推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

107 12345
發新話題

秋之樂Spa

回復 84# 的帖子

William 兄,
見你都捧場,我也上鬙h湊熱鬧了

回復 94# 的帖子

William 兄,

聽他們說“8樓” 以前客人多到迫爆玻璃要借房的故事
都有一段日子了,不過我還是第一次去拜訪。

棗紅色的氣氛都幾 warm, 老闆娘安排的spa房算光猛
整潔,空間感都OK,我讓老闆推介,我又烚攄z
唔知道Ruby就是她,好似撞到個舊同學咁

Ruby按摩方面是十分專業,我要求推拿式的治療,
Oh,她也能辦到, 而推油就當然夠純熟啦
不過,重點的是我發覺她健談,善解人意亦有内涵,
唔會吹得就吹,我開始明白點解有D師兄會淪陷比佢
找她心理治療都得,一邊推一邊講又得,你可能好快
就“得驉芋C總之就係無乜港女特質鼢鉹k

其他師傅在工作中,見唔到,所以唔知有無其他驚喜。
臨走時,我問老闆仲咩正經鼲搹h?(骨子堳Y唔係就唔知)
佢似乎提升了層次,心埵b想蚥U客喜歡什麼似的,
所以,軟件方面,下次要找個毫不認識的師傅才知真章

William 兄又有否好介紹呢?

相關搜索目錄: SPA

回復 100# 的帖子

William 兄的推介 從未令我失望,
好,已經鎖定目標了,THX!

我都會以行動來支持,好快就會來飲咖啡

相關搜索目錄: 咖啡

引用:
原帖由 messenger 於 2013-11-13 11:54 發表

師兄趁熱飲呀
今日趁熱飲鑇u
一入門口見齊兩位靚女老闆娘,佢地又識打扮,
令我對師傅的審美標準也不知不覺地提高了,
如果要靚過秋樂先叫靚,我唸師兄們都幾頭痕

講麊M咖啡,一直以為coffee這名字是形容醇醇鈰
的怕羞女孩,但這杯coffee卻是率直又性感的那種

唔駛U,唔駛恣A穿吊帶背心幫我按已經夠性感,
加上爽直的風格,讓我直接話比佢聽點先至夠舒服,
全程互動,感覺良好,她應該是杯強味覺的Espresso咖啡

回復 100# 的帖子

William 兄,

Thanks for 你的推介,coffee 不是我想像的style,
服務我很滿意

“按骨不離三兄弟”,請先别掛免戰牌,否則我會開始
覺得苦悶,畢竟親身體驗後肯花時間上來分享的買少見少,
講得多會比人鬧,講得少無乜用一樣行冤枉路

PM 你 約下星期大家一齊去按骨,吃飯?

引用:
原帖由 william01 於 2013-11-14 02:18 發表

globalwarming兄,我喜歡飲咖啡,你飲完也很滿意,難得大家taste相同。By the way,韻之、Tina和KK也值得一試。
一齊去按骨、吃飯當然好,不過下星期小弟事忙,月底前那個星期如何?
William 兄,
好的,下週末pm再約

我這星期已連續3天去按骨,
係時候小休一黻筐銗L正事了
跟據你的推介和其他的 comments,
我下次去會先約KK

引用:
原帖由 hungkm 於 2013-11-18 16:59 發表
見到好多ching推薦,終於試左,真係好得,質素高,服務好,有幾好?點樣好?只可惜不能在此與各位分享
C兄找了那位師傅呢?

入門口見到兩位靚女主持,甚有台型,
潛意識已投下信心一票,所以我的經驗也是零失敗

引用:
原帖由 messenger 於 2013-11-20 13:54 發表
是日以出前一丁做午餐,呵呵

這碗丁丁麵,眼大大,長曲髮伴靚靚樣,以橙紅色貼身連身短裙作包裝,身段誘人。

當她推門入來時,所見到的笑臉,已令我知道今日又會是一次相當愉快之旅 果然沒 ...
描述得好到位,股香氣好L

丁麵加I邊蛋,唔來嚐嚐唔得
再加杯凍coffee,應該列入米芝蓮飲食guide

相關搜索目錄: 飲食

引用:
帖由cahill1235 於 2013-11-26 12:01 發表
試左LILY,不太好玩,

但發覺秋兒好正
師兄很有眼光,不過榮升老闆後,没有尾班車搭了
不知大家要求是否相似,過程和結果都重要,不過對我來說
過程比結果更重要, 所以心中只有1part

如果我發現好玩師傅(雖然係主觀)就話聲你知

一個寫意的晚上

近年尾較忙,珍惜今週只能出來考察一次的機會,
跟2位師兄可以聚鵅A有傾有講,愉快度過了4小時,
Thanks 兩位師兄賞面和秋兒靚女們的款待

昨晚找了Tina + 水晶, 兩位都穿超短連身裙,身栽凸顯,
Tina 是技述型,我接了2道按骨新招,有趣
而水晶是外醇內熱,比較內斂,第二章是絕對女朋友
含情默默,手法酮X,我暫時充當了男友,正到無朋友

