推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

秋之樂Spa

令人心情輕鬆的水晶

早前再找水晶,服務依然細心,態度酮X,
身上水點無不幫我擦乾,感覺如疲憊工作後
回到安樂窩一樣,喜歡她慢吞吞的語調,
令人即時節奏放慢,心情也變輕鬆,讚!

相關搜索目錄: 水晶

C兄可唔可以留番個白紙角比我塗顏色?
好耐無見秋樂,等我忙完工作来你處做
看更,要日日睇靚女睇到夠 補番數

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-6-29 13:51 發表
妳都知呢,罰你洗毛巾一個星期,沖╲齯韖峇礞y哈哈
横掂都要洗,可唔可以變態D洗老底?
(此服務只適用於女生,T-back 特快)

七一按骨大遊行

咁膠麍F苦,跟本無得救!
七一上街都只能渲洩鴾ㄩ﹛A年年交税
乜Q蚍くㄤL,我黚嬤D好簡單卑微,
只係想全年用來減壓麉鰤弦}支可以報銷減税,所以依家制作緊遊行標語横額。

不過我會遊完行去找 annabelle 心理醫生,
天氣咁熱,唔減壓降火會谷爆,上次見佢帶番個
黑框眼鏡,如果蚋憟苀T就十足十D '女W' 鼢琚A
日文我都識一句: San sei,ki mo chi?

相關搜索目錄: 日文

的確屬有口福一族,好似識整好多莱式,
有次佢帶自家湯返公司飲,大方地分了
D比我,手勢好正!

走過骨火大地 2/4

19歲 陀地 唯唯

好耐無見秋樂,去探探佢地,原來我見到樂兒的機率較高,但是係
秋兒搖控給我推介19才嘅陀地,佢推介比我,通常 99.99%  say OK.
親身試試,的確所言非虚,估計入行不久,所以我對骨技要求不高,
佢特别之處係無濃妝艶沫,說話直率無乜习鑽嘅修飾,完全真實呈現一位
19嵗女孩應有嘅風格,slim, 十分素人 feel, 所以用一般師傅嘅標準去比較
就不太恰當,上半場只中規中矩,下半埸人性化服務好識做,為我着想,
減少衝破重重關卡,即時加分,細節唔講了。佢令我想起去年曾遇過
的人妻素人,只做了2天,遇上時没覺得佢比其他師傅好,但你特意去找時
又很難找到這類師傅咁,同佢傾計發覺佢好有heart, 印象好又深刻。
雖然幼幼唔係我飛佛,但多謝秋樂嘅誠意推介
本帖最近評分記錄
  • 斯坦利 金錢 +10 精品文章 2014-8-17 10:15
  • 斯坦利 威望 +10 精品文章 2014-8-17 10:15
  • 斯坦利 體力 +10 精品文章 2014-8-17 10:15

回復 1248# 的帖子

師兄已提及女神 Michelle 不只一次,
我下次會去朝拜,希望女神能救贖我
這位凡(煩)人

引用:
原帖由 ken1無勢輸m 於 所014-8-13 11:21 發表
丹丹
樣貌:長髮,笑容親切,幾靚女似韓妹
身材:中等偏瘦,幾平均
皮膚:白滑
年齡:目測24
推按:慢慢推,慢慢按,柔力,要大力者不合
推油:又是慢慢推,慢慢來,有點當我是件藝術品
健談:話題 ...
師兄你所講的全中,丹丹的超酮X手勢好琝琚A
貌似韓國美女,笑容服務都好,無得輸...

回復 1302# 的帖子

我仲未走得出韓風,丹丹 夠斯文,
手法超柔軟,感覺好酮X,可以令你崏荂A
而且又幾好笑容,我下次還會找她再按,
外面熱辣辣,沖個涼,按到崏荂A超正\(^o^)/
按兩次都無R過貼士,希望keep到咁好嚘A度

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-9-6 22:31 發表
係我]的風格
咁不如間中搞韱制服夜啦!
有就記得話我知喎

回復 1388# 的帖子

又係時候報名上塗鴉班lu
可以簡單描述鴷朘是哪種風格嗎?

