推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[灌水] 魔想-----女人的美---風情

回復 1# 的帖子

嘩! 魔兄記得咁多,仲要記得名字! 配服 !! 我好多唔記得名了 。好多不同類型的女孩都碰過,有跳皮,冷傲。。。但遺憾地無遇上過有女人味 或 風情萬種既。

引用:
原帖由 shuailaotou 於 2012-4-2 17:09 發表

多数C9 都可以满足你尼个要求
個d係師奶味喎 !!
我要好似韓國果個"吹至有(有女人味)"或 國內個 "冰冰(風情萬種)"咁喎

引用:
原帖由 shuailaotou 於 2012-4-3 11:57 發表

我系上海D 高级场看到好多。  不过好Q贵。
係上海我都見過 ,有次差少少見到范冰冰 (媽咪話佢黎左其中一間vip房,我估同d娛樂圈老闆social卦)。可惜始終見唔到 !!
常仔,諗都唔洗諗 ,鄉土味 或 體味既就有唔少。。。哈哈 !

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-4-3 12:37 發表

我響珠海以前有個舊相好, 九成似范冰冰....
正啊!師兄真好運 ! 我鍾意佢(范冰冰)個種”騷”同帶點妖邪味道 !!

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-3 12:53 發表

係咪天上人間?

常仔果D無體味,因為一日沖幾次涼  
唔係天上,係間叫151既,但好似摺埋左lu !!
有d個零鐘入面都沖幾次 !! 一日沖十幾廿次 !
不過如果遇上小狐仙。。。沖幾多次都無用,一郁,出汗就。。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-3 12:56 發表

俾人縛係心甘情願既 ... 我諗   
呢個必然。睇大家練成金鐘罩 或 鐵布衫 第幾層囉 !!  不過聽講幾多層都有個死門既 !

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-4-3 15:05 發表

常仔啲囡有咩可能一日沖十幾廿次....三街馬攬就有!!!
柴爺 - sauna個d咪沖十幾廿次囉,個幾鐘都沖幾次 !!

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-4 16:14 發表

阿 Mark, 我敢寫包單呢幾個長老一定唔會 ,佢地已爐火純青

未開口見到牙 就飛甩無影無蹤

有個半島囡囡說我:開始和你不相識,最後和你不相認

我地有個共 ...
咁大家一定係練成凌波微步,識走位閃避。而七少一定係練成韋小寶既神行百變,又風流又適閃。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。