推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

2010 回望

回復 1# 的帖子

2010年,回望過去!

桑拿 - 少去左好多,五隻手指數得晒有突,可能今年嚴大力度大掛,無膽去冒險。

k - 平均每月兩次,去cp多過去ca,可能又係嚴大力度大掛?唔敢搏,兼ca遊戲來來去去都係個d架啦,可能無左新鮮感啦。
結論係: 去k,越黎越無乜癮。點解? 係cp要鬥早,6點去揀(搶)女,然後先食飯,同以前6點食飯,7點去k,施施然等女入黎唔同晒。兼cp k場越開越多,靚女越分越散,加上求過於供,服務(包括呀媽,小姐全部唔憂無客黎玩)越黎越差。女女十一點先話飛機大有人在,有d串到自己落台(點定比遲黎既朋友,問完我朋友幾時到,竟然自己落台,真有性格,1件2件都係咁,呢件事係半記發生既,叫4個3個話走,d女叻到吖)。

半記 - 女係多、quality係keep到,但d女飛機比率越黎越高
皇廷酒店 - 價格定位問題,結果令好多女唔想過夜 (藉口一籮籮)
海蝦 - 一期期,真係好似海鮮咁,睇邊期得,唔穩定
刑場(吊轉)- hardware好好,但女又係一期期。
HW- 女OK,但k,酒店貴
x怡登 - 又係一期期兼要玩鬥早
嘩太 - 又係一期期,兼係最唔穩定個間。

上海- 無再去桑拿(世博嚴打),只係酒店食老江湖介紹既機餐,都好唔錯。k去過幾次,真係銷金窩,唔係人地請真係唔捨得去。小費成 500,600(仲未計dj,呀媽,侍應),但頂多比隻手仔你拖或面仔你錫。我最叻個次都係打個車輪咁大把,出台,我自己未諗過,一劑2500 - 3500,點比得起,就算比得起,85%都唔會出,死未!)

自己個人回望 -2010女運平平,不過不失,有36d既sp,keep keep 下唔見左失左蹤影,可能比人包起掛。失驚無神有條見過一次既金魚,無啦啦隔成年係qq聯絡番我,傾下傾下想轉做木魚,但傾下傾下無啦啦又變左我既lunch box,兼話接受唔到出台轉左去做dj添!我真係估佢唔到。其他既女女,通常一劑無過夜兼無留電話,可想而之係無乜特別令我想再番灼。

***但2010有一件憾事,就係做左杜德偉首歌”無心傷害”,有個女女從左良,但我有keep 住搵佢,每次我都有比錢,唔係呃免費餐個隻,但原來佢一直喜歡我,我唔知 !以為無拖無欠,直到無聯絡幾個月後,係qq見到佢,同佢傾開,原來佢靜靜去左北京,離開左廣東,佢問我會唔會同佢結婚,我先知原來佢喜歡我。唉。。。

希望2011會好過2010啦,無論係女運定係其他事情上。
亦祝大家2011 事事順境,心想事成

相關搜索目錄: 結婚 酒店

回復 16# 的帖子

講開上海,都有個KTV舊相好今年嫁左去東瀛 (佢早兩年退出左返左東北老家),我都有keep 住係qq聯絡,前年我去個頭出差,佢都有黎接我機同陪左我一晚 (佢屋企坐車去哈爾濱市區要3個鐘)。但但無計,家窮,賺個d又蝕晒(做小生意)。只好嫁隻籮白頭,。佢為左屋企都犧牲幾大,一諗起佢唔識聽同講,一個人孤零零係日本我都幾心酸。好彩呢件日本仔又對佢幾好,都叫左有d安慰。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-22 12:49 發表

Mark 哥, 2010值得一提..就係你的一篇"海蝦"報告..就令好多人去左果度...(其中包括我自己)..萬分感謝...
哈哈, 唔洗客氣,大家交換下資訊姐。

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-12-22 13:39 發表

mark gor, i think your pattern is similar to mine.. except that  I sank in SHA..

http://xocat.com/f/thread-386448-1-1.html

Luckily, I afloated pretty quickly (bcos the lack of $$ and time).. ...
沉,我都有 ,但係半浮沉個隻,洗左唔多,前後大約 1皮。全部我自己提出,佢無開個聲既 !佢返鄉下,我比左6000佢 (因為佢地鄉例: 滿21要擺酒,哈哈)。後尾返黎無耐,佢病鬼左,要做手術,真係係CP醫院(嘩,D床單嚇死人),我有去醫院探佢,同擺低左幾千比佢。但始終大家關係若即約離。雖然我地係肉體上可以”0距離”接觸 ,但感情上又好疏離 。結果我決定再浮出水面算。

引用:
原帖由 AINY 於 2010-12-22 14:44 發表

师兄讲起呢D野我就也很感慨。。。呢D古仔真系都听好多。。跟女女熟了以后都会讲她身边朋友的事给我听。。:

一个女女好漂亮的被男友飞了。。在K里混混噩噩。 ...
不過見到佢地嫁得好,自己都安慰。!!

我幫到既,同值得幫既都會幫!!
通常我係k一定同佢地講4樣野
1。唔好養仔,愛你既點會要你出黎做
2。唔好掂毒品
3。唔好賭
4。儲起d辛苦錢,但唔好諗住返鄉下做生意,留個錢係身邊,亦都唔洗話比將來老公知,當自己私己錢

但我講照講,佢地聽唔聽就佢既事啦 !!

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-12-22 14:34 發表

I spent more than yours but luckily, still able to cut loss (and thus, had to spend less for the rest of the year ).. We had some wonderful moments, very similar to your case as well (零佐格) ...
咁咪幾好,早d醒 !! 無咁hurt啊 !! 唔係壞事。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-22 14:52 發表

可惜我未有資料俾番你....
唔一定資料既,睇你地d報告都幾開心架,有時可以望梅止渴 !!

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-12-24 18:19 發表

these two sentences are good reminders for all of us..
令我諗起呢首歌添 !!
歌名: 孤單的人孤單的我
演唱: 黎明
附註:
作曲: Toshiyiki Tachikawa
編曲: 蘇德華
填詞: 向雪懷

孤單的人孤單一個 感覺不到夜美好
而遠我去的令我心煩燥 這個世界不好
令你令我多苦惱 美夢完了這時還有愛慕

孤單的人孤單一個 失去感覺是最好
何以再見總易惹起煩惱 盼你永遠都好
在你夢中輕鼓舞 我像迷失不懂你預告

△一時情 不能明 誰知道得不到那些是最好
 一時情 不能停 許多一生一世等不到像某些△

▲孤單的人孤單一個 等這感覺是最好
 而你我與他在世間無數 過去永遠都好
 又等另一些苦惱 這是人生終於會遇到▲

Repeat △▲▲

莫再悲 這個世界不好 像有許多不知道
你願付出得不到回報

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。