推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

益康堂

引用:
原帖由 oleole 於 2006-8-11 09:29 AM 發表
搬家了....帶埋過黎先!
等我地新任益康堂堂主mark哥剪采先得!

http://forum.timway.com/php/show ... 2985524/an/0/page/0
巳經用雙飛形式剪綵了!! hehe

回復 #3 markLee 的帖子

Little Information for Newbie here!!

益記收兩個價 168 (中式房) , 188 (泰式房), 想雙飛按摩加 80, 加鐘加80!!
廣信酒店二樓(地鐵國貿站出) (收人仔or港幣)

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 oldgun 於 2006-8-15 08:57 AM 發表

附馬爺,做埋代言人乎?

hehe幫下D新仔之嗎!!

引用:
原帖由 yiuwing_hk 於 2006-8-16 09:18 PM 發表
中式房同泰式房有乜分別?
中式房 - 只有按摩床 ( 1 or 2 張, 睇間房幾大)!!

泰式房 - 有睡床,有電視!!

引用:
原帖由 oleole 於 2006-8-22 09:30 AM 發表

係咪你自己呀...? 定係.....佢?
邊個??

引用:
原帖由 oleole 於 2006-8-23 09:00 AM 發表

Mark哥 .... 又到你出場解答一下喇
猜謎?? 甘答案係: 雙拳難敵四手, and 2 hand can not hold 4 balls lor...........hehe

引用:
原帖由 oleole 於 2006-8-23 01:10 PM 發表
人地問軟硬件呀....呢樣你最清楚啦 ... 你答啦
軟件好軟! 硬件好硬!!
hehe

實情係: 軟件幾好啦!! 高矮肥瘦乜都有, 要大有大要長有長!!
           硬件普普通通, 不過不失!!

好處係" 近"!!!!!

引用:
原帖由 anson2005 於 2006-8-28 09:49 PM 發表
益記呢排d女差了少少......
點差法?? 分享黎聽下!!!

引用:
原帖由 oldgun 於 2006-8-30 08:44 AM 發表
又報到?
呢條 Thread 做咗新人報到區乎?

係囉!! 新人報到呃錢區???

引用:
原帖由 oleole 於 2006-8-31 11:11 AM 發表

唔係掛...**好放既咩???? 真係要聽下有幾喇.........

引用:
原帖由 Rio 於 2006-9-2 05:22 AM 發表

双飛机點做呀!講來聽吓? thx
咪係雙拳難敵四手!! 上下回合分別被「打」至「嘔白泡」lor!!

引用:
原帖由 潮汕生輝 於 2006-9-3 10:41 AM 發表
哦,呢個係mark哥主場.多多指教..
睇住兄弟..
潮兄見笑了,

有機會係益記見下面,吹下水!!! 多多指教!!!

引用:
原帖由 ding 於 2006-9-3 12:18 PM 發表
.......又黎呃下......

呢個場好耐無去......唔知係咪仲好似以前咁玩法?
以前點玩法??? 3xx 開大?? 無啦!!只有HJ

引用:
原帖由 Free2Go 於 2006-9-6 09:48 AM 發表
打個招呼先......Ole哥....Kim哥..Mark哥.....三位大佬你地好......你知啦....萬一去到你地個主場時....有乜依郁響你地個朵都唔會俾人打呀麻......
咁就敝啦!! 我地得罪人多 , 又其是Kim哥(多手丫嗎!), 稱呼人少! 你響我地個朵仲慘, 我驚連累你,被人炳得仲金!!!!

引用:
原帖由 oldgun 於 2006-9-6 02:28 PM 發表
哈 哈 哈!
又有新人報到!

唔通呢到呃Post 同呃錢易D?? 吹Q漲!!

引用:
原帖由 oldgun 於 2006-9-12 02:20 PM 發表
大佬! 我頂佢地唔順呀; 又有新人報到呀!

Me too!!

引用:
原帖由 oldgun 於 2006-9-15 10:01 AM 發表
唉! 我的金牌升空技術指導; 「媽狗」已經無做了!

咁你試左邊個?? ** ?? hehe
next time u can try try ! 都可以架!!

回復 #131 oldgun 的帖子

嫂子?..........唉!!!

引用:
原帖由 oleole 於 2006-9-18 12:19 PM 發表

咩長?
大家唔駛估啦!! 係「情長」...........唉!!!

回復 #168 oldgun 的帖子

咁黎得呢版𥄫咪係咸濕英文老師囉!!

咦!!益記轉左手咩? 唔知新老細後台硬唔硬呢?呢段高危時間, 老細又啱啱轉!! 都係少去為妙!!!

回復 #170 kim macky 的帖子

好耐無去啦!!

引用:
原帖由 69professor 於 2006-10-3 11:32 PM 發表
今日下午去過, 而家分两組, 舊囡做番舊制, 現在做特價 $119, 另一組囡可做半套($300 BJ、BM、HJ) 及全套($500)
What!! 500 Full services!! #$@!^&:bird:I rather stay in HK lor........much more choice and safer!!

引用:
原帖由 69professor 於 2006-10-4 05:14 PM 發表

重係舊制, 你吾係想搵佢牙? 嘜哥.........!
邊個搵我??有乜事??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。