推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-5 17:11 發表
我見到佢個網有得預約,
係咁預左就唔駛排新証...?

thx a lot
唔駛約。你walk in都得。
我當年第一次去都驚over15個,所以下午一點幾就排。

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-5 17:52 發表
唔該晒師兄!
而家真係好撚不安
我好明白你心情,
因為我剛經歷3個月5日......
都仲驚緊中花

引用:
原帖由 向前看 於 2012-12-5 17:59 發表
結婚之后都無玩,如果知道係花就唔會生BB住了。
不過都係等BB出世再講。我怕影響佢。煩webkit-fake-url://074222E3-8967-4517-9B25-C7B1DF475042/imagegif
如果真係花,你個case都好利害,
因為都差唔多七年1

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 man145 於 2012-12-5 18:51 發表

我都係有D慢性腹瀉,已經2個星期都係咁
唉上網睇D人話A 都會係咁, 我呢2,3個星期又食唔落,瘦左幾KG
如果真係A左咁點算....
應用唔關事,你多疑

引用:
原帖由 man145 於 2012-12-5 19:07 發表

我聽日去DR HO度驗PCR
PAIN師兄你有所不知, 我廿歲仔讀緊書,係G的,(希望各位CHING唔好歧視啦) 但平時好少搵人搞
18日前唔小心同個鬼佬無套, 雖然冇體內出,
但係過左1,2個星期就黎野啦,感冒,慢性瀉仲要輕左
我 ...
點解要歧視呢?
應該唔會咁易中,放心。

引用:
原帖由 promise_god 於 2012-12-5 23:40 發表 問題係政府果到唔會做冷凍滴藥水, 滴幾次既效果都唔夠做一次冷凍
我意思係由政府斷症

琴晚發夢政府打電話叫我去睇報告
同埋思歪想揭發我中招......
但報告又唔關花同A事。

可能琴日上多謝苳j家,
日有所思,夜有所夢......

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-6 10:23 發表 師兄你真係好緊張wo,
因為花的潛伏期好長
這幾天覺得條JJ好似,怪怪]
有時覺得痕呀,"拿"呀,痛呀。

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-6 12:25 發表 而家出去政府個邊check, 希望冇事。大約要幾耐會知有冇事架?
我覺得起碼半年
因為花真係好耐。
所以我到宜家仲係驚花
每晚沖涼都check JJ

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-6 12:41 發表 有冇話咩生粒粒啊?
唔覺有野生
星期一睇過政府都無野

果礸h呀,痕呀…
以為無出去玩都會有,
但因為肯定無性病所以唔會理。

宜家驚係因為玩完驚係病,所以敏感

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-6 12:43 發表 佢個矕試要咁耐架..?
花係無得check, 潛伏期又長
所以最驚

衰讔縞y,\呀,尿道炎,淋病會一兩星期有
所以頭半個月都無事就算係過這幾關先

梅,愛,三個月驗血都可以知
所以三個月又過關

但花係要靠肉眼睇生出瓥孕知
如果未生,根本唔知中
我問過政府醫生,都係話靠肉眼

私家驗果齱A好老實
就算驗到有,根本做唔到乜野
一係就避開同老婆女友打真軍
一係到出花先做冷凍果

但有樣野,佢用野掃你JJ然後化驗
假如掃唔到你有病毒果個位,
份報告話你無,但根本你有
咁你會鬆懈驉A隨時惹到老婆女友
到時仲衰
所以我不如唔做,
萬一中驉A又會望幾時出花

引用:
原帖由 Hohostar 於 2012-12-6 14:11 發表
第一次大多幫你抽血驗AIDS,個D- -冇咩其他
可以叫佢check埋尿道。
不過有d痛.......

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-6 14:27 發表
又唔怕痛既...
姐係差唔多最常多既都會驗???
主要係驗血。因為初期梅同愛係得驗血先知。
尿道炎,淋病病發時,你唔驗都知中招。

我果兩次驗因為無徵狀,但JJ又好似好痛,
所以咪叫佢驗囉

我到宜家都有時有d刺痛感。
唔知咩事........

引用:
原帖由 向前看 於 2012-12-7 10:17 發表 緊張人之常情,約D朋友食下飯,輕鬆下,我相信你很快離開E個網站。
我平時返工一個人做野會亂諗野,
走去第二個部門成班人心情都好齱C

我仲係覺得痛痛],
連兩隻大脾內側都有時覺得痛痛]。
都唔知乜事。

但假如有事,都唔會今時今日先有野......

