推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[灌水] 囡囡如演員

回復 1# 的帖子

血魔兄,
十年八年前,常仔女女係幾好既演員,代你擋酒,餵你食水果。第二朝中午先走,甚至陪你食埋lunch,送你到車站先走,做戲做全套,兼有時仲自己抽身唔到自己本來個角色,沉船係港客身上。
但呢6,7年間,新生代經理人(媽咪),觀眾(客人)縱壞晒。沒有最差 只有更差。扮醉搏早走,串台,放飛機,扮姐妹有事。。。(下刪1000字)。幾差既女,口碑極差既場,到週末都爆。求過於供。根本無需交戲去tum你地。梢有姿色既,不倫小姐,dj,助理,甚至洗腳既技師,要iphone有iphone,要ipad有ipad,大把人送上。洗鬼去花時間entertain你地班港燦。而且常仔咁多場,東家唔打打西家,兼新生代好多唔同以前d小姐,佢地係無經濟壓力,唔洗養家起屋,愛情至上,狼狗比你班客重要十倍。點會理你地。

所以小弟早就睇化左,搵錢唔易,匯水又低。合眼緣就要,揀唔岩,咪齌坐羅。或者坐落呢樣唔得個樣唔好既咪12點放生。返房大覺瞓。依家唔再勉強自己搵人陪自己瞓。

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-7-12 14:51 發表
可見壞事不一定是半記既囡
師傅,我有幸真係係半記遇過一個超好既。仲要係"補中",因為之前揀既model屋企有事(無理佢真定假,考究無補於事),係我地食完飯返黎,唔見左人。個DJ搵番佢個組媽咪補鑊,9點搵左個幾正,仲要係識拎水果你食(唔係自己食),幫你斟茶遞水既,返房仲好好服侍。問你需唔需要佢留低過夜。(我個時開始唔需人陪過夜,所以放生,一劑算)! 呢D一年遇唔倒超過兩個。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-7-18 18:49 發表

我見過22歲己經离過兩次
KMY師傅星期六係曼聯見到你埋單 (我正食緊陳皮鴨腿湯飯),我岩岩咬左幾啖,一抬頭見西裝骨骨既你埋完單夾住份報紙推門出去。

相關搜索目錄: 報紙

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-7-22 19:42 發表

出聲我就叫後數
呵呵呵,有乜所謂,你一支公,食得幾多。

引用:
原帖由 7-siu 於 2013-7-23 11:18 發表

他比你早一晚就食左半邊燒鵝脾了!呵呵!
哈哈 !! 我凈係早一日去左輪街症,搵左34D姑娘吉左兩針。

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-7-23 13:28 發表

你就係 ...

我就食齋
齌食左髀呀 ?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。