推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

紫荊

小弟見各位師兄推介,就走左上去一轉諗住試下紅寶。唔知係咪太早上去,未有女仔返,見冇野做,老闆娘又攪緊清潔,咁我咪參觀一下環境,呢度俾我第一個印象係郋蒱靿苤A雖然廳係細左dd,但勝在房較多同房內有獨立浴室,俾個Like 入房坐左陣,目標人物紅寶出現,點知就發現原來之前係其他場已經做過,冇見一排,手勢依然都係咁好,適中鴾O度加上落點正確,K完真係輕鬆好多(銀包都輕鬆埋),好笑容,健談同細心都冇變過,有時間必然上去探一探班除左紅寶,仲見到另外幾位靚女,有機會再去刺探下軍情

相關搜索目錄: 清潔
本帖最近評分記錄
  • Happy_1973 體力 +20 我很認同 2013-1-26 16:58
  • Happy_1973 威望 +20 我很認同 2013-1-26 16:58
  • Happy_1973 金錢 +20 我很認同 2013-1-26 16:58
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2013-1-25 16:07
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2013-1-25 16:07
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2013-1-25 16:07

師兄唔好誤會,我俾like 係指佢整潔同有獨立沐室,非浸浴入木桶要用凳仔。

引用:
原帖由 Happy_1973 於 2013-1-26 17:00 發表

陌生人師兄,昨天我也有去,還得James兄帶路,引領小弟上去。整體感覺良好,只是空間稍微狹窄了一點。
Happy兄,我諗你唔會上去齋坐掛!?
James兄睇黎可以做導遊,帶埋我地周圍參觀下

引用:
原帖由 william01 於 2013-1-27 19:10 發表

James兄、 Happy兄, 前晚到場中, 能一睹兩位的風釆, 幸甚! 紅寶的確有強烈的吸引力,
很羨慕你們早已認識這位靚技師, 我與她總算有緣見面, 只是相逢恨晚了。
william兄,能夠遇到一個理想技師,已經係一件樂事,相逢又何妨恨晚,及時行樂最重要呢~

引用:
原帖由 Happy_1973 於 2013-2-16 16:23 發表

我星期四也有幸試了Miki,完全認同William兄的講法,甜美的笑容,健康的膚色,親切的態度,絕對可以一試。
Happy兄試過話得,應該都冇走雞。

引用:
原帖由 globalwarming 於 2013-2-16 15:13 發表
William01 兄對紅寶十分捧場,
我同婷婷吹水期間撞見紅寶,
我終於明白師兄點解咁捧佢場
紅寶手勢的確係唔錯,我都係時候上去探下伊人

引用:
原帖由 Happy_1973 於 2013-2-18 13:40 發表 陌生人兄見笑啦,我只係實話實説,同埋呢家浀n睇個人喜好,都係自己試下先穏陣。
除左上次探紅寶班,都已經好少上去
而家只係睇下各位師兄鼣孎i,了解最新行程同精選,所以各位師兄記得寫多瓥孎i

引用:
原帖由 william01 於 2013-2-18 06:34 發表 我最近都比較專一, 至今找了紅寶15次。
師兄你認真利害,15次黻O錄應該都好難破

引用:
原帖由 Happy_1973 於 2013-2-18 13:42 發表 睇薇潀鴠i以開個紅寶龍虎榜,睇下邊個M得佢多
我都好想知

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-3-1 22:54 發表
硠它陵v兄話婷婷度下星期有兩個神秘美女加盟,好似好神秘咁! : )
再多兩位美女加盟,好期待師兄們o既報告

引用:
原帖由 Happy_1973 於 2013-3-2 17:17 發表

陌生人兄,期待在婷婷處再次見到你
年紀大,機器壞,收左山啦有緣再見

兩位有所不知啦,而家好多野都年輕化,身心都要休養一排,養返好個身子

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-3-3 22:41 發表 陌生人兄,既然如此,請保重。 但希望再可以跟上次一樣,與你碰面及談笑風生! :)
實有機會鵅A我都希望可以同你地見面談笑風生,雖然唔可以見面,但都可以係呢度交流
睇下報告,都幾過引

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-3-6 08:30 發表
聽講今日再有另外一個靚女新人加盟,小弟等住睇師兄們報告喇!:)
紫荊足球隊睇黎已經成形

引用:
原帖由 globalwarming 於 2013-3-6 19:44 發表
照咁睇,我專一黻l求現正受到極大考驗
數嚗ィ鴾w超過十名技師

婷婷守龍門?
點睇都應該係教練啦

引用:
原帖由 Happy_1973 於 2013-3-7 12:49 發表 James兄,怎樣都好你始終是從一而終的啦,其他沒有你的份。。。。呵呵
咁又係呀〜論長情,我地真係拍馬都追唔到James兄

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-3-8 00:36 發表
Happy兄,我中旨係,靚女唔mark都要睇下!: )

陌生人兄,唔好笑我啦! 專一和長情都绝非什麼骨友典範! 哈哈哈

Btw, 我今日有運行,一次過見晒Suki, 秋兒同樂兒3個靓女! 下次再詳盡報告!
靚女唔mark都幾浪費

回復 727# 的帖子

俾自己休息下,再重新上路

加上占兄又夠風趣幽默,咁高質素,必定有好多靚女死係佢手上

相關搜索目錄: 幽默

回復 749# 的帖子

見笑啦,老闆娘。
想不到你對我有印象

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-5-9 22:22 發表 兩位師兄見笑了,小弟既不靚仔,亦不高大,而且冇錢……有的只是一颗熱誠和專一的心……今天應大約是我第七十一次找我的至愛紅兒了! :)
占兄果然利害,我要多多向你學習。

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-6-17 17:07 發表 Ken兄、indicator兄、老闆娘,唔駛喇……我怕羞…… :p
100次真係要慶祝一下,預埋我

回復 1163# 的帖子

紅兒回歸,咁就要上黎探下班啦

回復 1166# 的帖子

各樣都好,係身體唔好……
有機會等JAMES兄第一百次Party,到時上黎要見識下

回復 1200# 的帖子

占兄,第一百次之後又會係一個新開始,到時買定支紅酒上黎同你慶祝下

相關搜索目錄: 紅酒

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。