推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

33 12
發新話題

[原創] 尖沙咀Men Spa

本主題被作者加入到個人文集中
來到第5站探索,主持人介紹了 ruby,
是短髮淑女型,有DD似李冰冰, 大場手勢,
由於真是ョA全程少說話,多享受,與期望相付

可是見唔到 prada, 有時間會再去了解

既然占兄都係度,等忙完後再来聚聚,上次是一個下雨天Ruby幫我按,手法酮X,
期望C兄下次介紹個好傾又好玩師傅給我就正

走過骨火大地 4/4

Yuki

Yuki 在日語是雪的意思,但這位 Yuki 不像雪那樣凍,是親切
好笑容儍大姐類型,高佻,接近1.7m, 身型高得来slim,令人
覺得好好攬,呢種 figure, 我問佢有無做過禮儀小姐?
佢笑笑口...態度話語也很圓滑,感覺舒服,
按骨手法受過相當訓練,可以中至大力,上次試 Ruby 也覺得
也是識按之人,Yuki 話全埸師傅基本上都按得不錯,
我心埵陪茪p問號,因為此處師傅有十幾個,規模算大,要做到
個個都有一定水準唔係咁易,不過見到主持人對自己都有要求,
我就傾向相信 (因我對那房間中硬件有些不滿,她馬上落手落腳
親自處理好)

第一段旅程 Yuki 手骨很不錯,第二段旅程就增添新鮮感,
佢以為一般顧客喜歡躺着飛行,我卻喜歡新鲜,躺着、卧着或站着
都OK, 結果最後係站着、把身貼着、壓着、撫着、看着和說笑着來...
比貼士時佢望都無望就說多謝,專業!  我話 不用客氣,
呢D服務水平,我跟本自動自覺識做,唔會係+2,

今次還認識了主持人的真身,她一D都唔冰,好warm喎!

相關搜索目錄: 日語
本帖最近評分記錄
  • 斯坦利 金錢 +10 我很認同 2014-8-17 09:26
  • 斯坦利 威望 +10 我很認同 2014-8-17 09:26
  • 斯坦利 體力 +10 我很認同 2014-8-17 09:26

引用:
原帖試 Onlyforyou 於 位大014-8-18 00:07 發表
今日好累上來休息下,主持介紹靚女miumiu比我,樣後生青春可人,身型標準, 按得很到位,過程有講有笑,攬攬錫錫不知時間過,臨走時又介紹了幾個靓女,唯下次再聚了
唔知呢位 miu miu 是不是我早前認識
那位大眼美腿姑娘?
如果係,期望找她試第三次雙飛...四手
希望能挑戰更高層次

引用:
原帖由 aughty-boy 於 2014-8-22 15:2 發表
今日 MiuMiu + Joey,第一次賞四手,兩個都是後生靚女,K骨力水夠,用心,穴位準,Part 1 Part 2 節奏都恰到好處,全程令我放鬆,舒服到非筆墨可形容,最後以一個按頭一個按腳結尾。
請問師兄 miumiu 是否大眼美女?  如果是她,
肯定佢已身經百戰,我在尋找此處最琝琲漸|手...

引用:
原帖由 白貓兒 於 2014-8-22 20:47 發表
此miu miu 不是以前秋之樂的miu miu
後者在这段時間应無做野。
Thanks for 師兄's info.

回復 796# 的帖子

Thanks 浪人兄報料,我都去見識驉A
雖然這對組合還有少少美中不足之處,
剌激度4☆,幸福感 5☆ = 综合實力4.5☆

無見主持人一排,比以前更明窈茪H,
讚賞而已,無搭訕意圖

回復 800# 的帖子

Ching 夠爽快!
有慧眼 Ching 唔會斤斤計較,
有好料互相通報或出報告,否則
上謗袛礎垂均A大家都識場主,
有筍盤都可一早自己去試先

引用:
原帖由 屯門骨友 於 2015-2-3 16:28 發表
嘩...孖女都有...咁最後幾錢埋單?
標準消費 x 2

尋找心中美女

踏入2015年,仍奢望能戒骨成功,在此之前,先為心中疑問尋找答案,
有D場口碑不錯,但在討論區較少資訊,
所以要親身試試,才能體驗箇中竻:

珊珊
長髮纖瘦型,長腿姐姐仔look,似幼稚園
教師,斯文酮X,雖說在這處是新人,
手骨並不是新,有經驗且按得不錯,
個人覺得第二關佢餳K手真係好OK。

CHANEL
無論瓜子臉歞側芊A合比例又豐盈翵重
同白鴷祧均A都符合用美女來形容,
時以為佢係花瓶,睇得唔按得,試過之後
就知佢骨技毫不遜色,而且很懂男人心,
所以跟本無人亦無需討論或吹捧,自有不
少識按黿歲鶣,一言以敝之: 如無試過
CHANEL鴾熁嚏A 不能說你來過此處。
佢原來出自其中一個美女發源地,不枉此骨!

