推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

秋之樂Spa

我和師兄有個約會(Part 2)

剛落到樓下,師兄就問我仲上唔上秋兒度?
我心唸:師兄真是個骨場浪子 任我行 来的,
我都要改首歌賀一賀佢先

上到去,秋兒照舊曉放電,佢介紹我從未見過
的 KK 給我,高佻有台型,跟咖啡,妙妙的
青春風格不同,看真D,她是開始散發女人味
的那種,按摩手法有一定歷練,酮X的手法
令我難忘 ,全程我獲得意料之外的好服務,
喜歡有點女人味又想征服高大台型的,不要走漏眼

我散水時師兄仲係鄏s之中,W師兄你好!
同場四手或起孖就試唔少,跨場起孖,眼裡仲
燃燒蚢麉鰤岳漯捊鰡, 我還是第一次見識到

昨日係我全年}4怞h的一天,一個晚上}了5次,
實驗証明好D麊o唔係一洗就清,真正水洗都唔清

相關搜索目錄: 咖啡

任你行

http://youtu.be/LscQVWBXPdI
詞:林曆

天真得只有你  無技師又無房要怪誰?
以為留在原地不再回頭   
就讓師兄先喝鴛鴦汽水
那次得你冒險半夜上鍾   
爭拗中囡囡不想幹下去
那時其實嚐盡真正推油  
但又感到沒趣

不要緊 細房都有夜燈   
新手亦學乖不會太惡啃
老尖有多少個 繽紛樂園  任你行

從何時你說按骨不要離群
何時發覺沒有 part two不行
從何時惋惜美女困於那桃源  
飛機遠(軟)有誰會對他操心
曾迷途才怕追不上兩點約了人
無人排隊如何插針?
師弟大了沒那麼笨     
可以預約師兄於論壇然後同沐浴溫泉
為何倔強地獨行

這麼多好去處 漫遊到秋之樂去探誰?
既然沿著尋夢之女出發     
貼士多點 吸引讚許
試夠幾個大房到達細房  
仿似一盒紙巾不{下去
既然約好技師走到這裡     
盡量不要後退

親愛的 開遍所有綠燈     
還是令大家開心要緊
抱住兩邊(瘋語) 天空海闊  任你行

從何時你說按骨不要離群     
從何時發覺沒有四手不行
從何時惋惜自己困於這桃源
她多美我也沒有對她傾心
曾迷途才怕追不上四點約了人
無人排隊如何插針?
師弟大了沒那麼笨     
為何在彌敦道食塵
yeah..... who.....woo.......

親愛的 開遍所有綠燈     
還是讓自己瘋一下要緊
你是喜歡偷跳 天空海闊  任你行

從何時開始忌諱有房無人     
從何時開始怕唔K身痕
原來師兄按骨過多會斷魂     
落樓腳軟就實會仆親
曾迷途才怕追不上六點約了人
無人排隊如何插針?
師弟大了沒那麼笨     
為何倔強做悶人

師弟大了別再追問     
可以任我走怎麼到頭來又隨著大隊走
人群是那麼像狼群
-------------------------------------

本帖最近評分記錄
  • ken19lam 體力 +33 精品文章 2014-1-9 10:46
  • ken19lam 威望 +33 精品文章 2014-1-9 10:46
  • ken19lam 金錢 +33 精品文章 2014-1-9 10:46

引用:
原帖william01 於—2014-1-9 10:06 發表
看來global兄是盡興而歸了,我這個骨場阿伯也替你高興。
係呢數一數場中技師是否只有韻之兄台尚未一試?
的確是盡興而歸
如没記錯,韻之在别的場已按過了,
都可以說是攻陷全場了

我發現師兄對{主和D師傅都好有情義,

非一般客人可比,難怪你到那處都受歡迎

我估計D筍盤一早就比師兄私有化鱁

引用:
原帖由 highpower 於 呢014-1-11 11:18 發表
Tina 亦是另一個值得師兄們慢慢品嘗的美人,撻茈羌\,你真係有排受,其實有時候留給老闆娘發牌,反而仲多驚喜
請問師兄佢算唔算難撻得茤O?