既然有進步空間,差兄有無反客為主
指導示範一

引用:
原帖由 messenger 於 201徒-9-15 19:09 發表
小酒窩是什麼風格? 樣斯文但又活潑、有點傻氣、講爛gap會有反應俾返你、對人體工學不會怕醜、雖然是全白紙都有備而來.....global兄夠料嗎?我有對她指指點點,摺下飛機、畫下公仔咁囉
Thanks 差兄

原來張白紙係呢種質地,夠哂料開 file 做炾
係咪19?? 肯定脆,仲識人體工學,
好彩我都苦修髐Q年 徙手胸部整形美學,
係同行,應該痗

引用:
原帖由 kenlam 於2014-9-17 11:16 發表
小酒窩,一個隔屋師奶個女,可愛,直率,不做作的小妹妹
師兄果然是個好薨~,幫C9 E住個女,
可唔可以幫我留意仲有冇房出租?
河蟹社會,我會幫手E住個女同E住C9

相關搜索目錄: 出租

回復 1400# 的帖子

河蟹社會=和諧社會  普通話是同音 (he xie)

當社會出現分岐,難以施政,就會大吹要和諧,
要包容,要妥協,有D反對聲音會被 河蟹,
有D宣傳叫人得閒就關心儮j離薊晹傖A需要/幫手,

但我次次問隔離個C9,佢都話無需要幫手
我都只不過問佢有無性需要嗟

相關搜索目錄: 普通話
本帖最近評分記錄
  • 斯坦利 威望 +20 绝句, 我喜欢! 2014-9-17 12:51
  • 斯坦利 體力 +20 绝句, 我喜欢! 2014-9-17 12:51

美女路線圖一: 秋樂三美

最近忙D,少髐嬤氶A襯仲記得就畫黿i路線圖

1. 女神 michelle
佢係師兄推介的,師兄試過話十分滿意,
所以我去親身了解鵅A佢形象唔係茈梜TD
純潔女神 look, 相信叫佢女神是其神級服務?  
佢唔會手持火炬,最多只會手執X具,女神既
聖手按功推油十分扎實,轉身後我彷彿看見
天堂與凡間的分界線,作為凡人最後只能為
女神奉上 rpp... 以作回報,
唔知上帝會唔會打救我,打到夠為止呢?

※ 服務水平由 按骨消費者委員會 初步評定為: 5* 級

評定標準:
1* = 劣:  X你老屎,服務差,R 貼士,u水魚;
2* = 不建議:  時好時差睇心情,睇熟客,大細昭,u水魚;
3* = 尚可:  付出要同收穫成正比,否則黑面,十分公平;
4* = 良: 無提過/R過貼士,服務態度正面,但你都要自律和公道;
5* = 優: 分分鐘付出比收穫少,對你信任唔會同你斤斤計較;
              你自自然然應會識做;
5** = 神級: 有機會變為你女友/老婆,從此離開骨界,相夫教子;

第2美 待續.....

本帖最近評分記錄
  • 斯坦利 威望 +30 精品文章 2014-9-26 14:28
  • 斯坦利 體力 +30 精品文章 2014-9-26 14:28
  • ken19lam 金錢 +49 低死之作 2014-9-26 13:25
  • ken19lam 威望 +49 低死之作 2014-9-26 13:25
  • ken19lam 體力 +49 低死之作 2014-9-26 13:25
  • messenger 體力 +50 妙絶!妙絶! 2014-9-26 11:02
  • messenger 威望 +50 妙絶!妙絶! 2014-9-26 11:02
  • messenger 金錢 +50 妙絶!妙絶! 2014-9-26 11:02

回復 1464# 的帖子

Thanks for William 兄的推介,無失望
我有時間的話,還會跟據你推介的名單
繼續製作美女路線圖

2. 女友 丹丹
丹丹其實係好古典 look 麍人,但依家打扮較為性感,
因此令厚重的韓國妹 feel 減少了,面對露bra超迷你短裙,
一坐低即春光...現(乍/盡),即時噴鼻血,需要急救止血,
腎上線素又被她激活...

稱佢為女友因為佢酮X式按法,等同你叫女友幫你按摩,女友當然唔會當自己係技師,叫你扒低從頭按到遄A
只會體貼地按按適當位置,邊按邊凝望荍A細語,
問你爽唔爽?  丹丹就屬這種,當邪念到達臨界點時,
我當然好想將她制服,不過最後都好君子地點到即止...
佢身型slim,幼腿纖腰,而推油比按骨好,就算用地溝油
幫我推都無怨言,不過,我始終覺得佢形象可以密實番D,
若外表保守而內堜妢P的話,佢會更具吸引力

按骨消委員會評為: 4* 級 服務水平
不過她仍是我的首選,因為最 like 鈰派女友

第3美 待續.....