Gi Gi
驟眼睇外貌有D似 super girls 的其中一位
成員,按骨有心機,十分好傾,話語老練,
屬幫你減壓型鴽獀v,實力平均的親善小
姐,記憶中有位資深C兄曾向我推介過她。

Joey + Shirley
這是一對組合,若要找其中一個她,建議
還是最好一 pair 上,滿足度會因人而異,
我亦比過4.5*評分,如果你喜歡靜靜地
享受,只守不攻,雙飛可能不太適合你,
還是忘記四手骨吧!

想要試的觀察員名單:
Co Co
高佻,有氣質的斯文 feel...

Zoe
傳說中20未夠的清純少女,短髮四眼妹,
係壞男人頭號想征服儮龠H,幾乎0骨味??
不過我知道要輪候,猶如新一代流感疫苗,
想要就要入表申請,但我唔想排隊輪候,
還是讓C兄們先按。

Ali
外貌又有D似 super girls 另一位成員 Aka,
驕小短髮,眼碌碌而含羞的小美人,估計
約20+,我下次會去探討先.....

相關搜索目錄: 幼稚園
本帖最近評分記錄
  • 斯坦利 金錢 +30 我很認同, 我也試過其中美女 2015-2-12 14:25
  • 斯坦利 威望 +30 我很認同, 我也試過其中美女 2015-2-12 14:25
  • 斯坦利 體力 +39 我很認同, 我也試過其中美女 2015-2-12 14:25

引用:
原帖由 klwong100 夕。於 2015-2-12 13:23 發表
zoe有返工?
點解之前我打電話book, 接電話的話zoe冇返工
未見到佢返工,其 profile 的確夠吸引,
預約,主持人話最快都要13酋峇妨
(如果佢返工),所以放棄了,先放入觀察
員名單。

C兄是否之前找她按過,依家 encore?
可否分享儭g驗,值得排隊嗎?

過年前試了 Zoe 手藝,的確不錯!
純純的四眼 college girl 樣子,
按骨比預期舒服,態度正面,親切,
至於靚唔靚? 視乎是否屬你喜愛類型

本帖最近評分記錄
  • 斯坦利 體力 +20 我很認同 2015-3-11 10:47
  • 斯坦利 威望 +20 我很認同 2015-3-11 10:47
  • 斯坦利 金錢 +20 我很認同 2015-3-11 10:47

主持人的好介紹 Toby

近期見番至愛,覺得自己沉得太快,
所以上來探鴷D持人之餘又睇鵀陬L
解藥,見識翵銗L手藝,主持介紹了
新來的 Toby

係有heart 的9幾後東北佳麗,率直開央A學過按骨,有章法,有心機,意料之外,
豐盈++白寣A睇相已見其索女外型,真人
更笑笑口再加點親切,首次碰面,我已
提高少少自己要求,貼士我也相應提高
少少,感覺係好很值得

切勿懷有 付出比人少,得到比人多 的想法,
你會後悔 慳不償失

臨走時希望檢閱鴷D持人收埋什麼秘密
武器?  不過,下次來都會先 encore

Thanks 主持唔會敷衍我,實話實說

本帖最近評分記錄
  • william01 金錢 +20 多謝分享 2015-3-19 11:24
  • william01 威望 +20 多謝分享 2015-3-19 11:24
  • william01 體力 +20 多謝分享 2015-3-19 11:24
  • 斯坦利 金錢 +20 多謝分享 2015-3-12 09:22
  • 斯坦利 威望 +20 多謝分享 2015-3-12 09:22
  • 斯坦利 體力 +20 多謝分享 2015-3-12 09:22

Yumi, Cici, 孖女

上去探髐@排無見 Cathy,信任佢由得安排師傅,終於試了 Yumi 手勢,
個人覺得骨技屬中級,按得認真無偷
算幾OK,

第二關有D挑戰性,算是《鐵夾萬能俠》
遇上 《電光毒龍鑽》,難免有輪短暫
激戰{面,又借影帝鶗y話: "薇鴝O一
刻都無乜洏i以輸",如果係初哥的話,
應該10分鐘內會比佢 K.O., 不過今暈雙方
只打成平手所以推薦度最少比 4*