唔經唔覺八位美女都按過了,可惜仲
未有時間作第二round的深度行

美女路線圖 (part3/3)

第四骨: 韻芝

本意是來探麍蹓痋A當然雙腳唔會聽話
自自然然行入房度,沖個靚6M後鬆骨,

韻芝是長髮纖型幼腿女孩,合眼緣的話
應屬靚女,柔柔長髮有D洗髮水廣告女郎
風格,樣子有少少似藝人米雪個妹雪梨,
絕少人識。

她按骨屬中力,不太剛又不太柔,不過
雙方都不是對方杯茶,我比較喜歡女孩
是“外面大家筐q,內堨縣@禽獸” 那種,
而她比較斯文,留待其他師兄發掘

話時話,全場成張美女名單都按過哂,包括
秘密武器KK, 秋樂可唔可以頒個勤工獎比我呢?
一人錫一啖都好呃,比D鼓勵

仲有,年廿八前邋遢,有無柚子葉?
我幻想如果真有美女擦背就正,下年點都唔會衰啦

一年到晚,點都要獎勵自己,為免撻Q,會提早预約。
“寧願少吃餐,按骨錢咪慳”

相關搜索目錄: 廣告
本帖最近評分記錄
  • messenger 體力 +50 代老闆娘頒贈勤工分∼ 2014-1-21 20:07
  • messenger 威望 +50 代老闆娘頒贈勤工分∼ 2014-1-21 20:07
  • messenger 金錢 +50 代老闆娘頒贈勤工分∼ 2014-1-21 20:07

對啊!  有很多事都比$更值得珍惜
祝靚女及師兄們有更美好的一年

多謝各靚女們幫我在這一年把負能量洗走得7788,
算是從V形谷底反彈

令我最意想不到的,她們絕大都從未跟我斤斤計較$,
這不付合一般邏輯,感謝她們賺之有道,
馬年會繼續支持這班亦客亦友的靚女

話時話,CCTVB 藝人大眼 王君馨 跟 miumiu
真有幾分相似喎

呢個世界無洇K費

引用:
原帖由 aisloc 於 2014-2-9 21:23 發表
會不會老闆娘親自操刀?係就發達
鵅A客串肯益大家?
跟一,唔咳

引用:
原帖由 James.Ko 於 2014-2-10 14:04 發表
琱W過去……原來係佢,的確係按得睇得,師兄們把握機會喇!: )
占兄真識賣關子,“原來係佢” 這個迷一定要去解開

引用:
原帖由 william01 於 2014-2-11 17:34 發表
James兄新年好! 昨天我巧遇wewa兄,與你卻緣慳一面。
走左唔緊要喇,一切隨緣,其實我並非太熱衷於試新人,
時間精神有限,幾個場中合心意的舊人已做唔切。。
師兄,幾星期無上去,今天我上去探秋記和靚女們,仲有尋找答案,miumiu 精神飽滿,coffee 好野性,
韻芝吊帶背心夠性感,仲見到tina 笑淫淫

最重要係秋記推介的新人,聽唔清佢芳名? 入行只有2天,
聞說好怕醜咁喎,好似成親後揭面纱個種feel,
完全是未被開發的樂園,完全素人,
可惜無房,我又唔可以等,所以dum 茼a又lur地咁離開

依種狀態照計只維持一周,本星期我會逃獄出來去試,
有無師兄有新人開發報告??

引用:
原帖由 messenger 於 2014-2-11 23:27 發表
秋老闆話有新人小燕子,是剛剛做的,還不怎麼會....? 近期我已絕少做培訓員了,因怕面對著一張白紙,對此真的有點猶豫。

但因衰多了口,怎能失信於美人,上就上吧.....

見有位姑娘靜靜地坐著,應該是小燕子 ...
Thanks 師兄,
我認為這一類技師是可遇不可求,
就係鐘意佢有半張白紙,畫乜都得,無公式可言,
人家鐘意吃蒸魚,我就喜歡吃魚生,正!

白紙 小燕子

正如上文師兄所說,如半張白紙的小燕子
廿多歲屬古典look, 傻龠沺儮鴽琩蚖′O
另類搞笑型,上半場骨技算中規中矩,
下半埸就好新鮮過癮,原来佢真係對你“無從入手”,
少少黔持的佢真係東張西望,我叫佢不如望我,
佢就 look 大對眼面對面望住我,預鱈Y白紙,
所以索性坐茤M她聊天和研究,我就干脆坐在床上,
她就干脆坐我腿上,默默耕耘又愉快地度過下半場

總括來說,適合喜歡開發新鮮感和有點細藝的師兄,
如果喜愛由頭静静地,崨嚗跗翵禸按骨到尾的話,
應該唔係最佳選擇,我在白紙上簽了名以表示支持

祝大家情人節快樂!

