推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

33 12
發新話題

[原創] 尖沙咀Men Spa

本主題被作者加入到個人文集中

回復 956# 的帖子

Bella, a local girl, student look, age at 20, doing part time, a bit chubby body, short hair, chatty but massage skill is below the average level (a new comer), open mind, having good communication and interaction with her, P2 could be an amazing experience.  But, she has quitted

Alice, I tried her and revised my comments, straight hair, a sporty-style local girl, healthy body shape, age at 22-23. She is a bit cool but intelligent, massage skill is quite good.

Angel, long straight hair, a slim decent lady at mid 20's? girlfriend style, she put on high heel is quite attractive. I will try her next time.

men's spa 十八美人

見到C兄們不吝惜分享,我都分享回顧鵅A
愛惜一棵樹鵀P時,我間中會好奇地闖進
森林堭替I和見識,想不到林中不是有十八
銅人,而是超過十八美人的關要闖方能走出
森林,每棵樹都有其美麗和獨特之處,排名
不分先後,而我喜歡細力柔按,舒服度不能
作準,分享住十八關先,費事寫到嘔茄:

1. Gigi, 親切型,長髮姐姐,身型平均,
按骨中/中上舒服,說話老練又窩心,傾
按巀敯g意之選,亦是C兄推介過的;

2. 珊珊,幼稚園教師型,長髮後生斯文,
纖型,有點似某場J君,按骨尚可但是
比較保守,應不在此場了;

3. Chanel, 寵愛型,長髮瓜子臉,靚女
有女人味,豐盈白皙,看真D有雙漂亮眼睛,
是熟男喜愛類型,少男未必懂欣賞,追求者
應不少,所以對男人應有D要求,適合風度
大氣男士,慢熱,不容易打開心扉交流,
按骨中/中上,大方,p2 對我並無斤斤計較
(如果你表現出應有風度);

4. Toby, 直率型,豐盈,有漂亮輪廓,
妝後有點明星相,外型打扮亦富時代感,
按骨有力,中/中上舒服,很好的交流
傾計對象,性情爽直,相信 p2 經驗則
因人而異,對我來說很滿意,近期未見到她;

5. Yumi, 個性型,也是平均身型,有笑容同
健康龠坏膚色,金啡長髮,按骨中級舒服,
p2配合度不錯,態度亦很友善;

6. Joey, 實踐型,面上常掛笑容,平均
身型,按骨技應可提升,p2 能接受新鮮
想法,EQ 高,可令你實踐成為90-120
分鐘的大男人;

7. Shirley, 同是實踐型,一樣是平均身型
因為……,按骨也尚可再進一步,相對內斂,
p2 也懂得配合,對我也好公道,如果你
多多主意要實踐,最好有D誠意,唔好
擺低最低消費就算,彼此都好識做;

8. Zoe, 純情型,越系,20頭的純情四眼大
專生look, 市場上少有,纖纖地又唔算瘦的
身型,按骨中級,少少保守,平實 p2,
我沒有很大驚喜;

9. Cici, 女友型,美人胚子,眼大眉清目秀,
襟睇的靚,身型高大平均鵀P時好堅實,
按骨舒服度中,對我而言偏向保守,
底線較高,但思想仍算open, 所以學習能力
和互動能力很強,互動交流的 p2 的確好 fun,
魔鬼鴾滫k+壞女人的眼神和語言藝術,
但我專重她很有原則,從沒想去衝擊她的
底線,如果她真是你的女友,應信得過!
Walk in 約到的機會接近0; 有堅持、肯付出
又靚女,個人估計6個月內很可能在市場上消失;

10. Ruby, 白紙型,眼大大,也是一名靚女,
中等身型,part time 中的 part time,
尤如白紙,當時找她按骨似兩小無知,我要先
想想要從何入手? 有由0 開始蚞左犖”炤P,
保守,但可理解,已唔記得按成點了;
此 Ruby 不是以前我報告所提及的那位越系
Ruby;