本帖最近評分記錄
  • 斯坦利 威望 +20 精品文章 2014-9-26 23:12
  • 斯坦利 體力 +20 精品文章 2014-9-26 23:12

3. 女孩 小喬
上秋樂了解鴷D持人所講的靚女女孩 小喬,
原來就是昔日那嬌小的陽光女孩,其實我只是
第三次碰上她,感覺她按骨功夫有很大進步,
既然很多C兄都認識她,就不需要再描述了。

不過,我始終比較喜歡女神/女友/女僕多過
女孩,最後都通不過電,無按出火花,可能
我唔係韓國花樣型男,主觀覺得偏向保守和黔持,
我突然變得君子,苦練多時黿壑漶A格劍同埋
詠/fing 春 都無向佢施展...

簡單講,佢應該好適合對女孩充滿幻想翵k生,
鈰,斯文,好睆C火調較,但對於我呢D
hardcore 分子來說就...

言談間問佢喜歡怎樣的男生?  佢都坦白話我知,
以佢所講嚗郱ョA原來上天真係好多時都會
作弄英才

無R過貼士,無見過黑面,專業,
個人認為服務水平為: 4*級

4. 可可
按照師兄的美女路線又再下一城, 待續.....

乜事咁高興?  週年感謝祭? 上去大食會

引用:
原帖由 messenger 於 2014-10-6 22:36 發表
是:秋ソ降生辰楽,global兄會上去湊熱鬧嗎? 收到風當晚有香辣鴨煲供應喎,可惜夜晚不會有我份
差兄
我落定 booking 先
有無雙飛四手骨鵀n介紹?

回復 1554# 的帖子

Joey + Tina 照計唔錯,
可可有D人妻feel, 我會單飛,紫紫就唔了解,
Michelle + Tina 係轟炸機與坦克車,
好易 車狺H.....,我唔敢挑機

今日試了熱辣辣的火捸A見到很多美女和師兄們,
夠哂 warm

祝秋兒生日快樂,繼續美麗動人

可可

可可在C兄推介的名單上,我没有半點猶豫,她展露笑容時,眼睛有點像泰國的 mo del,
長髮,slim, 平均身材,C兄所說的賢妻feel,
我的確能感受得到

用5號房,微光紫紅,情調十足,我說有點凍,
她調較冷氣後用毛巾幫我蓋背,然後極近距離
輕聲耳語問我 "OK 嗎?"  兩股柔軟勢力在背部
產生壓力與作用,有被賢妻照顧的感覺和愉悦,
男人想要的幸福感不停灌注,我決定慢慢享受...

半睡的矇矓中,覺得按骨是中至中上水平,慢慢地按,
到了關鍵時刻,手勢最令我感到她的關愛,並非機械手,
亦無只係一副 chok 樣,  用左手承托,右手輕輕打轉...
舒..................................................服...................

只是第一次見面,綜合實力已交出: 4* 級服務水平,
直覺告訴我,再找她的話,關愛度必定向上突破
今次用描寫手法,希望更完整地表達/分享感受

本來只差2名美女就攻陷秋樂陣地,不過我無此打算,
多謝美女們,感性D講,從她們身上學懂珍惜,
我開始了解自己想要什麼,心堨蝳麥蘌疆傮R了

本帖最近評分記錄
  • william01 金錢 +20 精品文章 2014-10-10 12:35
  • william01 威望 +20 精品文章 2014-10-10 12:35
  • william01 體力 +20 精品文章 2014-10-10 12:35
  • 斯坦利 金錢 +20 多謝分享 2014-10-10 12:13
  • 斯坦利 威望 +20 多謝分享 2014-10-10 12:13
  • 斯坦利 體力 +20 多謝分享 2014-10-10 12:13
  • messenger 體力 +50 精彩報告 2014-10-10 11:40
  • messenger 威望 +50 精彩報告 2014-10-10 11:40
  • messenger 金錢 +50 精彩報告 2014-10-10 11:40

回復 1580# 的帖子

A) 有Feel也有激 ~ 最期待會發生
B) 有Feel但不激 ~ 最經常地發生
C) 冇Feel但有激 ~ 最意外佢發生
D) 冇Feel也不激 ~ 最無奈咁犧牲

回復 1591# 的帖子

十分同意,丹丹嚗蝷O已經開始爆發,
我都已經將佢齔級提升到 5*了

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。