推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

過檔有線新聞女主播-馬秀荃

回復 3529# 的帖子

我非常同意,如果有的話我會揀+2

回復 3577#的帖子

梗係啦,人地有化妝啊嘛。

相關搜索目錄: 化妝

冇可能啦!邊有主播素顏出鏡?

回復 3594# 的帖子

咁真係無可能素顏出鏡啊嘛

回復 3596# 的帖子

果真是馬大的忠心fans

可能係誤會隉C

好!馬大終於唔洗鬱係83啦

其實馬大有冇微博?點解搵極都搵唔到?

引用:
原帖由 陳志雲 於 2013-1-24 15:15 發表 報完提要,馬大失蹤兩日
主播都要放假咖麻

引用:
原帖由 龍龍九 於 2013-1-24 15:17 發表 小姐比機會條仔獎勵自己
俾多]機會美茵好過啦

引用:
原帖由 龍龍九 於 2013-1-24 15:23 發表 美茵依家髮型做番記者留番長
無辨法啦,可能tvb高層要

引用:
原帖由 龍龍九 於 2013-1-24 15:33 發表 提議比小姐同美茵做
咁先會令到番工同番學鴾H醒晨]

可否講下ruby係邊個,我忘記左

係咪tvb黃麗幗?

鐘意佢邊方面?

引用:
原帖由 龍龍九 於 2013-1-24 16:49 發表 她的全部
咁厲害

咁不如M+2同馬大比,兩個都係浸大

都有鵅A你睇下juddtrump咪知咯

你唔係好鍾意馬大麉?

真係差一大段距離,但我相信馬大好快追到

佢點會介意,除非佢睇到你黚d言;仲有,我估小姐以後一定有機會超越+2,此終係年齡上黻暋D。

話唔定+2結婚之後會退下火貝O

相關搜索目錄: 結婚

但兩個鵀~齡都大小姐成6-7年喎

但小姐有好多fans喎

+2唔係我假想敵,但我靮Y話有可能

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。