推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] 上海包月

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-2-26 10:31 發表

嗱。。。大哥。你又要唱阿木。。。。0既歌。。
或者唱 "手放開"都得 !

回復 50# 的帖子

現身在上海睇上海報告特別有feel!! 哈哈 ! 多謝Salute兄!! 好報告 !!

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-3-3 18:24 發表

師兄。。你應該係好瀟灑。。。。我從来都無囡話會鐘意我。。。唉。。。。
無理由架,應該個個都會話鍾意你 (但後面呢句係個心講左)。。。。銀包入面既毛生)!!

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-3-10 11:54 發表

D女如果喜歡你,她通常不願意帶domdom。。。(我的qq殺手朋友跟我說的),所以原來沒什麼人喜歡我。。
真係 ??  咁都有番小小安慰 !!

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-3-10 16:37 發表

當然還有其他原因,是她想你做老豆,然後。。。。。。。
下 !!  不過我手車都ok ,入後波都好快手 !!!   兼唔係次次都零距離既!咁耐(touch wood) 都無中過  !!但其實可能係我精稀呢 !!

引用:
原帖由 Salute 於 2011-3-10 19:44 發表

教授问:烂掉的萝卜和怀孕有什么相同点?
一学生妙答:都是虫子惹的祸!此答仅得60分。
另一学生答道:都是因为拔晚了。此答获得满分。:l ...
妙絕既答案 !!

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-3-11 08:58 發表

不過我手車都okimages/smilies/default/victory.gif ,
does it mean da-cannon?

入後波都好快手 !!
does it mean doggie or something more aggressive?
我手車係指入後波(即係拔出黎既時間夠快!!! )。但呢招有個死穴,就係千其唔好女上男下,唔係好易走唔切。我試過好狼狽咁推開左個sp,爭少少就變內射 !!!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-4-19 11:52 發表
在大陸普遍是上不到這個網的!
係上海,我上星期上呢到無問題 !! HEHE
但我有次係"荒島"上到FACEBOOK,反而上唔到呢到喎。証明呢到既影響力勁過FACEBOOK!哈哈 !!

引用:
原帖由 Salute 於 2011-12-20 17:19 發表
昨晚如前所講,跟幾位兄弟出來一個未去過的場玩,大家都沒帶飯盒,咁就要玩得開心的。這場舊就舊的,但價錢和囡囡都很合胃口。不知是否和江蘇有緣,昨晚點了個又是江蘇妹,嘩,坐低才知我幾驚是我小二的鄉里!好彩問 ...
咦 !好正喎 !! Salute兄,個到價錢又如何 ? 齌坐幾銀 ? 出台又幾銀 ? 酒水貴嗎 ?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。