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-7 18:19 發表
呢個係咪就係醫學上心理會令身體有相對既反應??
可能係,但亦都可能我真係因為其他原因而真係痛/痕/"拿"........

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-7 21:46 發表 會唔會損左你唔覺啊?
我都有望過,唔覺有

引用:
原帖由 promise_god 於 2012-12-9 16:31 發表 尋晚無意中發現近尿道口羉P位到, 包皮繫帶側有3位粒好細粒既野, 白白地咁, 唔係中左花掛
不是 正常男人都有兩三粒我都有兩年前有醫生話係花,搞到我搽一隻不能用在JJ上的藥水而爛JJ成個月
我向醫委會投訴佢斷錯証同開錯藥!隻藥原來寫明係去疣,不過不能用在JJ上的疣。

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-9 21:07 發表 其實點解會係咁生油脂粒既包皮位...?我日日都有洗乾淨啊...
正常無事就得啦

引用:
原帖由 promise_god 於 2012-12-9 23:34 發表 pain 兄你呢個位都有 ?唉, 唔理, 都係搵 dr.ho 睇睇, 係咪都冷凍左佢先好過成日都提心吊膽
勸你慳返果蠵
因為果幾粒野係正常。
但你可以問下醫生係咪花先。
如果唔係,無謂搞啦

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-12-10 12:31 發表
各位師兄, 有冇人好似我咁? 自6月3日一次環保吹之後, 驗過晒A梅FULL SET麥Q都冇, 林衣都冇事, 剩係不停咁尿道炎到而家, 中過幾隻唔同既腸道肝菌, 重點係我冇去玩, 但就個個月早一隻至兩隻, 抗生素食唔停, 點算丫!!?! ...
你果次睇doctor ho點?

引用:
原帖由 man145 於 2012-12-10 15:30 發表
剛剛dr ho 打黎話hiv 十四日果個test 出左, 係陰性
有冇ching 知準確度幾多
雖然drho 叫我二個月後都做抗體, 我都會做埋
去免費果d check下,例如政府,志願機構

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-11 19:47 發表
咁都好齏
聽日就係去第一次test,
wish me gd luck..
GOOD LUCK!

引用:
原帖由 Hohostar 於 2012-12-13 00:21 發表
菜花出左報告,有HPV病毒但係唔係菜花既HPV...
放下心頭大石了...DOWN左足足3個星期...

兄弟們,希望大家都冇事!!
恭喜!!!!!

引用:
原帖由 NL1219 於 2012-12-19 21:32 發表
各位ching你地好,早幾日第一次出薊情A做鶧}有套但環保吹驉C14號到而家都無病癥,但睇返forum先知原來環保吹都好高危。而家好擔心中招...
麻煩有無ching可以俾Dr Ho contact?
另外如果我想一次過驗晒所有病,空 ...
如果你唔係有閒錢,唔駛去私家驗住。
我果2次環保吹完的經驗如下。

先去政府驗血,用來驗AIDS同梅毒(不過頭三個月基本驗唔到住,但免費,可以先去驗一次)

空窗期間,如果你覺得有D唔妥,可以去比佢CHECK下。(我今次去髐Q幾次,暫時都無事)
跟住的頭兩三星期如果無乜特別病徵,
例如JJ有液體流出,出\。(這兩種如果中,頭兩星期應該會發出來)
即係過鰴o兩關先。

到第三個月,政府會有部告AIDS同梅毒出,你聽完可再驗多次血,準D。

問題係花,亦係我這三個半月最擔心的。
因為根據資料,如果中招,會兩星期到八個月會出花,平均係三個月。
政府醫生話花係驗唔到的,要靠肉眼觀察。
即使私家醫生有得驗,
我都覺得無乜用。
因為,即使驗到,都做唔到乜野去醫,只可以等佢發出後先去醫。
如果驗唔到,可能係因為從你JJ抽取的樣本係無病毒,但可能有病毒的地方抽唔到。
到時你可能以為無事,但其實傳染鬙X去。

我這三個半月月,都無同女友行埋。
想過埋今年先。

GOODLUCK!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。