持人拍板會好d啦。
係安排下有位(唔記徥叫咩名)技師入黎,只記徥長頭髮……技師以力黎講係ok鵅A但落位同手法就真係比較一般,流程亦有d亂,勝在有心機按,希望有機會再到訪時,可有更好經驗。
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2013-1-8 18:14
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2013-1-8 18:14
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2013-1-8 18:14

引用:
原帖由 白貓兒 於 2013-1-30 08:44 發表
當sitar不穿loose-fitting jumper
而穿較貼身sweater 加黑silk stockings
長髮配眼鏡很有魅力
諗起都流口水

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。