可惜今次見唔到丁麵,期待師兄的好介紹

相關搜索目錄: 水晶

回復 221# 的帖子

VIP 房張梳化是情侣式按法,師兄真識享受,
我比較貪玩,下次也要坐在梳化上吃丁麵

回復 227# 的帖子

William 兄可唔可唔可以讓比我試鬙?
我最多保證(盡量)唔搞爛張梳化

得閒分享翵漁牏々W捆綁式困獸按摩法

James 兄,難道細VIP 房都有人用緊?
唔緊要,約埋再去過
下次去食丁麵

引用:
原帖由 indicator 於 2013-12-4 1:30 發表

Global C 兄,
James 兄來的時候,小弟正在sVIP房食緊丁麵
Indicator 兄,
可唔可以分享龠K身指數和好玩度?

老闆娘也發了邀請函給我這“骨技調查員”
實習生,只可惜今日忙著,

期待C兄的 miumiu 名牌手袋測驗報告

引用:
原帖由 wewa_18 於 2013-12-5 10:35 發表
我一向喜歡較成熟的 BG,因骨技較有保証,前天老板娘叫我試試 MiuMiu,我第一時間係問:又叫我試新女 ! 她識唔識 dup ? 雖則 MiuMiu 係索, 眼大大又迷人, 但我始終感覺她 young 左D. 昨天中午兩位老板用車輪戰術追 call ...
今日試 miumiu 手藝,短髮大眼妹,貌似無線9:30鶖M鬧劇中的一個新進女藝人,
迷人樣子加上標準身栽,短褲幼腿,才廿幾歲,真如師兄所言:索

骨技我一向要求不高放在次要位置,所以我告訴她我因為睡得不太好想要慢慢按睡一會,静静地按一會已知她不是新手,原來是來自美容院的手勢,
痝葽R柔派的我,對我來說十分OK  如果聲線再甜美些就 perfect

第二章服務 miumiu 非常貼心,令我感到驚喜 ,兩兄弟都好滿足,
服務跟coffee一樣高質素,不過她今天看似有繰痋A所以我就不跟她過招了
由於兩個都值得推介,留定銀O,下次試 (coffee + miumiu) 雙飛四手按摩
索+索=超索, 唔駛去泰國咁遠做spa了

今日丁丁早走,又見不到她了。

相關搜索目錄: 美容 SPA
本帖最近評分記錄
  • messenger 體力 +30 謝謝師兄分享苗苗試後報告∼ 2013-12-6 13:15
  • messenger 威望 +30 謝謝師兄分享苗苗試後報告∼ 2013-12-6 13:15
  • messenger 金錢 +30 謝謝師兄分享苗苗試後報告∼ 2013-12-6 13:15
  • hungkm 金錢 +20 多謝分享 2013-12-6 10:52
  • hungkm 威望 +20 多謝分享 2013-12-6 10:52
  • hungkm 體力 +20 多謝分享 2013-12-6 10:52

引用:
原帖由 petert1234 於 2013-12-9 12:48 發表
剛剛上來技師還沒回來!下午再電想bok ruby and coffee / miu miu
可以的話,請peter兄分享一下你選的組合給你的滿意度,
是否一道L力的減壓劑?

coffee + miumiu 仍是我今週的 preference

四手按摩

今日 coffee 放假,所以計劃中的 +miumiu 的
四手組合又不成事,取而代之是 apple + miumiu
今次不講咁詳細,留待師兄自己去發掘,只講麰威I:

∼ 四隻暖手同時推油真係舒服,付出與享受成正比
∼ miumiu 和 apple 也是第一次做四手,獻了首次給我,   
     壞男人的基因體內迅速複製
∼ 看真齱A靚女miumiu 真的擁有一雙美腿
∼ apple 是長髮姑娘,身裁亦標準,樣子不錯
∼ 兩人不算熟落,所以爆燈指數我比6-7度(10度满),
     不過,腎上線素和胺多酚仍急升,患心臟病或高血壓者
     請先向醫生查詢了解自己的身體狀況和承受能力,
     以免樂極生悲
∼ 後遺症:當了骨技調查員快1週年了,試用期快滿,
     獲益良多,頗多師傅和場地從未寫過或提過,要寫
     工作報告起碼要5000字,就不在這耗了,試過滿意的
     師傅/組合之後,對寸咀麻煩港女開始毫無興趣,為了
     避免脱離現實,需要致電 戒骨熱線 183 6969 求助

就算過了probation後,仍會努力不懈,繼續尋找隱世雙飛
初步研究指出,三飛不太值得推介,爆燈指數比雙飛還低

本帖最近評分記錄
  • messenger 金錢 +40 感謝有Heart的分享《 2013-12-11 09:53
  • messenger 威望 +40 感謝有Heart的分享《 2013-12-11 09:53
  • messenger 體力 +40 感謝有Heart的分享《 2013-12-11 09:53