11. Elaine, 姐姐仔型,亦是智慧型,細細粒
又圓潤的身型,堅挺,微曲長髮,微笑時討好
有親切感,好學、務實,見識也廣,作為傾談
對象也是很到位,按骨中級舒服,p2 符合
但不超出期望;

12. 琪琪,技術型,瘦身長腿,穿黑色喱士
裙或黑絲應該具吸引力,按得中度舒服,說話
不飾詞令,p2 懂按步就班,配合個人需要;

13. Seven,默默耕耘型,長髮S碼平均身型,
按骨中級舒服,合拍的話會好玩得,不過行為
比思想保守,p2 我沒有去衝擊防芋A平實度過;

14. Lace,小公主型,上次已報告得頗詳細,
年青,靚女,好身型,你靚仔+幸運的話,
可以見到法拉利跑車的完美頭燈,佢轉數快又
有 sense,雖然係 local, 完全唔覺有港女式
鴾麍r元素,可放心靠近, p2手法變化多,照計在15分鐘內可將少男KO擊沉,與Cici 同級,
是年輕版本;

* 如果你認為人生太多不如意事,思想進入了
死胡同 dead end,別想太多,用你口袋內
剩餘的錢,去預約 Cici + Lace 雙飛,我敢
肯定視覺的幸福感比孖女更強,試後應豁然
開朗,可以 back out 抽離,試過再 lur 地都
未遲,不過佢地 D booking 係早一日就要落,
未必睬你同陪你癲,你要有D誠意;
我都係過來人,因為人生低潮先出來按骨抖氣,
結果咪搞成依家咁款

15. Bella,大專生型, 短髮 local,身材小肥,
係我見過最高學歷韕G, 大學生只係做 part time,
感覺按得實在麻麻但很有智慧,思想亦較open,
能包容不同ideas,p2 時發現佢精通男人
想法,可能係 倫理審視委員會 會員,以local的
標準來講,我好有驚喜,但最近又無見到佢;

16. Bik Kee,═j姐型,越系,短金髮少女,
似湊小朋友的姐姐仔,笑笑口,少說話、
多做事,說話語調柔弱,聽明白但少講廣東話,
骨技不錯,有心機按,主觀感覺越系女仔
普遍比較接受大男人主義,p2 有想法試試
提出,不能過份,Good Luck!

17. Alice, 健美型,local,中直髮, 樣子標緻,
sporty 體型得來亦能保持酮X,有學識,
外表有點 cool, 但傾龠汜麉Y好率直健談,
按骨中度舒服,p2 佢好認真同努力配合,讚!

18. Angel,斯文淑女型,窈窕身型均匀,長髮
傳統 lady look, 穿高跟鞋幾吸引,近距離看她
有D賢妻 feel, 按骨 OK, p2 酮X體贴,我覺得
很愉快亦好想再mark;

實踐是檢驗骨技的唯一標準! 其後鶞瑪璾再分享.
多D師兄分享就好快會出現 “按骨者聯盟”

相關搜索目錄: 瘦身 幼稚園 語言
本帖最近評分記錄
  • bert 金錢 +30 解開左我下次應該試邊個先既心結 2015-7-14 12:40
  • bert 威望 +30 解開左我下次應該試邊個先既心結 2015-7-14 12:40
  • bert 體力 +30 解開左我下次應該試邊個先既心結 2015-7-14 12:40
  • 斯坦利 金錢 +59 多謝師兄,誠意為這板塊付出真心感受,敬佩 2015-7-14 09:33
  • 斯坦利 威望 +59 多謝師兄,誠意為這板塊付出真心感受,敬佩 2015-7-14 09:33
  • 斯坦利 體力 +59 多謝師兄,誠意為這板塊付出真心感受,敬佩 2015-7-14 09:33
  • william01 金錢 +50 精品文章,多謝詳盡介紹。 2015-7-13 23:49
  • william01 威望 +50 精品文章,多謝詳盡介紹。 2015-7-13 23:49
  • william01 體力 +50 精品文章,多謝詳盡介紹。 2015-7-13 23:49
  • messenger 金錢 +50 如數家珍!未去過這場也要來讚頌如此誠意分 2015-7-13 23:01
  • messenger 威望 +50 如數家珍!未去過這場也要來讚頌如此誠意分 2015-7-13 23:01
  • messenger 體力 +50 如數家珍!未去過這場也要來讚頌如此誠意分 2015-7-13 23:01
  • 天涯一人 金錢 +30 精品文章 2015-7-13 22:35
  • 天涯一人 威望 +30 精品文章 2015-7-13 22:35
  • 天涯一人 體力 +30 精品文章 2015-7-13 22:35