另外,主持介紹了 Cici, 驟眼看是眼大斯文
美人度有 4.5*,可惜 booking 已滿,原來
不少C兄也在默默耕耘,個案需要給力跟進,
有機會下次去試試了解酮X度如何?
齋睇外型已認為唔會跌錢了

臨走前又見到對孖女 (J+S),上次試過
雙飛好正,姊妹一前一後又一左一右,
自我欺騙: 無須來世,今世熄燈前都能享
姊妹齊人之福,夫復何求?
但上次無出詳細包膠因為覺得這對孖女
相似度、默契、作風都有D不足,
估計他們可能分開過一段時間,不過,
依家見到佢地相似度已提升到 80%+,
應該已磨合了一段時期,之前是大孖夠
食力,細孖夠酮X,如果大細孖實力
變成相近,肯定是人肉榨汁機,時機
成熟會再去挑戰,浪費公帑都要
call 定白車係樓下standby,記憶中
我上回躺臥茷Y唔會夠揪的

如果從來未試過雙飛又想體驗麊爾隉A
我覺得這對是一個很好的試點,因為,
我這兩年幸運地也只能遇上兩對姊妹
雙飛,另一對屬神級,但抱歉不能作

當然,互動程度也各有不同,別先入
為主抱神級期望上去,得儭隉A記得
同C兄們分享經驗噢!
此場的C兄是比較低調,參考報告唔多,
所以發掘成本也較高 但時間、精力
同金錢都有限,日日去按骨會變成沉迷,
我寧願沉(知道自己要乜),都唔想沉迷...
因此任何主持人 叫我多D幫襯,我都
坦誠相告,隨緣吧…

本帖最近評分記錄
  • 水流柴 體力 +21 多謝分享 2015-4-10 12:08
  • 水流柴 威望 +21 多謝分享 2015-4-10 12:08
  • 水流柴 金錢 +21 多謝分享 2015-4-10 12:08
  • william01 金錢 +20 多謝分享 2015-4-8 23:44
  • william01 威望 +20 多謝分享 2015-4-8 23:44
  • william01 體力 +20 多謝分享 2015-4-8 23:44

回復 869# 的帖子

睇睇鴾S係幾誇張,我都覺得自己似講故佬  除魖C次按骨對我個人
謠翰Y故事之外,D報告其實係archive
(係寫比自己睇),用來保存記憶用的

所以只會100% 從自己喜歡的角度出發,
只要是親身體驗,從唔會理會其他人
畯稄

本帖最近評分記錄
  • william01 體力 +20 生動、稄說C 2015-4-9 11:54
  • william01 威望 +20 生動、稄說C 2015-4-9 11:54
  • william01 金錢 +20 生動、稄說C 2015-4-9 11:54

回復 871# 的帖子

有D C兄會 enjoy《毒龍鑽》但我就麻麻,
因此在重要關頭,對手以為這樣會閃電 K.O. 你,我會站起身抗衡拆招,站姿如
《鐵夾萬能俠》,googling 一鴽A就明,

我唔想講得太白,破壞自己出報告麰鴢h,
見諒噢

Book Cici 試試,近睇佢美人度很不錯而愉快的時光總過得快,其實未試得真
佢骨技,佢雖然有D保守,但互動性幾好,
將來適合隍嶆#蜀多過民航機,
P2 的 comfort 指數高,
兩講字形容: 對辦!   對我個人而言:

美人度 4.5*
酮X度 4*
窈窕度 4*
保守度 3*
好玩度 4.5*

今次見唔到想再試懭茪k,有機會
下次先再探討

哦,可能有D來自大場風格打哂底
但我都唔 mind 亦覺得係好正常
第一次見面又唔熟已經算很好玩
玩得開心時間過得快,卻未能攻克
導火卸甲芋A所以只反映(相對而言)
的優點和個人經驗

那天 walk in 上去,主持人給我推介了位妹妹型轉數快又醒目 part time 技師
Elaine, 本來想按 90mins,  
佢問 "早少少得唔得?"
我答 "60mins?  你有約?"
  "是的,今晚要上課"
  "咁好學,當然無問題啦!"

隨即開始按背,佢較多用指法,中力度,
對冤痛勞損位有幫助,60mins 唔多夠喉
所以都未來得及請教這位精靈學生,佢
叫我下次再去M佢,我希望佢肯教我在
實踐中學習, 唔知翻譯得畯?