本帖最近評分記錄
  • messenger 體力 +30 謝謝分享∼ 2014-2-15 16:31
  • messenger 威望 +30 謝謝分享∼ 2014-2-15 16:31
  • messenger 金錢 +30 謝謝分享∼ 2014-2-15 16:31

引用:
原帖由 william01/i] 於 2014-2-15 18:32 發表
日做夜做,雙節決定休息半天,walk in上去與各隹麗一敘。剛好韻之有空檔,又有吉房,既然緣份如此,便入房起鐘。
正在邊按邊談,忽聞悉ken兄駕臨,由眾美作伴,傳來陣陣歡笑聲,令場中倍添熱鬧。按完正要離去 ...
William 兄,
今日試了找Joey按,熟熟地,古裝樣似皇帝後宮,
好耐無試過咁舒服 service, 多謝師兄的推介

同白紙傾了幾句,佢仲係傻更更的

回復 681# 的帖子

William 兄,
我反而喜歡白紙喎
過年以後是另一番景象,工作和時間不斷追逐,
論壇我也很少上來,但這反而是因禍得福,不知
不覺戒掉9成骨癮,以前是習慣,一週按2-3次,
唔按唔舒服,依家只為興趣,有精選好傾的推介
才試,畢竟好師傅要用心發掘和對待

我下次會找好的雙飛組合,依家好難找到四手報告,
四手時,三人互動十分正,而前後腳兩種截然不同
的性格組合都好正

記憶中上次同冰冰交手,佢邊度係冰? 都唔知幾warm
在90分鐘内佢無法把我技術擊倒,佢竟然有點歉意,
我話唔緊要,挣住我先,所以我有張票未去
無得咱蝑齯須N,也算是美好回憶
而 joey 似隔籬屋個酮X姐姐feel, 所以希望會試
冰冰?+joey四手,如果joey+tina 應夠野性,
而小燕子我只會帶個困難任務上去試鼣甈D。

唔知有無師兄有好正的四手組合推介?

引用:
原帖由 ken19lam 於 2014-3-19 13:15 發表
男人的浪漫,不是豆腐火腩飯,咁簡單!
一份情懷,一點記憶,一時想入非非,,,
有些技師需然認識很久,做過多次,男人總是貪新鮮,新鮮過後又想回憶多次對她的感覺,每隔一時間,總會再想加深齯F解,加多些親近 ...
那位師傅能令ken兄如此陶醉?

新版 冰冰

今日有時間上去同秋樂吹水,一次過見到好幾位
女孩:有升cup coffee, tina, 心兒,寶兒,小燕子
同 gigi, 當然仲有樂兒。

但最大發現係今日返工的新版冰冰,20多歲,
長髮苗條型中碼,靚唔靚好主觀但好合眼緣,
最大特色係“純”同斯文,淡淡妝都十分OK,
無乜骨味,usb算少有,屬限量版,又再使人
想起曾經追求失敗的女同學,補償機會如今
又再降臨...

我今日頂得住誘惑,實施兩岸“戒骨用忍”政策,
所以只通報一鵅A有興趣的又可以去探索,探“索”,
如果外型和骨技同樣重要,我估計找她最少赢一半,
輸也最多輸一半,貴精不貴多,搞到我都心郁郁...

始終都是 舊人好 Annabelle

睇來睇去始終都係覺得舊人好,所以特意來此處找
Annabelle, 由於認識她一段時間,所以她從不在我面前裝,
感覺十分舒服自然,對我也很體貼,開始散發D女人味,是香醇
的美酒,已由按骨層次升呢到心理治療,再比個 Like佢

唔,的確是我不對,
對不起! 主持人

可惜無論我做什炯ㄓㄦ|成為君子

引用:
原帖由 wind_wind 於 2014-4-30 01:05 發表

這個 Annabelle 係唔係同另一個場的 Annabelle 同一個人?係別的場見過一次,白皙年輕既美人,載著黑框眼鏡,眼大,外表好似好乖好斯文,但同你對望時對你放電,帶點挑逗既笑容同眼神迷你。是否這位?
師傅們會在不同場地出現,我只認識一位 Annabelle,
師兄的描述有7成以上相似,應是同一人

引用:
原帖由 zinedine 於 2014-4-30 21:58 發表
請問Coffee還有做嗎?
上次未見到她,建議你還是問問主持人

聞說 Angel 外型像樂老闆,
有無師兄見過又覺得似呢?

回復 880# 的帖子

Thanks for 差兄 的 information
Angel 有樂老闆的影子就已經有睇頭,有機會會去探索
水晶的貼心服務也令我十分難忘,印象深刻

相關搜索目錄: 水晶

恭喜!恭喜!
綠色也是我喜愛顏色,今次要親身來道賀的

雖然一週只有時間出來一劑,不過,秋記,
我今晚會通宵掘地道,儘快來見妳D靚女

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。