回復 992# 的帖子

Cat, 只見過一眼,冇data,
長髮少女約20歲,圓圓的臉和眼睛,
加上小圖案,style 似女精靈 但唔似
係酮X型,樓上C兄有報告。

本來上次 book 了她,但同場有少見
的雙越雙飛,我選了雙飛,所以未試
過 Cat 手勢,不了解。

賢妻 feel 的 Angel

坐言起行,番mark Angel,
好累! 想踏踏實實的按一次骨,
所以想再試真佢鴾熁嚏A雖然唔係
靚到爆鏡,但對於我這種凡夫俗子
就已經足夠

長髮纖體 lady、級手、酮X鴾滫k、
細心,又主動拿藥油幫我療背傷,我都驚
佢拿錯 印度神油 入薄A揭開戰幕就煩了,
我出兵、佢又會出自衛隊,為了攻占、爭奪
和保衛小三角形的 “按骨列島”或稱“骨火台”,
大家又只會虚耗光陰,所以今次免了!
賢淑妻般的細心同呵護,所以我加多了一點家用

同場見到位18/9 歲長髮妙齡少女,看似 local?
純品度僅次於 Zoe, 外型得! 唔知骨技得唔得?
不過想休骨一段時間,有機會先試了,
此時此刻只想享受沉船嚗祧魽A別無他求

相關搜索目錄: 纖體

引用:
原帖由 斯坦利 於 2015-7-21 20:51 發表

我也一早已經目測這位18/19少女,她非常有家教,斯文有驉A主V傾計,比水你飲,讚。

第一印象分已r满分,哈哈,看看缘分遊戲。
斯兄試髐妨嵽i否分享?
看來有肉地、18歲、卜卜脆

引用:
原帖由 斯坦利 於 2015-7-21 21:58 發表

过兩天吧,Cathy , 成日叫我試白纸,但是我不喜欢在白纸上加2筆墨水,嘻嘻,
如果試了有机N再出讀后感報告
你唔多喜歡塗鴉,我都覺得卜卜脆比起張
白紙琝A多D

麙i白紙都好後生斯文,係痴漢或金魚佬
的上品,邪惡之路 鋪滿純真

Tiffany 的確是 18才的清純白紙學生妹,
不過係做全齋,師兄勿抱高期望上去,

出聲講句都只因 按亦有道,費事搞喊妹妹
鵀P時,師兄又得唔到想要,會失望,
按龠汜麰p就 OK
利申: 我都 no touch,並無講一套做另一套,
都算靚但就唔琝犋u

回復 1054# 的帖子

只比了最低消費貼士佢,因我依家
唔多鐘意浪費時間同人玩齋 talk尋回
“那些年” 什麼什麼的學生戀

記得有一次在另一個場,有位姑娘同我
講到自己垠s節牌坊咁,touch 鼣ㄕ
天后皇恩浩蕩,係 USB 根本係零說服力,
有咁閒情逸緻應酬佢,不如去星巴克嘆杯
咖啡,睇鴾k搭黻S好過啦!

相關搜索目錄: 咖啡

33 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。