Pilot: 飛機師
Flirting: 禮貌地跟機師調情,讓她心情
輕鬆地雁蜀
Petting: 如果機師緊張就輕撫一鵀w慰佢
Erection: 啟動引擎,豎起起飛前的警告紅旗
Accelerating: 加速,進入起飛狀態
Take off: 起飛
Unfasten seat belt: 安全情況下為機師
解開安全帶
Aerobatics: 花式飛行,飛機垂直穿過
兩坐山丘中間的峽谷
Landing: 茬, 乘客可放鬆,伸腳登直,
避免機艙症候群
..........................................................

之後,又再找過Cici,P2 進步飛快,
美人麰惜+壞女人的表情+花式手法
= 爆\(^o^)/

也找過Chanel, 綜合實力仍很不錯,
慢熱的浪漫型,估計你有耐性+真誠
打動她,應會對你不錯,唔係對方
杯茶,所以無我份排隊

Seven, 口碑似乎幾好,見唔到真身,
充滿神秘感,但無唸住去追尋

主持人仲收埋秘密武器係後面,唔係
士巴拿摺_同血滴子之類,霎眼見到
相頭,一位眼大大,貌似日本女優的
年輕長髮姑娘,美人度達5* (最高 5**)
可惜見唔到真人,主持人夠口密,
一D都唔肯透露係邊位同幾時返工,
相信是馬哥勃羅會鑽石卡頭等飛行會員
先有份,所以話 "男人唔可以窮" 無得
唔信,睇薛琠OD平民百姓輪候時間要
到2016年...

同主持人講 "按骨按到累" 佢唔會信,
佢心唸 "男人仲有邊條路呃? 只要有
靚女,睇你忍得幾耐"
好彩我都有專一鴾@面,都是想返去
佢身邊休息儭犮R正能量 lu

相關搜索目錄: 引擎

回復 889# 的帖子

經驗很好,而Cici 也是唔肯放手和
罷休的魔術手機師

師兄知否那位年輕大眼啡長髮,妝後
成個日本娃娃的BG是誰?   好似從無
報告出過

一位BG最少按過3轉先至叫有D了解,
此處發掘的時間成本高,好難逐個試
到真,另一邊廂我反而覺得 雙越雙飛
(Z+R)掂  但似乎好難約到

相關搜索目錄: 魔術 手機

回復 892# 的帖子

長髮過肩,相中是漂髲 type
眼大 (應戴了啡色大眼仔),
咀細,呈菱形,有D瓜子面
約 30% 似新聞主播 陳嘉欣,
但比主播還年輕好幾年

可能是神奇化妝效果,所以
要知真人係邊位 才能去判定
係咪堅靚,似一女優但醒唔
起乜名

相關搜索目錄: 化妝

回復 894# 的帖子

一旦遇上好正的雙飛組合,
都幾難走回頭路

請問C兄 孖女跟 Zoe+Seven,
那對組合的衝擊比較澎湃?
我下次會自選組合,想要特別而難以預期的那種,如果配合
1的1有面横身大鏡,眼見被
兩名美女大包圍,可能進一步
推高官能骨技的衝擊

上次因為太專心工作,行唔開,錯過了 5* 極上美女 (原來係part time來),

回想起來,真沒出色,咁都想唔通原來
"一個成功男人麰I後,一定有三幾個好
骨場鴾銕龤I"  難怪仲未成功啦

後來都試過其他兩位技師,可惜唔多琝
幸好,場主爆嚮口,下星期又有筍盤,
今次我都會靜靜地...暗渡陳倉真係筍先再分享

我依家開始諒解同明白損友※きo性:
"為朋友兩肋插刀,為女人插朋友兩刀"
佢話有美女包圍先至有成功男人味

有位鬼妹look (似混血兒)的一定要試試,我都想即刻入飛申請,估計又會爆鐘,
期待C兄報告

真正儭悇r劑 Lace

上次錯過了日本娃娃,收到風有位
少少混血look少女,今次先發制人
一個炎熱黿艉W去親身驗証, 純屬個人意見

近睇真人夠靚,的確有少少混血look
但唔係混血兒,Angela Baby feel,
20餘歲 local, 少女應有的健美身型,
由於唔係新手,骨技不是白紙,
手法熟練,懂得最少4種飛行模式,
直率健談(年青人主題),講浀連ense

綜合所有,絕對5*級,在USB 20-25歲
少女組別可以横掃,不過横掃唔到
26-30服務型熟女組別,對於宅/毒/鐵/
壯/痴男,應該是真正頂到瘾儭悇r劑,
我曾在別處見過她,又且看你骨運如何

本帖最近評分記錄
  • 水流柴 金錢 +31 多謝分享 2015-6-11 13:36
  • 水流柴 威望 +31 多謝分享 2015-6-11 13:36
  • 水流柴 體力 +31 多謝分享 2015-6-11 13:36

33 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。