丁麵 x 蘋果

丁丁
得C兄推介,今日終於試了丁麵,
的確無介紹錯,好玩又親民,
不過答應了她不寫,所以只好這樣表達:
;P

Apple
吃完麵意猶未盡,再來一個飯後蘋果,比較少人提起她,
上次交手未真正了解她的風格,今次單對單,慢慢來,
按摩手法大埸出身,更重要的是發現她外冷內熱,慢慢焗,
蘋果批,堶掉鷃飩間A意外驚喜的好味,琣陪@性發掘的C兄,
想一撻即荋N唔會,雖然丁麵都幾正,不過有挑戰性的蘋果批
更琝琚A我會這樣表達:lol

本帖最近評分記錄
  • James.Ko 金錢 +15 多謝分享 2013-12-14 10:37
  • James.Ko 威望 +15 多謝分享 2013-12-14 10:37
  • James.Ko 體力 +15 多謝分享 2013-12-14 10:37
  • messenger 金錢 +30 好生鬼的分享∼ 2013-12-14 00:26
  • messenger 威望 +30 好生鬼的分享∼ 2013-12-14 00:26
  • messenger 體力 +30 好生鬼的分享∼ 2013-12-14 00:26

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-12-14 00:21 發表
Global兄又一滿意連環享受之旅……聽說Apple樣子不錯,是嗎?
蘋果這種師傅好難形容,長髮,樣子是OK,但由於不是
中庸或淡妝,所以有種冶艷的冷感,喜歡與否是兩個極端:

一種是壞男人喜歡壞女孩的那種type - 正
另一種是好男人怕 manage 唔到那種type - 唔敢挑機

我告訴她我好像學壞了,她說她也是,一句“男人不壞 女人不愛”一拍即合
縱使她思想前嬰絕不隨便,關卡亦極難衝破,
喜愛人生無風無浪平平淡淡的師兄未必琚A但喜愛挑戰發掘content
的你是多一個選擇,所以只看樣子就未必找到你想要的,
因此我從不會期望太大,網上點講我都最多只相信6成,大家角度不同,
都是以親身驗證作準,否則失望越大

她臨走時我看看她正在sVIP房穿上黑色絲襪,頂唔順會流鼻血

希望解答到你黻暋D?

引用:
messenger 於 2013-12-14 00:24 發表

全球暖化兄的報告次次都咁生動有趣,我仍未見見蘋果呢...
信差兄太客氣了,C兄縱横天下,
有好經驗的話期待分享

聖誕特飲: 妙妙咖啡

終於試到心目中的四手組合(miumiu+coffee),爆燈指數7-7.5/10
到年末選擇了一個滿意的秋記自選套餐
   主莱:彈牙丁麵     
   甜品:自家蘋果批
   飲品:妙妙咖啡 (聖誕特飲)

最令人心曠神怡:miumiu
美女度,美腿,酮X的上帝之手,貼心的服務水平,綜合表現都是中上

最有個性又性感:coffee
個性直率,有時穿茤妢P,單人時
慢熱說話不多,精準而有效地完成
任務,骨技屬技巧型

最有女友feel:水晶
白寣A身型標準,樣子帶點憂鬱,
說話語調神閒,吸引自負大男人,
有聽男人心事的能耐,女友式服務,
和女友聊天後,完全忘了骨技如何了

最好玩親民:丁丁
隨和開朗,多了點自然美
(君子約定,不能詳述)

骨技最全面: Ruby
師兄的至愛,不用多說了

最深藏不露:Apple
大場柔式按法,有點冷艷,外冷內熱,
很像我以前遇上過的一個師傅,
你微笑而眼神在說話,一樣要估佢唸乜:   
   “你條腸粉,又出來搞搞震?”   
   “你條粉腸,出來搞搞震又唔約我?”
似乎見慣場面 ,需要耐心發掘,有一發
不可收拾的潛質,一個不慎,除時被秒杀

呢個12月已儲夠正能量迎接2014了

祝大家聖誕+新年快樂

相關搜索目錄: 水晶 咖啡
本帖最近評分記錄
  • messenger 金錢 +40 謝謝有心的分享 2013-12-23 11:35
  • messenger 威望 +40 謝謝有心的分享 2013-12-23 11:35
  • messenger 體力 +40 謝謝有心的分享 2013-12-23 11:35
  • James.Ko 金錢 +15 精品文章 2013-12-19 13:43
  • James.Ko 威望 +15 精品文章 2013-12-19 13:43
  • James.Ko 體力 +15 精品文章 2013-12-19 13:43
  • ken19lam 體力 +33 精品文章 2013-12-19 12:00
  • ken19lam 威望 +33 精品文章 2013-12-19 12:00
  • ken19lam 金錢 +33 精品文章 2013-12-19 12:00

引用:
原帖由 william 於 2013-12-28 18:08 發表

James兄真幸福。的確天寒地凍,幸而有熱水浴、丁麵加紅酒,我都好溫暖。
天寒地凍來碗鈮x愛心丁麵,的確正

相關搜索目錄: 紅酒

引用:
原帖由 ken19lam 於 2014-1-2 18:35 發表
那位是最具女友魅力的老闆娘?
秋兒
絕對同意

107 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。